Monday 23 January 2012

Grappig Icebreaker Vragen

Ijsbreker vragen vaak van plan om spanning en angst te verminderen onder de leden van de groep. Deze vragen zijn gericht op uitnodigende deelneming van elk van de groepsleden. Ze fungeren als starters die stimuleren het proces van denken en meedenken. De persoon die houder is van een vergadering of een sessie steekt ijsbreker vragen aan de deelnemers om hen te motiveren zich inspant om hun gedachten aan alle deelnemers. Indien deze het opstarten vragen zijn ingericht met een tint van plezier, ze helpen de deelnemers aan de vergadering om te ontspannen en voel je vrij om zich te uiten.
Enkele grappige Icebreaker vragen; Als je een dier, wat zou je dan en waarom? , Als je een cartoon, welke zou je liever? ; Wat is het vreemdste dat je ooit hebt gegeten? ; Wat is het ergste wat je deed als kind? , Wat willen je doen om plezier te hebben? ; Heb je verteld, je ziet eruit als iemand die beroemd? (Deze vraag lijkt simpel maar grappig antwoorden kunnen komen!) ; Vraagprijs ieder in de groep een mop te vertellen kan een zeer eenvoudige nog een grappig voorgerecht! ; Vraag elk van de deelnemers aan een grappig gezicht te maken en de anderen te leren hoe te maken. Op het streven door een ieder in het leren zal zelf creëren humor. , Vraag elk van de leden van de groep om hallo te zeggen tegen de anderen in enkele grappige en andere manier. , Vraag elk van de leden van de groep aan te geven iets dat hem maakt / haar verschillende van de rest. ; Funny IJsbrekers; met de hand alle leden van de groep met vijf stukjes papier. Ask ieder in de groep iets grappigs dat hij / zij heeft gedaan en stak een stuk papier aan te kondigen. Vraag het aan de anderen in de groep die ook hetzelfde hebben gedaan grappige ook stak een stukje papier. Blijven tot ten minste een op de groep is vertrokken zonder papieren. Dit maakt wisselen de deelnemers een aantal leuke feiten over hun leven en brengen in wat gelach aan de vergadering.
'Knipoog naar de criminelen' is een andere interessante activiteiten gewoon nodig bonnetjes van papier en een pen. Make bonnetjes van papier zoveel als het aantal mensen. Schrijf het woord 'cop' op een van de bonnetjes en schrijf 'crimineel' op een ander. Houd de rest van de bonnetjes leeg. Shuffle de bonnetjes and vragen de deelnemers om een ​​bonnetje elke trekking. Degene met de chit gelabelde criminele moet bij de anderen knipoog zonder dat de agent weten. Bij het zien van een knipoog, de persoon zich terugtrekt uit het spel. Dit zo doorgaat, hetzij tot de strafrechtelijke heeft op alle knipoogde met uitzondering van de agent of tot de agent heeft gewezen op de crimineel. Dit is echt een spannende en grappige ijsbreker.
Er zouden nog vele leuke spelletjes te laten mensen zich met elkaar mengen en chat. Een spel zou kunnen worden van het hebben van twee vrijwilligers om een ​​van hun schoenen uit te trekken, draag handschoenen en proberen om meerdere paren sokken over elkaar dragen. Deze activiteit is zeker uitbarstingen van het lachen te maken. Een ander spel zou kunnen zijn om een ​​grote tekening op de grond en elk van de leden van de groep hebben aan een paar knoppen neerzetten in plaats van de ogen van de foto's.
Hier is nog een ijsbreker activiteit. Vragen aan elke deelnemer om uit te checken voor de objecten in hun eigen portemonnee of portemonnees en wijzen op iets dat hem doet denken / haar aan iets grappigs. De deelnemers kunnen het aandeel van de grappige voorval waren ze herinnerd.
'Weef een grappig verhaal' zou een andere grappige ijsbreker activiteit. Krijgen de deelnemers te zitten in een cirkel. Maak een persoon Initieer een verhaal. De persoon naast hem / haar een verklaring af die aansluit op die van het vorige deelnemer. Houdt u dit spel gaan zo lang als het verhaal vindt een einde. Maak er een regel om een ​​humoristisch verhaal te bouwen!
Beginnen met een spel genaamd 'kijk omhoog-look down'. Start aankondigen, kijk omhoog of omlaag in willekeurige volgorde kijken. Deelnemers worden geacht om de bestelling te volgen. De ene na ten onrechte is uit het spel. Dit is inderdaad hilarisch.
Grappige ijsbreker vragen te alle gelegenheden van samenkomsten interessant. Afgezien van het krijgen van de mensen elkaar kennen, grappig ijsbrekers geven de mensen de gelegenheid om samen te lachen. Grappig ijsbrekers zijn de beste manier om te beginnen af!

No comments:

Post a Comment