Tuesday 17 January 2012

Gothic Lifestyle

De term Gothic komt van Germaanse stammen die over heel Europa regeerde tijdens de Middeleeuwen. Gotiek werd gepopulariseerd door middel van literatuur en werd een onbekend persoon de cultuur in het midden van de 19e eeuw. Goten zijn altijd beschouwd als een vreemde en aandacht op zoek naar mensen door mensen die zichzelf als normaal. Goth's zijn mensen, die zichzelf beschouwen als buitenbeentjes in het alledaagse leven van alledag van de mainstream cultuur. Dus hebben ze een levensstijl voor zichzelf, dat geeft hen de vrijheid van het portretteren van hun onderscheidend vermogen en individualiteit. Hoewel Gothic lifestyle nog steeds geconfronteerd met tal van kritiek, is geëvolueerd als een rijke sub-cultuur die elke goth verbindt aan de andere.
Gothic levensstijl is een manier van verblijfsruimte, waarin de Goten volgen hun eigen set van waarden en attitudes. Ze hebben een eigen cultuur, waarin architectuur, literatuur omvat, dressing stijl, uiterlijk, kunst en muziek. Het feit dat de meest populaire about Gothic lifestyle is hun gevoel van dressing. Zwart is de kleur die wordt geassocieerd met de Goten. Echter, andere donkere kleuren als bloed rood, paars, donker groen en blauw zijn ook populair onder de gotische mensen. Zelfs hun verschijning is onderscheiden met een lichte basis en donkere make-up. Ze liever hun haar te recht en zwarte pek. Echter, alleen verkleden als een Goth kan niet een persoon een. Omdat het een Goth is meer over de houding die een persoon heeft. Gothic mensen kiezen voor deze levensstijl omdat ze het gevoel los van de mainstream cultuur en levensstijl. Gothic levensstijl geeft hen een gevoel van onafhankelijkheid, waar ze kunnen niet alleen hun emoties en gevoelens te uiten, maar ook live het leven op een manier die onaanvaardbaar is in de conventionele samenleving.
De dood is een ander belangrijk element dat is verbonden met Goten. Mensenhandel in de conventionele maatschappij leven in angst voor de dood. However, Gotiek mensen volgen een houding die totaal anders is dan dat. Ze zwelgen in het concept van de dood en neem het als een natuurlijke verlenging van de levensduur. Goths zijn bekend als een aantrekking tot de duisternis en depressie hebben. Hun vrijstaande en depressieve gezichten zijn een weerspiegeling van de duisternis en verdriet dat het bestaan ​​van alle mensen omvat. Goten in een sombere manier genieten van de duisternis, die het leven biedt.
De houding en de stijl van de Gothen worden weerspiegeld in hun architectuur, kunst, muziek en literatuur. Goth muziek is beïnvloed door verschillende tijdperken en kan opgedeeld worden in vier grote delen, die Middeleeuws, 80s omvatten - Dark Wave, Dark Techno / Industrial / EBM en Dark Metal.
Gotische literatuur ontwikkeld tijdens de Romantiek leeftijd, met de geschriften van schrijvers als Byron, Shelley, enz. Samen met de werken van deze schrijvers toestaat, worden Goten geïnteresseerd in het lezen van werken van Dante, Tolstoj en ook historische boeken, de Griekse mythologie en de Bijbel.
Gothic levensstijl is een alternatieve manier van leven, die bestaat uit mensen die dezelfde gedachten en opvattingen. Goths niet gekozen voor deze levensstijl want het maakt ze afkoelen en verschillende, maar, omdat ze zich gerust in de Gotische world. Kortom, Goten zijn geen verschillend van de menselijke soort, maar hun perspectief is.

No comments:

Post a Comment