Tuesday 3 January 2012

Neem een vakantie in uw eigen achtertuin

Kan je echt veroorloven om uw familie te sturen op een chique zomervakantie? Met de kosten van alles toe, van gas naar boodschappen, die heeft het extra geld om een ​​reis te nemen? Je doet. Nu kunnen we niet spreken over een vakantie die een vliegtuig rijden en een chique hotel gaat, maar er zijn een heleboel dingen die je kunt doen met je familie om plezier te hebben deze zomer zonder de uitgaven veel geld.
Wat denk je over te gaan terug naar de basis? Hebben we echt zo gekregen gebruiken om extravagantie die we niet kunnen terugkeren naar een eenvoudigere tijd bij het inpakken picknick lunches of de besteding van de dag op een State Park werd beschouwd als een leuke dag vol met het gezin? Ik denk dat nu meer dan ooit wordt het steeds belangrijker om dingen te doen die eenvoud te betrekken, en wat nog belangrijker is, besteden minder geld te vinden.
Laten we zeggen dat u besluit om een ​​ritje te nemen om een ​​State Park voor de dag. Als het een uur rijden kun je besteden $ 60 in gas, en 10 dollar per persoon voor de toegang tot het park. Voor een gezin van vier uw kosten voor deze reis zou ongeveer $ 100, vooral als je kunt voorkomen dat geld te besteden aan voedsel door het inpakken van een lunch. Het is waar dat de uitgaven 100 dollar nog steeds een hoop geld voor vele gezinnen, maar als je het vergelijkt met de $ 500 of meer dat je weg zou kunnen besteden aan een weekend, bent u al bespaart jezelf 400 dollar op die ene reis. Dit betekent ook dat je kon vijf dagen reizen te nemen voor de prijs van een weekendje weg. Dus eigenlijk, krijg je meer waar voor uw geld als u uw zomervakantie in kleinere dag-lange avonturen in plaats van een grote zomervakantie.
Waarom is dit belangrijk? Let's face it, iedereen krijgt onrustig tijdens de zomermaanden. De dagen worden langer, de zon schijnt, en het weer is warmer. Deze tijd van het jaar smeekt mensen om eruit te komen en tijd doorbrengen met familie en vrienden. Maar dat betekent niet dat je moet gaan in de schulden om het te doen. Wees creatief en je kunt de zomer genieten met avonturen die passen binnen uw budget.
Ga voor een Drive, ik weet dat deze dagen mensen proberen om dicht bij huis om te helpen geld te besparen op gas, maar als je een dagje te nemen in plaats van een fancy vakantie, dan is relatief gesproken, bent u geld besparen door te gaan voor een station. Trouwens, er is niets zoals de open weg naar uw zintuigen te scherpen en ontspan je geest. Dus ga er voor een joyride met uw familie. U kunt een set bestemming in gedachten, als een historische site of schilderachtige stad, of gewoon opgenomen zonder een bestemming en zien waar je terechtkomt. Pack een picknick lunch en kies een rustige plek langs de weg om ervan te genieten. Dit kan een leuk avontuur voor het hele gezin.
Bezoek een Park, de meeste staten hebben parken waar u terecht kunt voor de dag kunt u heerlijk ontspannen onder de bomen, bekijk het wild levende dieren, en genieten van de tijd met je familie, dus profiteren van hen. Breng speelgoed met u, zoals een frisbee, voetbal, honkbal, of zelfs een bordspel te spelen met terwijl je daar bent. U kunt zelfs pak een reis-grill als je er een bij de hand zodat u kunt lunchen of diner voor het hele gezin te maken zonder geld te besteden bij een sjiek restaurant.
Ontdek uw eigen achtertuin; maakt niet uit waar je woont Ik weet zeker dat er plaatsen zijn recht rond uw huis dat schreeuwen avontuur. Wandelpaden, poelen, kan meren, beken, prachtig uitzicht, of andere plaatsen recht bestaan ​​in uw eigen achtertuin, die gewoon wachten om ontdekt te worden. Dus wees niet bang om rond te kijken en uit je huis scout leuke plekken om je tijd te besteden aan deze zomer. Een familie avontuur soms dichterbij dan je denkt.
Denk Lokale evenementen; De meeste steden hebben evenementen het hele jaar, of het is een parade, een bak te koop, of een gezin leuke dag. Er zijn meestal veel lokale evenementen die die niet veel geld kosten en kan heel leuk zijn voor het hele gezin. Check out de lokale krant of online gaan en erachter te komen wat er in uw gemeente deze zomer. Soms het verkennen van je eigen stad kan net zo leuk als het nemen van een reis, dus niet uit de weg deze optie.
Deze zomer iedereen is op zoek naar manieren om zich te vermaken zonder ook maar een hoop geld. De kans groot dat er veel te doen in uw eigen gebied dat u zich niet bewust van, dus maak er het beste van uw zomer door scouting van nieuwe plaatsen om te bezoeken, dat de hele familie kan genieten. Met een beetje creativiteit je kunt besteden in de zomer te genieten van tijd met uw gezin in uw eigen achtertuin.

No comments:

Post a Comment