Saturday 14 January 2012

Trendy kralen sieraden

Onlangs, een van mijn vrienden gewinkeld op een goede, erkende winkel. Nadat ze weer terug naar huis, ontdekte ze dat het handvat van de tas had schattige kleine kralen die stonden te komen af. Ze simpelweg verzameld die kralen en eindigde het maken van een mooie kralenketting eruit! Ze meteen droeg het, maar ik heb haar foto geklikt en uit ging op haar sociale netwerksites webpagina!
Dus wat is het dat maakt kralen zo populair en cool? Trends en mode komen en gaan, maar kralen nooit de mode raken. Weven ze op geen enkele wijze en in elke stijl en krijg een juweel die daadwerkelijk weerspiegelt 'jij'. Beading is zeer eenvoudig en kan thuis gedaan worden ook. En afhankelijk van de soorten kralen, namelijk glas, halfedelstenen, hout, zaden, bugel of Chevron, het gebruik varieert. En de versieringen gemaakt van kralen kunnen verschillen afhankelijk van de gelegenheid van het gebruik ook. Trendy kralen sieraden kunnen meestal ook ringen, armbanden, kettingen, enkelbandjes en nog veel meer. De moderne gebruik van kralen sieraden varieert van regio tot regio. Kleding stijl, vaker wel dan niet, beslist wat voor soort kralen sieraden is een gaan kiezen voor.
Kralen Sieraden en Formele kleding: Beaded sieraden met formele kleding kan worden rustiger, maar toch elegant. Een formele zakelijke pak-broek en een formele top of shirt kan worden samen met een eenvoudige, ronde glazen kralen ketting. Het zou kunnen dicht bij de hals en niet erg los. Dit zal de jurk geven een zeer stijlvolle look. Oorbellen van houten kralen of eenvoudige glazen kralen kunnen ook worden gedragen met formele kleding. Armbanden kunnen ook aan toevoegen dat 'pit' om uw formele kleding. Maar de meest belangrijke voorwaarde is dat de kralen moet overeenkomen met uw kleding. Anders kun je verzekerd zijn van een mode-ramp! De truc is eenvoudig, en de sieraden met je jurk passen.
Kralen Sieraden en Casuals: Een van de makkelijkste dingen is om kralen sieraden dragen met casuals. Een meisje zal niet al te veel rek haar hersenen om te beslissen wat voor soort kralen sieraden haar jurk te verbeteren. Dus, als je een T-shirt met spijkerbroek draagt, dan kunt u altijd team met een mooie armband, die zal het compliment of eerder te maken het t-shirt er beter uitzien. Of het nu een t-shirt, een top of een 'Kurta', kunnen kettingen eigenlijk fleuren uw jurk en de totale opstaan ​​voor de dag. Halskettingen zijn een grote hit met alle soorten van attires. Innoveren, mix en match en daar krijg je een geweldige combinatie van sieraden en kleding. In principe, met casuals, kan elke vorm van kralen sieraden uit ringen oorbellen tot armbanden tot halskettingen tot anklets worden gedragen. Enkelringen kan worden gewapperd met een frilly rok. Dus elke sieraden van kralen is absoluut in de mode, als het gaat om casuals.
Kralen sieraden-en feestkleding: Nou, nu is dit een beetje ingewikkeld. Het dragen van kralen sieraden voor een feestje kon men in een vast te stellen. Echter, er zijn veel opties beschikbaar vandaag in de markt, gebaseerd op het type van kleding die men wil dragen. Ze hebben armbanden, enkelbanden, halskettingen - alles! Deze dagen, ze geven ook suggesties over wat er zou kunnen worden gekozen om te dragen met een avondjurk.
Partijen kunnen formeel als casual. Het heeft dus te worden gehouden bij het aankleden wat voor soort van een partij is. Nogmaals, een informele feestavond geeft u een beter bereik te prutsen met je sieraden dan een formele een. Een jurk met kraaltjes borduren kan ook de aandacht trekken. Anders kan hippe halfedelsteen kettingen en armbanden bovenaan de lijst van sieraden die goed gaat met avondjurken en dergelijke. In een informele partij, er is een kans om een ​​enkelbandje pronken als je een rok aan.
Tips om uw eigen sieraden te maken Kralen: Dit is een zeer interessant ding voor iedereen die wil om sieraden te maken. Men moet een flexibele draad of een verscheidenheid aan kralen draad voor het maken van een kralen ketting. Samen met dit, een slotje is essentieel voor een kralenketting. Zorg ervoor dat er 21 tot 48 strengen van roestvrij staaldraad, bij voorkeur bekleed met nylon. Zodra dit is gebeurd, beslissen over de lengte van de ketting - lange of choker lengte.
String de kralen samen Gebruik kabelschoenen kralen om de ketting beter te beveiligen en te voorkomen kralen uit te glijden. Idealiter, string een kraal, gevolgd door een knijpkraal. Daarna, plaats de sluiting op de string na de knijpkraal. Maak een lus met je touw of draad. Dan, plaats het ene uiteinde van de draad of koord door de kraal-knijpkraal sectie. Vergeet niet om de krimptang gebruiken om de kralen crimp op zijn plaats. Nu kiest de kralen, jouw ontwerp en start rijgen. Na afronding van de snaren, laat minstens drie centimeter van de string of draad aan het einde van je ketting. Herhaal de eerder kraal-krimp-bead proces, zodat de andere gesp bevestigd kunnen worden. Ten slotte, controleer dan of de kralen genoeg ruimte tussen hen. En je hand vervaardigde ketting is klaar. Kralen geschikt voor elke gelegenheid; zij het een feest, een casual uitstapje of een formele gelegenheid. Zeker, kralen zijn hier te blijven.

No comments:

Post a Comment