Saturday 7 January 2012

Vragen te stellen voor het beëindigen van een relatie

When Cupido toeslaat en je voelt en ziet alleen de liefde om je heen, laten we eerlijk zijn mensen, u bent waarlijk, Madly, Deeply in de liefde! Ieder van ons weet dat typische onstuimige gevoel ervaar je wanneer in de liefde. Terwijl sommige koppels leven nog lang en gelukkig, er zijn weinigen die er echt niet bij elkaar eindigen zoals gepland! Break-ups zijn de meest moeilijke dingen om te gaan met over een relatie met name bij een val in de liefde is altijd zo easy.forgetting iemand lijkt te nemen een eeuwigheid!
Terwijl in een relatie, zijn er vele momenten waarop een paar kan dat drastische stap te overwegen. Voor sommigen is er echt geen uitweg, maar dan, je hebt een gedachte voor een betere uitweg? Er zijn een aantal dingen die je moet nadenken voordat je belt het de afgesloten, tenzij je partner er echt misbruik en lomp in de manier van naar u toe. Er zijn verschillende redenen, die ertoe kunnen leiden je breken met je partner, maar voordat je aankomt tot een conclusie, zou ik graag een paar vragen stellen om jezelf te vragen voor het beëindigen van een relatie. Dit zal u helpen om de situatie te analyseren en een rationele beslissing te nemen zonder echt te proberen de uitersten. Let's face it mensen, dit is dezelfde persoon die je bemind en verlangde naar elke minuut van de dag door te brengen. Dit is ook dezelfde persoon wiens stem juichten je op een saaie dag. Dit is nog steeds dezelfde persoon die je wilde de rest van je leven doorbrengen! Dus voordat het beëindigen van een relatie, hier zijn enkele vragen die u nodig hebt om jezelf te vragen. Deze vragen moet hopelijk helpen u om te komen tot de juiste beslissing en uiteindelijk vinden ware geluk.
Vragen te stellen voor het beëindigen van een relatie:
Heb je uit elkaar gegroeid te zijner tijd van de tijd?; Geloof me, met het soort hectische schema u beiden zou worden gezien, soms stel gewoon de neiging om uit elkaar drijven. In dat geval zou je nodig hebt om het een serieuze gedachte. Voel je je de noodzaak om de relatie te beëindigen alleen omdat hij / zij geen tijd hebben voor jou? Tijd doorbrengt met elkaar is zeer belangrijk voor een relatie. Je moet een band en als hij / zij is voortdurend bezig de tijd te ontwikkelen, dan is het duidelijk dat je zowel gaat om de spanning voelen en een van je echt vervelen van eindeloos wachten op hem / haar. Als je zijn opgestaan ​​voor alle data, of als je altijd wachten op zijn / haar telefoon gesprekken (na eindeloze beloften van bellen terug in 5 minuten), waarna u nodig om het een ernstige gedachte en te praten met je partner. Als uw partner geeft u dezelfde oude Overleg dan denk ik u zou wijs genoeg om bewegen op. Maar als er een echte reden voor zijn lange verdwijningen, dan heb je behoefte aan een praatje en om de kwestie op te lossen in plaats van te kiezen voor een break-up proberen.
Wilt u echt alles zou moeten werken voor de betere?; Geen kwestie hoeveel u hem te haten / haar, de bottom line blijft u ook in de liefde met dezelfde persoon en break-ups kan echt stoer! Als u nog steeds een gevoel van verlangen om met hem / haar, probeer dan te weten of er een oplossing kan zijn in plaats van lopen op je partner. Dit zal ten minste geef je de voldoening die je hebt geprobeerd. En als je geluk hebt, kunt u zowel misschien wel de geneugten van een nieuwe relatie helemaal herontdekken met elkaar!
Heeft hij / zij je vertrouwen kapot?; Van de vele redenen voor ending een relatie, ontrouw is een van de meest voorkomende. Let's face it, mensen leven in deze snelle leven en velen hebben niet de neiging voor een lange-termijn relatie. With gooit en one-night stands op de stijging, valsspelen out op uw partner is zeker geen gedaan ding. Ben je echt verliefd op je partner en je kan hem vergeven / haar en begint de relatie helemaal opnieuw? Zou u vertrouwt hem / haar weer volledig? Of heeft uw partner hebben de gewoonte van liegen de hele tijd? Vertrouwen is het fundament van elke relatie, daarom weet dat de waarheid voor je eindigt de relatie. Deze vraag moet worden gevraagd voor het beëindigen van een relatie, omdat het zou helpen om de situatie te doeltreffender aan te pakken. Geloven gossipmongers verergert gewoon de situatie. Als uw partner heeft gebroken het vertrouwen dat u in hem / haar, zou het alleen maar beter pak je hem / haar rechtstreeks en het probleem oplossen. Als u denkt dat hij / zij is ter dekking van maximaal zijn / haar sporen, dan alleen zou je kunnen weten als de hele relatie is de moeite waard.
Is het vanwege het gebrek aan communicatie?; Communicatie en tijd doorbrengen met elkaar is van groot belang voor elke relatie indien u dat wenst voor zijn groei. Het gebrek aan communicatie zal uiteraard leiden tot misverstanden. Effectieve communicatie is nodig om te weten en elkaars behoeften te begrijpen in een relatie. Denkt u dat u een gezonde relatie met je partner ontwikkelen als u zowel repareren uw wegen? Of heb je een stadium bereikt als je te moe om zelfs maar te proberen? Hoe belangrijk is hij / zij voor u? Als u denkt dat het de moeite waard, dan ga je gang en praat het uit.
Is het omdat de familie kwesties?; Soms kunnen gezinnen ook gevolgen hebben voor elke relatie dat is waarschijnlijk op de goede weg. Geen twee zijn hetzelfde en als je familie niet goed te keuren uw geliefde, dan moet je paar dingen weten.; Zou u in staat om uw gezin te verlaten enkel voor het oog van uw partner?; Zou u in staat om daarover te praten door elkaar en komen tot een tussentijdse punt?; Wilt u liever vasthouden aan je familie?
Er zijn vele momenten waarop familie druk kan je dwingen om de relatie te beëindigen. In dat geval, voordat je de relatie te beëindigen, moet u weten of u in staat zou zijn om zijn / haar afwezigheid verwerken in je leven. Als je partner is de moeite waard, dan is er geen kwaad in proberen te praten en problemen op te lossen in plaats van het verliezen van je geliefde. Dit zijn slechts waarschijnlijk de eerste horden, dus je moet weten wat de diepte van de relatie voordat u besluit om helemaal te beëindigen.
Heb je verloren die vonk in de relatie?; Vele malen, hectische werkschema's en verantwoordelijkheden stelen de Zing van elke relatie. In dat geval zou je nodig hebt om te weten of u zou kunnen herstellen terug. Dit kan iedereen overkomen en het breken van up is niet de enige oplossing. Communiceren. Doe iets speciaals voor hem / haar. Een heel klein gesture is genoeg om de warmte terug in de relatie te krijgen. Plan van een verrassend diner. Stuur een bericht via speciale liefde bloemen. Deze kleine dingen gaan een lange weg naar de romantiek toe te voegen aan een relatie.
Ben je je met verschillende doelen?; Naarmate de tijd verstrijkt, soms kan een paar van de prioriteiten ondergaan ook een verandering in het leven. In dat geval wilt u misschien de relatie gewoon eindigen omdat je niet dezelfde doelen. In dat geval kunt u werk je weg omheen? Is er een gemeenschappelijk punt u beiden kunt komen? Hebt u belangstelling voor het werk van uw partner profiel of hobby's? Heeft hij / zij dezelfde inspanning te maken? De antwoorden op deze vragen zou zeker helpen u om te komen tot een juiste conclusie.
Deze vragen te stellen voor het beëindigen van een relatie zou u helpen om de situatie te beoordelen in plaats van vliegen uit het handvat en loopt weg van. Laten we hopen dat je ware liefde en gelukkig blijven voor eeuwig en altijd!
U kunt ook verwijzen naar: Manieren om relaties end

No comments:

Post a Comment