Thursday 5 January 2012

Goede games voor bruids douches

De gewoonte van bruids douches is ontstaan ​​in de Verenigde Staten. Bruids douches zijn over het algemeen geregeld door de bruidsmeisjes waar in gasten worden uitgenodigd om geschenken aan te bieden voor het paar. Vandaag zijn bruids douches gepland met veel aandacht voor detail en veel leuke evenementen worden toegevoegd zodat iedereen kan genieten en hebben een geweldige tijd. Ideeën voor goede games voor bruids douches vaak van pas komen om het evenement een groot succes te maken. Als u van plan bent voor een bruids douche, hier zijn enkele ideeën voor goede games voor bruids douches! Ik weet zeker dat u zou een geweldige tijd van plan hetzelfde te hebben!
Goede games voor bruids douches:
Wat giswerk:; Dit is een zeer leuk spel voor een bruids douche en zeer makkelijk te goed te plannen. Neem een ​​recipiënt en vul deze met verschillende items, zoals snoepjes of veiligheidsspelden. Zorg ervoor dat u telt het aantal stukken voordat u ze in de container. Op de bruids douche, rond langs de fles en vraag je gasten om het aantal items in de fles te raden. Geef ze een vel papier te schrijven van het nummer. De persoon die het dichtst komt het werkelijke aantal items kunnen worden verklaard een winnaar.
Een spel van scramble:; Kies een lijst van woorden in verband met bruiloften en klauteren deze woorden samen. Geef uw gasten vijf minuten om deze woorden ontcijferen. De persoon die weer hersteld van de meest aantal woorden duidelijk wint deze bruids douche spel.
Lichtgeraakt Affair!; Gebruik een stuk papier of doek zakken voor this bruids douche spel. Voeg een aantal gemeenschappelijke huishoudelijke artikelen op deze tas. Pass deze tas rond en uw gasten de tas voelen artikelen de zak guess ask. Laat ze opschrijven op een stuk papier. Degene die het dichtst raadt aan het aantal items in de zak wint het spel.
Cute Plakboeken:; U moet de volgende items voor dit spel.; Foto Album's, tijdschriften; markers; Foto's van de bruid en bruidegom; Schaar
Maak meerdere groepen van al uw gasten. Dan, geef elke groep een fotoalbum pagina, een paar oude tijdschriften en een schaar. Iedere groep moet ook worden gegeven op een onderwerp, u kunt onderwerpen zoals dating, carrière, hobby's enz. Laat elke groep een collage maken en de collage moet worden met betrekking het onderwerp gegeven aan de groep. Zodra alle groepen finish de collage, plaats alle foto's in het fotoalbum. Veel plezier herbeleven herinneringen en je kunt zelfs een prijs voor de meest creatieve groep!
Pin het boeket:; meeste bruids douche games kunnen niet compleet zijn zonder deze! Laat iedere gast een bruidsboeket te trekken over een stuk papier en pen om een ​​beeld van de bruid aan de muur. Zodra uw gasten hebben afgerond het tekenen van de bruidsboeketten, blinddoek de gasten, maar doen een voor een tijd. Dan, vraag uw gasten naar tape het boeket zo dicht mogelijk bij de hand van de bruid in de afbeelding. De persoon die tapes het bruidsboeket het dichtst bij de hand wint de prijs!
Vraag tijd:, want dit bruids douche spel, zou de gastvrouw noodzaak om een ​​aantal vragen over de bruid te maken. Vragen zoals de leeftijd van de bruid-to-be of de bruid favoriete kleur moet worden opgesteld. U kunt zelfs een aantal leuke vragen om meer humor toe te voegen aan de partij. Maak uw gasten de vragen beantwoorden en degene die weet de bruid echt goed zou uiteraard wint het spel!
Gebruik deze goede games voor bruids douches om een ​​leuk element toe te voegen aan uw feest!

No comments:

Post a Comment