Sunday 1 January 2012

Hoe het drinken van alcohol Stop

Alcoholgebruik, beïnvloedt elk aspect van iemands leven, van hun geest, lichaam, relaties carrière, hun eigen veiligheid en die van anderen. Duidelijke tekenen dat je te veel drinken ook, als u cant wait om gedaan met het werk of klasse om naar een bar, als u cant herinneren wat er gebeurde toen je drinken, als u regelmatig een kater, of als je te laat op werk of helemaal mis te werken. De meeste mensen niet eens beseffen dat ze een drankprobleem hebben. Echter, als iemand alcoholgebruik begint te beïnvloeden mensen om hen heen, dan zijn ze in een bepaalde fase van alcoholisme. Mensen with drinken problemen zijn meestal afhankelijk van alcohol, als ze eenzaam zijn of door henzelf, of wanneer ze verdrietig of boos. De meeste mensen zijn trots op het feit, dat zij kunnen consumeren van grote hoeveelheden alcohol en niet dronken, maar ze realiseren zich niet dat ze hun lichaam in staat te reageren op een bedreiging van de gezondheid af.
Degenen die een medische aandoening heeft die verergerd door alcoholgebruik nodig om volledig te stoppen. Alcoholisten, moeten stoppen onder toezicht van een arts, omdat ze waarschijnlijk schadelijke ontwenningsverschijnselen lijden. Echter, als je nodig hebt om te minderen of willen stoppen, dit zijn een paar eenvoudige strategieën.
De eerste stap is meestal laat je inspireren. U kunt dit doen dit door het aanbieden van uw redenen om te stoppen en schrijven ze neer op papier. Nu plak deze lijst op een prominente plek waar je kunt zien, alledaagse of draag het altijd bij je. Herinneren uw redenen en visualiseren van hen zal u helpen de verleiding weerstaan. Er zijn een groot aantal voordelen die u zou kunnen plukken van stoppen, met inbegrip van een betere gezondheid, betere slaap, gewichtsverlies, een betere conditie of zelfs een succesvolle relatie.
Het opnemen van uw vooruitgang zal helpen uw reis naar herstel. Noteer uw doelstelling en uw termijn (als je die hebt) op de eerste pagina. Zij kon worden om te stoppen met drinken volledig of om te bezuinigen op een redelijk niveau. Dit zal u helpen uw vooruitgang, en je zult niet in staat zijn om jezelf te gek, over het bedrag dat je drinkt. Men moet opschrijven van het aantal dranken die worden verbruikt elke dag op een kalender of agenda.
Gooi alles uit de alcohol je eigen. Als je probeert te stoppen of te bezuinigen, het laatste wat je wilt is, flessen liggen rond het huis om u te verleiden.
Informeren naaste vrienden en familie over uw beslissing om te stoppen of minderen. Je moet alle steun die u kunt krijgen verzamelen. Op deze manier kunnen uw vrienden en familie te drinken om je heen, althans aanvankelijk. Goede vrienden zullen ook stoppen ingrijpen, als ze je vinden waardoor inch Als u meer dan dit, dan kun je een ondersteunende groep.
Als je in sociale situaties, leren nee te zeggen. Be duidelijk over uw besluit, zelfs als iemand probeert te overtuigen dat u. Zij moeten beseffen dat 'nee' 'nee' betekent. U weet wellicht mensen die lastig te vallen of te kleineren u niet drinken. Dit gedrag is meestal het gevolg van afgunst, en op te lossen hun eigen gebrek aan. Echter, is het het beste om ze te vermijden. Je wilt niet iemand of iets om je voortgang belemmeren.
Als de alcohol was een groot deel van je leven, bent u nodig om het te vervangen met iets. De beste activiteiten zijn spelletjes en sport. Elke vorm van lichaamsbeweging, zelfs bij een sportschool, zal u helpen te schudden angst of that edgy gevoel. U vult uw andere tijd met films, kunst en kunstnijverheid, of je kunt iets nieuws, zoals dansen leren. Dit is de beste tijd te nemen alles wat je hebt willen doen of leren, maar zijn uit te stellen.
Veel mensen vinden de kracht en troost in de gebeden. Ongeacht of je bent een spiritueel persoon of niet, kunt u uitproberen en zien of het voor jou werkt. Het enige wat u hoeft te doen is om te zitten in een rustige plaats door jezelf, en een gesprek te hebben met God, en vroeg hem om kracht om de verleiding te bestrijden.
Als u probeert om te bezuinigen, probeer uw drankje consumeren in een traag tempo. Probeer een drankje zolang mogelijk te rekken. Als je gaat om een ​​tweede hebben, dan heeft u een belangrijke pauze te nemen tussen elke drankje te garanderen. Je zou ook kunnen tussenwerpen uw alcoholische drank met glazen water, vruchtensap, frisdrank of bier nonalcoholic. Probeer te drinken als je dorst hebt, zoals u waarschijnlijk meer te consumeren te voorkomen.
Een volgende stap in het terugdringen, is later te beginnen. Als je je eerste drankje op ongeveer 8 uur, probeer dan eerst te wachten tot en met 9, en na verloop van tijd te duwen tot 10. Blijf duwen totdat je neer op een kleine drink voor het slapengaan.
Neem een ​​clean break op een dag van de week. Kies een dag die voor u werkt en laat het uw vertrekpunt tot je in staat om een ​​hele week te gaan zonder te drinken. Een notitie maken van alle dingen die plaatsvonden anders in deze tijd, zodat je het verschil van niet drinken weet.
Een ander groot verschil dat het verminderen of stoppen met alcohol te maken is om je banksaldo. Het bijhouden van hoeveel je hebt opgeslagen zal u helpen in uw reis.
Beloon jezelf elke keer dat u het bereiken van een doel, ook al is het een kleine. Je zou kunnen trakteren op een lekkere maaltijd of koop zelf iets leuks.
De meeste mensen vervallen meerdere malen, terwijl het proberen om te stoppen. Uw lange-termijn succes hangt af van hoe je akkoord met deze tegenslagen. Ze zijn een belangrijke bron van informatie en door het analyseren van de situaties die je gemaakt drinken, kon je ofwel de kwestie aan te pakken of probeer te voorkomen dat bepaald soort situatie in de toekomst. Gevoelens kunnen worden opgevangen door het nemen van een vriend of iemand in uw steungroep. Maar de belangrijke ding is om op te staan, jezelf borstel uit, en zonder een groot deel van schuld of zelfmedelijden, weer op de rails.
De beste manier om te herstellen is te vinden en methoden die werken voor u te identificeren. Moet u ook gefocust blijven en sterk over het bereiken van je doel.

No comments:

Post a Comment