Tuesday 17 January 2012

Designer Tassenmuseum Hendrikje

Vrouwen en hun voorliefde voor designer items gaan hand-in-hand. Nou, hebben designer labels en haute couture gevangen op schaal sinds de afgelopen jaren. Met nieuwe namen die in de bovenste beugels, is er geen gebrek voor modieuze dingen met exorbitante prijskaartje! Een typische mode-error "Ik heb gemerkt is de combinatie van designer outfits met kleverig en slordig zakken. Ik kan treffend dit vergelijken met een verzonnen gezicht dat ik zag op een feestje met slecht onderhouden handen! Er zijn tal van grootheden in de mode-industrie die bekend staan ​​om hun super stijlvolle range van designer tassen en portemonnees. Hier, zullen wij een kijkje nemen op sommige van deze top namen die een woede zover designer tassen en portemonnees betreft. Dit zijn enkele van de meest exclusieve namen die sported op de schouders van vele beroemdheden op de rode loper. Als u de goederen hebt, kunt u eigen een van de volgende stijlvolle designer creaties! Neem een ​​kijkje.
Designer Tassenmuseum: Top namen die behoren tot deze beugel
Prada:; Hot kleuren om blozende roze, Prada heeft het allemaal. Deze Italiaanse bedrijf staat bekend niet alleen voor de designtassen en portemonnees maar ook voor alle de stijlvolle outfits die bacterieslijm oomph op de startbaan. De huidige Prada collectie is een splash van gedempte tinten en exotische ontwerpen. From effen kleuren tot creatieve illustraties, het is allemaal pronkte op de Prada tas. Hun designer tassen en portemonnees blijven dus de meest gewilde onder alle top designer labels! Vandaag, deze uber cool merk heeft designer winkels allen over de wereld catering uitsluitend aan vrouwen die willen tassen als een stijl verklaring eigen.
Louis Vuitton:; Dit luxe merk dat bekend staat over de hele wereld voor zijn reeks van designer tassen en portemonnees. De Louis Vuitton collectie heeft een aantal echt chique tassen voor de professionele vrouwen on-the-go en stijlvolle designer tassen en portemonnees in diepe tinten mauves and rode kleuren voor de flamboyante persoonlijkheid. Dit merk is ook een van de oudste modehuizen in de wereld. Misschien, dit de reden waarom hun producten hebben een touch van uitmuntendheid en uniciteit. Het merk nog zeker hebben het beste van ontwerpen op display en blijft daardoor worden de meest begeerde op de lijnen van een Prada zak of zelfs een Gucci.
Christian Dior:; Christian Dior tassen en portemonnees blijven ook worden haute items tot datum. Hoewel christelijke Dior is bekend om haar haute couture, Dior tassen hebben ook een brede markt onder de modebewuste vrouwen! Flashy rood in gegolfde weefsel of basische browns in slanke ontwerpen; de Dior merk heeft het allemaal. De Dior zadeltas met logo de handtekening 'D' werd behoorlijk een woede sinds zijn lancering. Dit was speciaal ontworpen met een schijn van het zadel compleet met beugels (In dit geval, het logo creatief werd gebruikt om te fungeren als een stijgbeugel). Christian Dior ensembles en accessoires kan worden gevonden in ruim 160 boetieks over de hele wereld. Dit geeft u meer dan een reden om een ​​Dior kopen handtas!
Gucci:; Sassy, ​​stijlvol, glamour en trendy can treffend beschrijven deze designer tassen en portemonnees. Een blik op de Gucci-tas collectie zou onthullen een overvloed aan opties-boodschappentassen, avondtasjes, stijlvolle koppelingspedaal tassen en zelfs een aantal van de over-the-top soorten! Fashionista zou houden van de exotische verscheidenheid van Gucci tassen! Hun huidige collectie in bruin en zwart met studs is een must-have voor elke vrouw die houdt van tassen pronken met een grote hoeveelheid details. Gucci tassen zou zeker geven u een reden voor een feestje of vieren elk bijzonder moment in je leven met veel elan.
Bottega Veneta:; Bottega Veneta is bekend over de wereld voor haar luxelederwaren die haar duizelingwekkend aantal tassen, schoenen en riemen omvat. Bottega Veneta designer tassen en portemonnees helemaal in de sfeer elegantie met een vleugje klasse. Deze chique tassen zijn populair met zak liefhebbers over de wereld voor hun exotische look. Some van hun ontwerpen kunnen worden neergeknuppeld als pure klassiekers. Het logo van dit label is meestal ingeschakeld de binnenkant hoewel u kan een zeer subtiele metalen logo zie ook op de buitenverpakking kant op keer.
Deze toonaangevende namen in designtassen en portemonnees hebben de weg geplaveid voor vele andere creatieve ontwerpers om suit volgen. Elk merk heeft iets nieuws in petto en ik ben er zeker van, vrouwen nu echt verwend. Welke merk je uiteindelijk selecteren; u gebonden bent meer dan een reden vinden te feesten! Veel plezier met winkelen!

No comments:

Post a Comment