Monday 16 January 2012

Huwelijkstherapie Tips

Having en in stand houden van een gezond huwelijk neemt veel van hard werken. Langdurige, succesvolle huwelijken zijn steeds moeilijker om stand te houden. Alle huwelijken hebben hun problemen en het is normaal voor een paar te gaan door middel van ruwe perioden. Maakt niet uit hoe klein of groot het probleem, als u niet in staat zijn op te lossen, is het tijd om hulp te zoeken. Iemand anders kan wijzen op een oplossing.
De meeste paren zullen profiteren van counseling. Terwijl professionele begeleiding is ideaal, zelfs een neutrale, onpartijdige vriend kan luisteren naar uw problemen en bieden advies om te helpen. Op zoek naar begeleiding is niets om je voor te schamen, noch betekent het dat uw huwelijk is op de rotsen. In feite betekent dit juist het tegenovergestelde. Het geeft aan dat je de oplossing te laten werken hebben.
Een andere werkelijkheid is dat niet alle paren in staat zullen zijn om hun huwelijk te redden. Soms, de aangerichte schade te groot kan zijn of de liefde die ooit kan er echt verdwenen. Toch kan het hulpverleningsproces helpen die het echt willen. Een counselor beschikt niet over een toverstaf die ervoor zorgt dat je problemen verdwijnen. In feite is het welslagen van dit proces staat of valt met ongeveer 80% van uw inspanningen en 20% op te helpen de begeleider.
Als u op zoek bent voor het huwelijk counseling, hier zijn enkele tips die u zullen helpen optimaliseren van uw profiteert van de ervaring.
Op te lossen een probleem, de allereerste stap is voor zowel man en vrouw te erkennen dat er een probleem is. Een fundamenteel probleem, dat de meeste koppels gezicht is dat een partner niet in slaagt een probleem of vraagstuk te zien waar de andere doet. Of kan een partner zien het als het probleem van de andere persoon. Echter geen probleem in een huwelijk is slechts een persoon het probleem, want als er iets dwarszit een partner, treft het echtpaar, hun relatie en hun huwelijk op het geheel. De eerste stap om succesvol op te lossen elk probleem is voor zowel om te accepteren dat het probleem bestaat.
De tweede stap, en dit is een grote, wordt voor elke persoon om verantwoordelijkheid te nemen voor alle manieren waarop zij bijdragen tot het probleem. Het is meestal een persoon het handelen of onbewustheid naar een onderwerp dat een reactie van hun partner ontlokt. Het is een uiterst zeldzame gebeurtenis dat de ene partner alleen verantwoordelijk is voor een probleem. Verantwoordelijkheid nemen voor je daden, woorden en daden, of het ontbreken van hen is erg belangrijk bij het oplossen van een probleem.
De derde stap, en waarschijnlijk de moeilijkste, is bereid zijn om je gedrag te veranderen. Dit kan ook doen of niet te doen, en zeggen of niet zeggen bepaalde dingen. Er worden specifieke dingen die je partner zal onder uw aandacht brengen. Echter, als algemene regel, het uitgangspunt is altijd heel simpel: als iedere handeling, woord of gedachte zal zijn pijnlijk voor uw partner, dan moet je een eind aan te maken. In plaats daarvan proberen te maximaliseren op woorden en daden van positieve affirmatie.
Een valkuil te vermijden is om onredelijke verwachting van uw adviseur. De rol van een huwelijk counselor is om te helpen het paar om elkaar beter te begrijpen. Een counselor begeleidt een paar en hen te helpen hun relatie te verkennen. Zij / hij zal hen meer bewust maken en hen opleiden over hoe te koesteren en in stand houden van een gezonde relatie. Echter, de counselor niet over een instant makkelijk 'vast te stellen het huwelijk' formule. De verandering is voor beide partners te maken en te onderhouden.
De duur van het huwelijk counseling is afhankelijk van de omvang van de problemen van een paar en het tempo waarin ze vooruitgang boeken. Soms kan het een tijdje duren om uw problemen op te lossen, maar het is een waardige investering van uw tijd, inspanning en hard verdiende geld. Echter, het belangrijk om gefocust te blijven op je doel en wees geduldig.
Ervan bewust zijn dat huwelijkstherapie moeilijk is. Wat dat betreft, het oplossen van problemen in een relatie is moeilijk. Het betekent dat zeggen en dingen die moeilijk zijn te horen. Het betekent dat je om te accepteren dat je verkeerd bent. Het betekent baggeren je wonden, en hopelijk tot hen te laten rusten. Counseling kan verbeteren of sla uw huwelijk. Het zal echter alleen werken als u denkt dat uw huwelijk is de moeite waard te slaan.

No comments:

Post a Comment