Sunday 8 January 2012

Overlevende Huwelijk: Stop Arguing en Communiceer

Veel paren beweren perfect voor elkaar, en zeggen dat ze nooit ruzie over iets. Ja, tuurlijk. Hoewel er zeker koppels die zelden ruzie over iets, zijn er ook koppels waarvan de gehele relatie lijkt te zijn op slechts een string van gevecht na gevecht. Jonggehuwden die nog heerlijk blij met hun nieuwe station in het leven zou kunnen hebben een snelle gekibbel nu en dan, maar na de nieuwheid vestigt zich een beetje, dat is wanneer de meningsverschillen zou kunnen beginnen om oplaaien. Geen kwestie hoe prachtig een huwelijk is, zal er een geschil van sommige sorteer nu en dan. De truc om het maken van uw huwelijk te laten werken is een manier te vinden om te communiceren door middel van het betoog en komen uit het nog sterker dan voorheen.
Iedereen heeft een eigen stijl van vechten, en sommige mensen eigenlijk genieten van het uitdaging. Als uw huwelijk is gezond en u en uw partner in staat is om een ​​paar rondes te gaan zonder ernstige schade en toch dicht voelen en aangesloten, dan gefeliciteerd. Als je het gevoel dat je misschien wat hulp bij het verkrijgen van uw persoonlijke fight club onder controle nodig hebben, dan zijn hier enkele nuttige suggesties.
Pak je gevechten; dit geprobeerd en echte zeggen is echt een goede basis voor het onder controle krijgen van een relatie waar gevechten lijken opduiken op een dagelijkse basis. Tenzij je daadwerkelijk wel genieten vechten met elkaar, dan moet u een bewuste poging om te stoppen en na te denken over een probleem voor het openen van je mond om te betogen over. Is het verwoestende dat je echtgenoot sokken liggen op de vloer naast de wasmand in plaats van erin? Zal het het einde van de wereld als de afwas in de gootsteen zitten 's nachts? Kwesties die niet materie in het grand regeling van dingen opzij kan worden gezet. Er is geen enkel probleem te wijzen op een probleem in een burgerlijke manier, maar niet moeilijk over het punt.
Laat je hoede; Het ergste wat u kunt doen terwijl het vechten met uw echtgenoot te worden zo defensief en boos dat je niet kunt luisteren en leren wat je partner boos de eerste plaats. Het zou eigenlijk een geldig zorg, of een fout die u daadwerkelijk heeft te maken - in dat geval, moet je je zelf maar en toegeven uw deel van het betoog. Excuses aan te bieden of het uitdrukken van spijt een fout lijkt misschien alsof je capituleren, maar je bent eigenlijk het nemen van de hoge grond en wordt een volwassene. Als je partner ziet dat je luistert en aandacht aan de kwestie bij de hand, dan kun je dingen bespreken in een burgerlijke manier zonder de stelling veranderen in een gevecht.
Druk op de pauzetoets; Als een strijd lijkt te gaan voor eeuwig en krijgen nergens, of in het bijzonder indien de debat gaat verder op te warmen in plaats van op te lossen, dan u en uw partner moeten afspreken om een ​​pauze en retraite te nemen om tegenovergestelde hoeken voor een tijdje . Zelfs maar een minuut of twee kan je de pauze moet je kunnen om te kalmeren, je gedachten te verzamelen, opnieuw, en op te halen waar je was gebleven, maar met een duidelijker en minder emotioneel vooruitzichten.
Laat een Smile je granaat; vele argumenten kunnen gemakkelijk worden onschadelijk gemaakt door iemand vinden van de humor in de situatie. En er is bijna altijd humor te vinden. Hurling plaats van beledigingen of kritische weerhaken naar je partner, stoppen voor een moment en denk aan iets grappigs in de situatie. Als je iets om te lachen vinden over, de humor wordt de granaat dat de strijd eindigt.
Als al het andere faalt en je relatie lijkt te zijn gebaseerd op een fundament van regelmatige ruzie, kunt u professionele hulp of advies over hoe om dingen omdraaien en het verbeteren van uw communicatie te zoeken. Tenzij, natuurlijk, jullie beiden genieten van de sensatie van een goed argument en de gevechten om uw relatie sterker. In dat geval moet je kijken naar het starten van een eigen reality show - net zo goed laat deze argumenten maak je geld!

No comments:

Post a Comment