Tuesday 31 January 2012

How een binnenzwembad Waterval te bouwen

Indoor watervallen zorgen voor een zeer rustgevende sfeer in een huis plus ze zijn modern, elite en luxe aanvulling op elke huiskamer of tuin. Het geluid van water vallen van een hoogte is wat, mensen vallen in liefde met. Alles over watervallen is fascinerend, maar het duurt veel te perfecte waterval of fontein te bouwen in een huis. Het ontwerp en de grootte van waterval is afhankelijk van de hoeveelheid beschikbare ruimte en in de mate van uw verbeelding. Als je maar kunt bedenken creatief, heb je gobs van ideeën om de waterval boeiend.
Zijn niet over stapelen zich op rotsen and plaatsen van een pomp die het water kan nemen naar een hoogte en laat hem los. In plaats daarvan is het een mix van kunst en techniek met een bereidheid om een ​​extra gewone stukje schoonheid van binnen het huis, dat iedereen die het ziet zal enamor maken. De sfeer gecreëerd door het vallende water is perfect voor kamerplant leven. Versterken het effect van de waterval door toevoeging van licht naar de waterval, en voel de verandering.
Eenvoudige Indoor Waterval
Dingen die nodig zijn; container; Dompelpomp, Weir, Water slangen; Uw keuze van decoreren items, zoals: Hoe een eenvoudige binnenantenne Waterval Bouw
Een eerste en belangrijkste eis is creatief denken. Denk hoe goed kun je de decoratieve items die u in de hand te gebruiken. Als geval van moeilijkheden, koop een instructie set die direct beschikbaar is in de markt. Neem een ​​grote container, die is groot genoeg om de decoratieve voorwerpen, dompelpomp en alle innerlijke werking van de fontein te houden, en bewaar ze allemaal ondergedompeld in het water. Weir is een lage dam soort van een muur die het water uit de pomp accumuleert. Het laat water door de houder van de fontein. Bevestig de pomp, en stuw aan de hand van de slang. Wanneer de stuw vol raakt met water, het maakt het water in een container. Zorg ervoor dat de stuw verbergen onder diverse decoratieve objecten, waarbij in het achterhoofd dat het om een ​​rustgevende sfeer. Gewoon aansluiten in de pomp en kijken naar de schoonheid van de kleine waterval.
Indoor Fountain Waterval
Dingen die nodig zijn; een staaf of metalen beugel; Opknoping fontein assemblage keten; Fontein kom; mistmaker eenheid; Center staan; Een deksel voor de top van het centrum staan ​​om te voorkomen dat water spatten; Hoe Bouw een indoor fontein waterval; De beugel moet worden gemonteerd op een hoogte stevig met de hulp van schroeven. Tijdens de montage moet u ervoor zorgen dat er een muur stud. ; Zet de muur fontein opknoping montage op het oppervlak. ; Plaats nu een kom in de grote ring op de opknoping montage. ; U moet de opknoping assemblage til door de bovenste ring. ; Hang de ring over de beugel kap. ; Plaats mistmaker eenheid en middenstandaard in de kom en voeg water toe. ; Curve de mist unit draad langs een van de ketens. Zorg ervoor dat de AC-adapter akkoord het einde van de mistmaker draad bereikt. ; Leg een deksel op de top van het centrum staan ​​en haak de AC-adapter toe aan het sproeiwater eenheid. ; Sluit de AC-adapter en genieten van de schoonheid van de muur fontein. ; Deze kleine watervallen zijn opvallende stuk van decoraties. U kunt een verscheidenheid aan decoratieve objecten te gebruiken om de schoonheid te verbeteren, bijvoorbeeld producten voor tweeërlei gebruik gemaakt van keramiek, aluminium, roestvrij staal, glas en marmeren. Pebbles, kleurrijke stenen, bamboe, hout en zelfs edelstenen toe te voegen aan haar schoonheid, waardoor de waterval een natuurlijke uitstraling.

No comments:

Post a Comment