Wednesday 18 January 2012

Franse Country Style Meubelen

Franse landelijke stijl meubelen werd traditioneel gebruikt voor een doel, en niet als een louter versiering. Deze stijl is ontstaan ​​uit het zuiden van Frankrijk, in een plaats genaamd de Provence. Franse landelijke stijl meubelen kunnen worden gebruikt om uw huis met een stijl die wordt gekenmerkt door smaakvolle eenvoud versieren.
Franse Country Style Meubelen
Franse landelijke stijl meubelen bestaat hoofdzakelijk uit zonder enige opsmuk, met behulp van natuurlijke componenten, zoals diverse soorten hout en steen. Meestal worden de beschilderde meubels ontworpen in natuurlijke kleuren, zoals honing-bruin, naturel grenen, licht groen en wit. Subtiel patroon detaillering voegen een element van fijnheid van de Franse land meubilair. Normaal gesproken, het meubilair bestaat uit smeedijzeren deuren, gebeeldhouwde motieven, gebogen rugleuningen en mooie kast lijnen. Het snijwerk en patronen op de meubels zijn gedetailleerd met tarwe, bloemen en vruchten die de sfeer weerspiegelt de geest van het platteland te verhogen.
Houden zijn wortels in het achterhoofd, moderne Franse landelijke stijl meubelen heeft een beperkte versieringen en gebruikt natuurlijke verven.
Keukenmeubels
De tafel is het meest essentiële onderdeel van een Franse landelijke keuken. Vroeger zou de landarbeiders samen te dineren in de keuken. Om tegemoet te komen de landarbeiders, de tabel die gebruikt moet groot genoeg zijn om samen te stellen zes tot twaalf personen.
De Franse keuken in landelijke stijl meubelen, bevat dus eettafels, dat zijn meestal eenvoudig in het ontwerp. De bovenste plank en de poten van de tafel zijn meestal gemaakt van dik grenen hout, terwijl het platform basis is verlaten zonder opsmuk. Stoelen zijn doorgaans van hout gemaakt, met rieten stoelen. Kussens met Provençaalse prints kunnen worden toegevoegd als finishing touch van de stoelen. Om tegemoet te meer het aantal mensen kan de tafels langs te komen met bankjes. Deze worden gebruikt als onderdeel van de tafelschikking, samen met de stoelen.
Te geven een modern tintje aan uw keuken, kunt u een gesneden, houten kast, naar uw zilverwerk, porselein of linnen vast te houden. Echter, in de oude dagen, heeft de Franse landelijke stijl meubelen geen kasten of kasten. Te helpen brengen voedsel naar de tafel, een houten kar met wielen, zou het doel kunnen dienen voor een moderne keuken. Het kan goed samengaan met het land thema van de keuken ingericht en kan ook dienen als een dressoir.
Slaapkamer Meubels
Een Franse landelijke stijl slaapkamer heeft over het algemeen een stoere bed met berichten op de vier hoeken. Een kast, die kan worden gebruikt als een kast, is een onderdeel van deze stijl. De meeste kasten zijn gemaakt van grenen hout. Hedendaagse woningen kan het gebruiken om een ​​TV of een kleine opvouwbare computer het station te houden. Het kan ook gebruikt worden om mooie, gekleurde lakens en handdoeken te houden.
Bekleding
Minimale stukjes bekleding worden gebruikt. Gewoonlijk zijn de sofa's, stoelen en de grote banken uitgehouwen houten frames en poten met kleurrijke gestoffeerde stoelen, armen en rug. De kleuren van een Franse landelijke stijl meubelen manifesten de zon, zee en bloemen. De meest gebruikte kleuren zijn lichtpaars, guldenroede, diepe roest en blauwpaars.
Franse platteland, antieke meubels, is te vinden zowel in de VS en Europa op veilingen en goed verkopen. Moderne stukken van het meubilair kan het ontbreken van de historische effect en mooie uitstraling van de oudere stukken, maar de harmonieuze kwaliteit blijft. Dit meubel is gemaakt voor zowel duurzaamheid en stijl. Tegenwoordig zijn er bedreven ambachtslieden die gebruik maken van vaste hardhout ervoor te zorgen dat van de schoonheid van het meubilair is behouden. Wilt u de Franse landelijke stijl toe te voegen inrichting in uw slaapkamer, woonkamer of keuken, vindt u een comfortabel en betaalbaar stukje in de meeste winkels. Er moet echter voldoende zorg worden genomen, terwijl het toevoegen van een nieuw stuk van het meubilair. Zorg ervoor dat het de algemene stijl aanvult en onderhoudt de archaïsche elegantie.

No comments:

Post a Comment