Thursday 19 January 2012

Korte Punk Kapsels

Punk mode is zelfs vandaag de dag heerst, ondanks de steeds veranderende trends. Punk mode ontstond in de jaren 1970 en riep verschillende reacties uit de samenleving. Terwijl sommige gevolgd punk fashion blindelings, leek anderen walgen wordt geassocieerd met punk mode of mensen die behoorden tot deze groep. Er zijn vele kenmerkende eigenschappen in verband met punk fashion en een van de meest herkenbare functie nog de zeer maffe punk kapsels. De groeiende rage voor punk kapsels resulteerde in vele variaties van de basis-stijl, waarbij haar is gestyled in schokkende vormen en patronen en gekleurd in briljante kleuren.
Punk kapsels worden erkend als een symbool van de gekke en de rare! Terwijl sommige jonge tieners kiezen voor punk kapsels alleen te worden 'in' met de nieuwste look, anderen vinden het als een manier om te rebelleren tegen de samenleving! Jongeren hebben gewillig verder gegaan dan de gewone tot punk kapsels veroorzaakt nogal een sensatie pronken.
If punk kapsels zijn iets wat je echt wilt proberen, dan zou je moeten een paar basisprincipes over deze korte kapsels know. Ten eerste, zullen we een kijkje nemen op verschillende punk kapsels die zijn rond voor een lange periode van tijd.
Verschillende manieren om op korte Punk Kapsels dragen:; Het meest interessante feit over punk kapsels nog worden de levendige kleuren en gebruikt creatieve vormen! Punk kapsels zou zeker zorgen dat u zich onderscheiden van de massa; maar je moet bereid zijn om alle aandacht te behandelen!
Mohawk:; De Mohawk kapsel punk is al sinds de jaren 1980. Hoewel Mohawk is in verband gebracht met punk mode en cultuur, zijn er vele anderen die voor de Mohawk gekozen alleen vanwege de stijlvolle uitstraling. De oorspronkelijke Mohawk is anders gedragen ten opzichte van wat wordt gezien vandaag. Op dit moment zou dit kapsel moet u aan beide zijden van het hoofd waardoor er een lange strook van haar in het midden gedeelte, gaat de hele weg naar de basis van de hals te scheren.
De complexiteit van de Mohawk is het onderhoud! Vandaag de dag wordt het middelste gedeelte van het haar krijgt een puntige kijken naar meer drama toe te voegen aan de oorspronkelijke Mohawk kapsel. Dit neigt ook naar de hoogte toe te voegen aan de originele strip van het haar. Deze strook wordt vaak geverfd in verschillende kleuren zoals rood of zelfs schokkende blozen roze! Voor Mohawk, zou je nodig hebt om een ​​verscheidenheid van methoden te gebruiken om uw punk kapsel intact. U kunt kiezen voor back kammen, haargel en specifieke sprays om deze korte punk kapsel te handhaven.
Reverse Mohawk / Skunk:; Reverse Mohawk is ook heel populair als het gaat om korte punk kapsels. In dit geval wordt geknipt in de omgekeerde wijze als de naam al doet vermoeden. Elektrische tondeuses worden gebruikt om haren te verwijderen van het centrum gebied verlaten haren aan weerszijden van het hoofd.
Fauxhawk:, David Beckham is het best bekend voor sportieve fauxhawk in de recente tijden. In dit geval, kan men opteren voor een glad scheerresultaat voor beide zijden van het hoofd, zodat het creëert de illusie van de oorspronkelijke Mohawk, is toch een niet nodig om het hoofd volledig scheren. Een ander onderscheidend kenmerk over fauxhawk is de zeer prominente piek in het centrum. Haargel worden gebruikt om het haar te stylen richting het centrum. Deze populaire korte punk kapsel werd ook gezien in de Hollywood blockbuster - 'The Lord of the Rings.'
Hoxton Fin:; De Hoxton Fin punk kapsel is in de schijnwerpers alleen in de recente tijden. Zowel mannen als vrouwen zijn bekend deze sport kapsel. Dit kapsel is over het algemeen gedragen met twee scheidingen. Haargel wordt gebruikt om het haar naar het midden gedeelte te brengen. Haar op de zijkanten en aan de achterzijde gebied is ingekort.
Punk mode blijft dus een interessante affaire met de verschillende soorten trends gevolgd door mensen vandaag. Korte punk kapsels hebben dus vestigden zich in de wereld van de mode ondanks gemengde reacties!

No comments:

Post a Comment