Saturday 7 January 2012

Betekenis van moedervlekken op de Face

Moedervlekken genoemd kan worden als een aanvulling op de schoonheid factor van een persoon als je erover nadenkt super model Cindy Crawford en de zeer aantrekkelijke en talentvolle zanger Enrique Iglesias. Wie kan vergeten Pop Diva, Madonna! Nou ja, niet iedereen ziet zichzelf / haarzelf wenselijk wanneer ze eindigen met moedervlekken op het gezicht! Mollen veroorzaken vaak veel pijn en kwelling voor veel vooral wanneer ze pop-up op het gezicht! Veel toevlucht te nemen tot de opheffing ervan door middel van geavanceerde medische manieren, maar dan, er zijn andere, zoals Enrique, die de sport met grote elan. Velen zijn zich nauwelijks bewust over de betekenis van moedervlekken op het gezicht. Ja, vanaf de oude tijden, zijn moedervlekken op het lichaam bekend als een bepaalde betekenis in verband met het hebben. Er zijn verschillende theorieën over hetzelfde. Betekenis van moedervlekken op het gezicht zou ook afhangen van de grootte van de mol en de vorm ook. Hoewel dit zijn slechts theorieën en veronderstellingen, vaak hebben mensen de neiging te laten meeslepen met het zelfde. Laten we een kijkje nemen op enkele van de betekenissen van mol van het gezicht zoals afgebeeld sinds de oudheid en de aard van de overtuigingen mensen hadden toen.
Betekenis van moedervlekken op het gezicht:, Als de moedervlek gebeurt om te verschijnen op het voorhoofd gebied, betekent geluk voor mannen. Voor vrouwen, zoals moedervlekken op het gezicht signify geluk in het huwelijk. Een mol die wordt gezien aan de rechterkant van het voorhoofd duidt op een persoon met uitzonderlijke kwaliteiten! Deskundigen beweren dat hij / zij is zeker een zeer succesvol leven in dat geval. Een mol aan de linkerkant geeft aan een persoon met grote kracht en vastberadenheid. Deze persoon zou ook extravagante in de natuur.
Een moedervlek op de wang, naar je lippen, geeft aan dat u zou hebben veel plezier en lachen in je leven. Het kan ook aangeven dat u de lasten van de roem te bereiken ook. Een mol, die op de wang, dichter bij je oor houdt, wordt gezegd dat roem en fortuin aangeven op zeer jonge leeftijd. U bent gebonden om te bloeien, maar je moet voorzichtig zijn over je toekomstige leven en voor dezelfde veilig te stellen. Moedervlekken op de rechterwang duiden op een persoon die heeft een aantrekkelijk persona maar is flirterig ook. Een mol op de linker wang suggereert een persoon die een zeer gericht persoon in het leven. Moedervlekken op zowel de wangen indicate iemand die behoeften te zetten in meer inspanning en hard werken om succes te bereiken in het leven.
Mollen onder de wenkbrauwen ook betekenen bepaalde dingen. Mollen onder de rechter wenkbrauw wijzen op een persoon met een uitgaande persoonlijkheid en ook een persoon die kan vechten alle verwachtingen in. Mollen onder de linker wenkbrauw duiden op een hoog niveau van intelligentie en een persoon die is gezegend met creatieve vaardigheden. Mensen met mollen onder hun linker wenkbrauw moeten ook hun instincten te volgen tot een succesvol leven dat gepaard gaat met rijkdom te maken.
Moedervlekken op het bovenste gedeelte van de lippen wijzen op een persoon met een zeer sterke houding en een zeer doelgericht persoon. Het suggereert ook een zekere mate van vrijgevigheid als goed. Mollen gezien op de onderste lip gebied wijzen op een enigszins gereserveerde persoon. Een dergelijke persoon kan de neiging om erg rustig in de natuur met een duidelijke focus op zijn / haar doelen.
Een mol op de kin zou duiden op een persoon die de neiging om te eten eten meer dan nodig! Een mol op het onderste gedeelte van de kin duidt op een persoon die houdt van op de bewegen en heeft een dorst naar avontuur.
Een mol op de oor duidt op een persoon die is attent en ook een streak van geluk. Een mol aan de rechterkant van de neus: een persoon die houdt van reizen met een passie voor de natuur. Moedervlekken op de linkerkant van de neus wijzen op een persoon die kan passen zich gemakkelijk aan verschillende omgeving.
De betekenis van moedervlekken op het gezicht is eigenlijk niet een nauwkeurige manier om de aard van een persoon te meten. Dit alles uitsluitend indicatief en kan niet worden beschouwd als de definitieve uitspraak over de aard van een persoon.

No comments:

Post a Comment