Tuesday 3 January 2012

Muskaatdruif wijnstokken

The Grapevine muskaatdruif soorten is gevonden in de zuidoostelijke regio van de Verenigde Staten. Het is commercieel gekweekt op grote schaal in warme streken zoals Florida, Texas en Kansas. The muskaatdruif is ook bekend als scuppernong. De druiven hebben een dikke huid en ze vertonen verschillende kleuren, zoals paars, brons en zwart. Wordt een plant uit warme streken, kan de muskaatdruif geen vorst verdragen.
Beschrijving; De wijnstokken groeien over 60-100 meter in lengte. Hun bast is hard en de ranken onvertakte. Bladeren van de wijnstok zijn breed. Ze zijn donkergroen aan de rugzijde terwijl hun buikzijde is gelig. Als de plant volwassen is, worden de bladeren onderneming.
De muskaatdruif grapevine dioceous wezen, de mannelijke en vrouwelijke reproductieve onderdelen aanwezig zijn op twee verschillende planten. Voortplanting vindt plaats door middel van bestuiving door de wind alsook bestuiving door insecten.
De vrucht bessen van muskaatdruif druiven aanwezig zijn in losse en kleine clusters. Een enkele vrucht is ongeveer 1-1,5 cm groot. Het suikergehalte van de vruchten varieert van 16 tot 25%. De smaak van zwarte muscadines lijkt op die van jaboticaba.
Teelt; de druivenvelden van muscadines moeten worden geplant op het zuiden. Deze planten hebben behoefte aan een goed doorlatende grond voor de teelt. Het groeit goed in zanderige leemgronden. De muscadines tonen ook een sterke groei in alluviale bodems. Het vereist een pH van de bodem tussen 5,5 en 6,5. Als de pH te hoog is, kan zwavel toegevoegd worden aan het probleem op te lossen.
De meststof eisen van dit bedrijf zijn hoog. Het vereist stikstof in een grote hoeveelheid. De toepassing van meststoffen in het eerste jaar gebeurt in bands die 12 centimeter afstand van de voet van de plant. In het volgende jaar, dient de afstand verder worden verhoogd tot 48 inch.
Als de wijnstokken worden niet gesnoeid, is een gewurgd houtige massa van de takken gevormd. Helpt ook bij het snoeien zodat de groei van nieuwe scheuten. Snoeien moet gebeuren elk jaar het kader van de grapevine dat bestaat uit een stam te behouden, sporen en wapens. De uitwassen van de houtige stengels van het vorige seizoen zijn meestal steriel. Dus snoeien laat nieuwe groei alleen vanuit de knoppen.
De gelaagdheid techniek van voortplanting wordt gebruikt in geval van muskaatdruif druivenranken. Het algemeen de voortplanting gebeurt in het midden van de zomer. Bij deze techniek worden de stokken of de wijnstokken van het vorige seizoen verlaagd tot het maaiveld en bedekt met grond. Nieuwe wortels te ontwikkelen vanaf het punt waar het riet de grond raakt. Bench enten is ook gebruikt in de voortplanting van muscadines. Zij zijn echter niet compatibel met de Europese grapevine soorten.
Aangezien de bessen druppel op verschillende tijdstippen van het jaar, is een dekzeil verspreid onder de wijnstok om de oogst te verzamelen. Vruchten worden ook opgevangen door de handen. Het plukken of verzamelen van vruchten gebeurt tussen half september en eind oktober. A een enkel druivenras produceert ongeveer 20 kilo fruit. Licht koeling wordt aanbevolen om de vruchten te slaan.
Tijdens de wijnoogst seizoenen, langs de weg druiven verkopers zijn een gemeenschappelijk gezicht. De vrucht heeft een enorme marktwaarde. Verschillende eetbare producten, zoals gelei en vers sap worden bereid uit de muskaatdruif druif. Zo, de vrucht is een van de meest populaire voedsel item.

No comments:

Post a Comment