Tuesday 3 January 2012

Cake modellen voor Wedding

Er zijn een paar specifieke details, die de traditionele bruiloft gewoonten en tradities, en een dergelijke traditie is de bruidstaart te symboliseren. Als gevolg van de vooruitgang in het bakken en decoreren technieken is het mogelijk om een ​​breed scala van taart ontwerpen voor bruiloften. Hier is wat meer informatie over bruidstaarten en gebak ontwerpen voor bruiloften:
Bruidstaarten
Een bruiloft taart is een traditionele taart, die wordt geserveerd op een bruiloft receptie na de bruiloft. Vandaag een bruidstaart is meestal een grote taart, die ofwel multi-layered of single gelaagde, met poedersuiker decoraties en een taart topping vertegenwoordigen de bruid en de bruidegom. De traditie van de bruidstaart begonnen in de middeleeuwse tijden, toen alle gasten op een bruiloft moesten kleine cakes, die dan zou worden gestapeld op de tafel in lagen te brengen. Men geloofde dat als de bruid en bruidegom waren in staat om elkaar te kussen over de bovenkant van de stapel was het een teken van geluk voor het echtpaar. Ook niet veel mensen weten dat het gedifferentieerd bruidstaart ontwerp is ontstaan ​​voor de gedifferentieerde torenspits van een populaire middeleeuwse kerk in Londen genaamd St. Bride's Church.
Cake modellen voor Wedding
In het geval u op zoek bent naar de perfecte bruidstaart, hier zijn een paar dingen die je nodig hebt om in gedachten te houden, terwijl er door de taart ontwerpen voor je bruiloft.
Cake modellen voor Wedding: Wedding Cake Maat
Allereerst moet u de grootte van de taart dat u wilt op uw bruiloft beslissen. Dit hangt af van het aantal gasten u van plan bent om op uw bruiloft receptie. Als het te moeilijk voor je om erachter te komen welke hoeveelheid zou perfect zijn voor uw gasten lijst, dan is het altijd beter te overleggen met de bakkers en hun advies op het te nemen. Als u wilt worden extra zeker, kun je ook praten met enkele koppels die onlangs hebben vastgebonden de knoop.
Cake modellen voor Wedding: Wedding Cake Vormen
Als u van plan bent voor een elegante en traditionele bruiloft dan is het raadzaam vast te houden aan conventionele vormen zoals ronde en vierkante. Echter in het geval u op zoek bent naar meer hedendaagse en moderne ontwerpen taart is er absoluut geen einde aan de aard van de rassen van ontwerpen en vormen die je kunt nemen in uw bruidstaart. Driehoeken, beeldjes, of enige andere vorm - noem maar op en de bakkers zal stellen voor jou.
Cake modellen voor Wedding: Wedding Cake Variaties
De Deense hun Kransekage, terwijl de Franse hun Croquembouche hebben op hun bruiloft, zijn er zo veel verschillende tradities bruidstaart voor bruiloften. Een andere interessante variatie om de variatie om de bruidstaart aan, dat is een zeer eigentijdse trend is de vernieuwing van de grote taart lagen door lagen van cup cakes, die enkel zijn ingedeeld in verschillende niveaus om een ​​gedifferentieerd bruidstaart lijken.
Cake modellen voor Wedding: Wedding Cake Decorations
Bruidstaart decoraties zijn niet langer beperkt tot poedersuiker bloemen en de traditionele bruiloft Topper met het gelukkige paar. Maken voor een geheel nieuw ras van de bruidstaart toppers en andere versieringen. Maakt niet uit welk thema u ook kiest, zij het iets zo zeldzaam als een Harley Davidson fiets of een Elvis gitaar, kunt u uw bruidstaart aan te brengen de exacte thema en de sfeer van uw bruiloft past. Hoewel de meeste van de paren de voorkeur aan traditionele kleuren zoals wit, roze en andere zachte tinten, vandaag zijn er bruidstaarten, die komen in de helderste kleuren.

No comments:

Post a Comment