Monday 16 January 2012

Kleurentherapie

Je moet vaak gemerkt dat de volgende regels toe te uitgesproken wanneer we verschillende stemmingswisselingen ervaring; "Ik ben de blues hebben 'of' Ik ben te zien rood nu '! Vaker, kan veel mensen niet beseffen hoe wij belang hechten onbewust naar kleuren en Express uit gevoelens door middel van kleuren! Kleuren hebben bepaalde energie in hen Deze hebben een soort van controle over de manier waarop we het gevoel of we kunnen zelfs gebruik maken van bepaalde kleuren onbewust ons uitdrukken. Kleurentherapie is prevalent in de maatschappij sinds de oude dagen en verschillende kleuren worden geassocieerd met verschillende betekenissen. Wat we dragen of de kleuren van onze muren hebben een veel te zeggen over onze persoonlijkheid! Dus heb je me vaak afgevraagd wat voor kleur therapie is allemaal over? Hier zullen we een kijkje nemen op de fijnere nuances in verband met kleurentherapie en of het echt houden verschil energievelden in ons leven.
Kleur therapie: een diepgaande blik; Neem een ​​kijkje bij enkele foto's van de regenboog en denk na over hoe je je voelt over elke kleur. Is een bepaalde kleur op te roepen een bepaald gevoel in u? Kansen zijn waarschijnlijk ja, maar je kan hebben is te druk om dit bericht. Kleuren voorkomen, hoe we ons voelen en zijn ook verbonden met vele emoties die we voelen. Kleurentherapie, ook bekend als kleurentherapie, gelooft in de helende eigenschappen. Dit is ook waarschijnlijk de reden waarom, kan men zien specialisten dat het advies ons over specifieke kleuren voor de slaapkamer en de woonkamer als het gaat om het verfraaien onze interieurs! Er is zeker een sterke filosofie aan de kleur therapie en dit is duidelijk sinds de oude dagen toen de Egyptenaren met enkele basisprincipes van kleurentherapie gebruikt in hun dagelijks leven.
Het begin van 1900 zag de popularisering van kleur Max Luscher's test die populair werd met de tijd. Weelderiger's Color-test valt echter onder de categorie van pseudowetenschappen dat bepaalde emotionele reactie bij mensen peilen, zonder echt een specifieke wetenschappelijke theorieën. Professionals over de hele wereld zijn ook bekend om bepaalde tools gebruiken om kleur therapie te gebruiken als een methode om mensen te peilen. Onder deze tools, toverstokken, gekleurde stoffen, gekleurde lenzen, edelstenen en vele andere objecten worden gebruikt voor kleurentherapie.
Kleurentherapie heeft ook opgeroepen bepaalde gemengde reacties en nodigde kritiek van mensen over de hele wereld over de authenticiteit van de resultaten. Toch zijn er veel mensen die vurig volgen kleurentherapie en het gebruik van de beginselen om te komen tot een positieve verandering in hun leven.
Kleurentherapie: Wat doen de verschillende kleuren te vertegenwoordigen?
Rood:; Dit levendige kleur is bekend om macht en creativiteit vertegenwoordigen. Rood symboliseert kracht en brengt ook meer warmte om dingen in haar omgeving. Het gebruik van rood is bekend dat onze hersenen en increase iemands zelfvertrouwen te stimuleren. Een juist evenwicht van rood is nuttig om ons vrolijk en energiek voelen op een sombere dag!
Groen:; De kleur groen heeft ook een veel betekenis in kleur therapie. Groen is bekend om te kalmeren en helpt om tot een gevoel van rust, samen met een gevoel van harmonie. Groen wordt vaak gebruikt voor het interieur van een bepaalde plek door haar kalmerende werking. Als je liefde te dragen groene, betekent dit een lichte avontuurlijke inslag in jou.
Oranje:; De kleur oranje wordt geassocieerd met een gevoel van geluk en vertrouwen vooruitzichten in kleur therapie. Orange heeft een echte stimulerende effect op de persoon. Oranje als kleur moet worden gebruikt in matiging, zoals rode, omdat het misschien de neiging om een ​​persoon het gevoel te geagiteerd over dingen als niet goed uitgebalanceerd.
Geel:; Bright graag geel te helpen tot stand te brengen helderheid van denken. Deze kleur wordt ook beschouwd als stimulerende en staat vooral bekend om de eetlust te stimuleren! Als je de neiging om veel geel in je garderobe toe te voegen, het is een indicator van uw uitstekende communicatieve vaardigheden. Echter, omvatten niet helder geel op uw muren als het kan een gevoel van gewezen op alle uren te maken.
Blauw:, In kleurentherapie, blauw symboliseert kennis en is bekend om zijn kalmerende werking bij mensen. Blauw wanneer gebruikt in matiging helpt om mensen te kalmeren en tevens de communicatie tussen mensen.
Indigo:; De kleur indigo wordt geassocieerd met een fantasierijke streak onder de mensen. Indigo helpt ons op de spirituele kant. Indigo wordt ook gebruikt om een ​​persoon en ook als een manier rustig te induceren slapen ook. Studies gedaan met de hulp van kleurentherapie aanduiding van de kleur, indigo, helpt een te komen met zichzelf.
Violet:; Deze kleur is bekend bij bouwen onze innerlijke kracht. Het is ook een symboliek van de creativiteit in een persoon. Violet valt onder de koele kleuren en is ook nuttig voor mensen die last hebben van stress op het werk. Violet is bekend dat het een individuele inspireren ook. Het moet worden gebruikt in een evenwichtige verhouding tot het juiste effect te creëren dat nodig is.
De grondbeginselen van kleur therapie kan worden gebruikt met de juiste balans om een ​​passende sfeer voor ons in onze verschillende terreinen van het leven te creëren. Zo kunnen we zien hoe de kleuren aanzienlijke energie velden om ons heen te creëren. Dus de volgende keer dat je kiest je outfit, dus met zorg! U kunt gebruiken kleurentherapie op verschillende manieren om de positieve energie in je leven!

No comments:

Post a Comment