Sunday 22 January 2012

Lieve en aanhankelijke Koosnaampjes

Veel mensen worden geïdentificeerd door twee namen: door de juiste namen en bijnamen. Nickname kan een korte vorm of vertrouwde vorm van uw goede naam zijn, of het kan heel anders zijn. Vele bijnamen geven een aantal typische kenmerken van een persoon. Het algemeen zijn de bijnamen gebruikt om liefde te uiten of emotionele band te sluiten met die persoon. De meeste kinderen worden geïdentificeerd door hun bijnamen, zelfs in hun volwassenheid. De bijnamen worden vaker gebruikt door schrijvers, dichters en film kunstenaars. Soms zijn ze meer bekend met hun bijnamen. De meeste mensen zijn zelfs niet vertrouwd zijn met hun originele namen.
Bijnamen als een korte vorm van eigennamen
De naam 'Aaron' kan genoemd worden als 'Ron'. 'Arnold' kan genoemd worden als 'Arnie'. De bijnaam 'Mandy' is een verkorte vorm van 'Amanda'. You can liefkozend 'Barbara' als 'Babs, Bobbie or Barbie'. De bijnaam van 'Blanche' is 'Bea'. U kunt contact opnemen met uw lieve dochter 'Brittany' als 'Britt'. 'Cal' is een verkorte vorm van 'Calvijn' of 'Caleb'. Je geliefde 'Caroline' kan worden genoemd door vele bijnamen zoals 'Carol, Cassie, Caddie, Carrie, Lynn of Lena'. 'Lindy, Linda or Lynn' is een leuke korte-vorm van 'Celinda'. 'Lum' is een zeer kleine vorm van 'Columbus'. Het klinkt heel grappig, is het niet?
Soms is de bijnamen zijn groter dan de juiste namen. 'Delpha' wordt aangeroepen door de bijnaam 'Philadelphia'. 'Cordelia or Fidelia' zijn de bijnamen voor 'Delia'. 'Dell of Della' kan worden genoemd als 'Adela, Delilah of Adelaide. 'Georgiana' is de bijnaam van "Georgië". 'Helen' kan worden genoemd door verschillende bijnamen zoals 'Ellen, Aileen, Elaine, Eileen, Eleanor, Lena, Nellie or Nell'. 'Jane' kan genoemd worden als 'Janie, Jenny, Janet, Johanna, Jessie, Jinsey or Joan'.
Romantisch Koosnaampjes
Romantische bijnamen veel bijdragen bij de ontwikkeling van een sterke emotionele band tussen u en uw partner. Het is een unieke manier om je genegenheid voor je geliefde uit te drukken. Enkele van de populaire romantische en aanhankelijk bijnamen zijn als volgt: engel, engel van liefde, baby, baby, baby doll, bom, mooi, cutie pie, Assepoester, lieveling, Doll Face, lieve, prachtige, honing, knappe, hete sexy mama , Hun (honing), hunk, liefde, Prince Charming, zon, suiker en lieverd.
Populaire bijnamen voor de Boyfriend
De meisjes kunnen bellen hun vriendjes met vele leuke en aanhankelijk bijnamen. Hier zijn enkele leuke bijnamen voor jongens:; Knappe: Het zal je vriendje verzekeren dat je hem aantrekkelijk en knap. Deze verzekering is erg belangrijk met het oog op emotionele gehechtheid tussen jou en je vriendje te verbeteren. ; Movie Star: Geef je vriend een waant zich een filmster met behulp van deze bijnaam. ; Cowboy: Deze bijnaam is zeer populair als de cowboys worden beschouwd als sexy en mannelijk. ; Hot Chocolate of HC: Het is een perfecte bijnaam voor een donkere, lange en knappe man. ; Honey dragen of knuffelbeer: Deze leuke bijnaam is geschikt voor een koele, fun-loving man. ; Tiger: Het woord 'tijger' is gerelateerd aan de macht dat mannen graag hebben. Elke man zou willen dat dit een perfecte bijnaam. ; Populaire bijnamen voor de vriendin
Er zijn aantal bijnamen dat kan worden gebruikt om uw geliefde vriendin te bellen. Enkele van de populaire bijnamen voor de vriendin zijn als volgt:; Honing: Elk meisje zal dit schattige nickname wilt. Het drukt je intense liefde voor je vriendin. ; Sweetie: Deze bijnaam is perfect voor je lieve vriendin. ; Baby: Deze bijnaam maakt je vriendin zich jonger. ; Geachte / Darling: Dit romantische bijnaam is erg populair. U kunt uw genegenheid voor je vriendin met deze bijnaam. ; Sweetheart: Uw vriendin zal zeker als deze bijnaam. Het geeft haar het aangename gevoel dat ze is iemand heel speciaal voor jou.; De lieve en aanhankelijke bijnamen kan u een speciale identiteitskaart. Ze helpen om een ​​emotionele band met uw partner, alsmede terug te brengen mooie herinneringen in je leven te creëren.

No comments:

Post a Comment