Thursday 26 January 2012

Mexicaanse Gebruiken en tradities

Mexicaanse cultuur wordt gekenmerkt door de invloed van de Maya's, Azteken en Iberische gemeenschappen. Spanje had gekoloniseerd Mexico voor 300 jaar. De Verenigde Staten te hebben beïnvloed, de cultuur van Mexico een groot deel. Deze invloeden worden weerspiegeld in de gewoonten en tradities van het land.
Traditionele muziek, de traditionele muziek in Mexico, is divers in zijn vorm en elke regio heeft een andere smaak van volksmuziek.
Stierenvechten; Het is een van de populaire tradities in Mexico. Stierenvechten is een activiteit overgenomen door Mexico van Spanje. Hoewel een illegale sport, stierenvechten is enorm populair in Mexico en trekt grote massa's mensen naar de arena.
Bruiloften; In Mexico is er een traditie om peters en meters voor het huwelijk ceremonies, die sponsor van de bruiloft en ook de weldoeners van de pas getrouwd echtpaar hebben. Het echtpaar is begiftigd met een bijbel en een rozenkrans door hun peters en meters. Is er een aangepaste in Mexico een 'lasso' om de nek van het echtpaar tie tijdens het huwelijk ceremonie. Het betekent de binding en de liefde tussen hen.
Cinco de Mayo; Het markeert de overwinning van Mexico meer dan Frankrijk, in de 'Slag bij Puebla' op 5 mei 1862. Op de vijfde dag van mei van elk jaar, mensen vieren, in geheugen van de overwinning. De belangrijkste activiteiten die worden uitgevoerd op de dag uitgevoerd worden om de jeugd over het belang van de dag te voeden. Tentoonstellingen van de ambachten en kunst, dat de betekenis van de dag aan te duiden, worden georganiseerd op een grote schaal in Mexico.
Christmas; De specialiteit van het Kerstvieringen in Mexico is de processie bekend als 'La Posada'. Tijdens de processie, 'het zoeken van beschutting door Mary', de moeder van Jezus, is vastgesteld. De 'Flame leaf' of de Poinsettia, houdt groot belang in de Kerstvieringen in Mexico. 'La Misa Del Gallo' is de term gebruikt voor de nachtmis, die plaats in Mexico neemt ten tijde van Kerstmis. Mensen zingen slaapliedjes voor de pasgeborene Jezus in de nachtmis.
Aztec verhaal van de schepping; Tribal mensen uit de centrale regio's van Mexico, staan ​​bekend als de Azteken. De Mexicaanse mensen geloven in de Azteekse verhaal van de schepping. Volgens het verhaal, het leven begon in het water. Tezcatlipoca, Huizilopochtli, Quetzalcoatl en Xipe Totec waren de vier goden die gemaakt water en de rest van de Goden uit het water kwam.
Interessante Gebruiken en tradities; Hier zijn enkele interessante douane in Mexico ingelijfd hieronder. ; Op de avond van Nieuwjaar, vrouwen lopen rond de straat op om geld te verzamelen op feesten. Mensen gooien geld en wensen hen veel geluk. ; Mensen laten een schaap bij de ingang van hun huis op oudejaarsavond. De voorbijgangers, houdt geld in de buurt van het lam met het oog op een gezond nieuw jaar wensen de familie. ; De gewoonten en tradities gevolgd in Mexico zijn gevarieerd en divers. Er zijn veel interessante tradities die zijn vergeten in de tijd. Openstaan ​​en staat open voor de culturen van de verschillende gemeenschappen, heeft de Mexicaanse cultuur ontwikkelde een speciale smaak van zijn eigen. Deze invloeden zijn terug te vinden in de verschillende tradities en gewoonten van Mexico.

No comments:

Post a Comment