Friday 6 January 2012

Container Gardening Plants

Container tuinieren is het meest geschikt voor regio's waar de bodem ongeschikt is voor het planten of oogsten van kruiden en planten. In stedelijke gebieden, met beperkte groeiruimte, het concept spreekt enorm aan de tuinman. Er zijn een aantal kruiden en bloeiende gewassen die goed gedijen in een container, tuinen, hetzij ontwikkeld in het balkon of terras, of binnen het keukenraam-box. Container tuinieren kan de moderne huiseigenaar om elke lege container te gebruiken om het huis bezielen met een nieuwe groene vonk! Een aantal van groenten en fruit kunnen worden opgepot in de gebruikte potten en containers en gechipt china, afhankelijk van de grootte van de container.
De praktijk heeft veel voordelen die ermee verbonden zijn. Niet alleen zijn de planten blootgesteld aan minder risico op bodemziekten, maar de tuinman is in staat om vrijwel elimineren de dreiging van onkruid. Container tuinieren kunt u ook de tuinman te profiteren van de mobiliteit van de potplanten, om een ​​optimale controle over de blootstelling aan vocht, temperatuur en zonlicht zorgen. Het concept van de container het tuinieren is niet nieuw. Het is rond voor leeftijden, kruiden en groenten ontspruit uit keuken dozen pronken afgestoken theekopjes en potten, plastic jam, boter en kaas containers en zelfs tin potten. Vandaag zijn er een aantal innovatieve ontwerpen gegenereerd rond het concept tot automatische irrigatiesystemen tegemoet te komen.
De stedelijke groene duim is nu in staat om de meeste van de beschikbare ruimte en de flexibiliteit in het ontwerp te maken dat de containers aan te bieden. De container tuin gaat het oppotten van planten volgens het wortelstelsel. Dit helpt de tuinman om te experimenteren met de ontwikkeling van bonsai en speciale pot-gebonden en root-gebonden plantenrassen. De moderne keuken is nu in staat om tegemoet te komen aan de eisen van de verse kruiden en groenten die behandeling opties voor vele kwaaltjes vraag. Niet met tuin ruimte niet langer een beperking voor groenten zoals te groeien:; Tomaten, paprika; Green uien; Aubergine, bonen, sla; Radijs; peterselie komkommer; De container tuinieren techniek is ook zeer nuttig in het kweken van kruid-tuin eenjarigen, biennials , of perennials zoals:; Anijs, Basilicum, karwij, Bieslook, Venkel, Lovage, Tijm, Het is van essentieel belang om de gevolgen van drainage, porositeit en gewicht overwegen bij het kiezen van verpakkingsmateriaal. De breedte van de container de mond beslist het kwekersrecht die zou kunnen worden gekozen, aangezien een bredere mond zou sneller de verdamping te vergemakkelijken, terwijl een beperkter zou water vast te houden voor een langere tijd. Er zijn een aantal specifieke middelen, zowel online als offline, die het mogelijk maken de groene duim om bakken van geglazuurde keramiek, hars, glasvezel en metaal toegang. Zij ook in staat toegang tot synthetische bodem mixen samengesteld uit zaagsel, turf mos, perliet en vermiculiet.
Het ontwerp en de beschikbare ruimte voor de container tuin hangt grotendeels af van de aard van de containers wordt gebruikt. Terwijl kleinere containers is ideaal voor tafelbladen, mantels en vensterbanken, grotere rassen sieren het erf. Container tuinieren biedt de planten beschermen tegen plagen en controle-invasieve planten. De containers zijn niet alleen handig om te bewegen, maar kunnen ook worden weergegeven binnenshuis. De inspanning kan worden themagericht of materiaal gebaseerd. De huiseigenaar kan kiezen voor een kleur, monochroom of gratis, of een groot thema te fuseren met het bestaande indoor huisinrichting. De keuze van een materiaal op basis van thema, plastic of keramiek, naar de veranda met een vleugje zwart-eyed Susan or petunia's trekken is ook populair vandaag.

No comments:

Post a Comment