Sunday 1 January 2012

Dingen Girls Hate About Guys

Nou, om als alle jongens dit lezen in een poging erachter te komen wat meisjes willen, dan moet ik u waarschuwen dat niet alle van de dingen die hier genoemd zal opgaan voor uw meisje. Zoals ik al zei elke keer, elke meisje is bijzonder en uniek en dus heeft verschillende smaken en denkpatronen. Echter, op de lijnen van Mannen komen van Mars en Vrouwen van Venus theorie, dit artikel is een poging om een ​​algemene verzameling van dingen die meisjes haat jongens te maken.
Dingen Girls Hate About Guys
De eerste en meest belangrijke ding om in gedachten te houden is dat er geen meisje graag worden genegeerd. Als u van plan om je hele leven met een meisje wonen, kun je beter de kunst van het maken van haar zich speciaal voelen en belangrijk. Meisjes haten het als jongens negeren. Het is niet zoals ze willen dat je je werk verlaat en achter hen lopen, maar zelfs als je wel een belangrijke vergadering, een meisje leuk vindt als je haar vertellen beleefd dat je moet haasten op het moment, maar zal haar uit voor een date het moment dat uw werk is gedaan. Dit sluit echter geen rechtvaardiging voor enigerlei wijze de tijd die je negeert je meisje aan sport te genieten met je vrienden.
Wat ons brengt bij een ander belangrijk punt over de dingen die meisjes haat jongens - hun vrienden! De reden waarom de meeste van de meisjes hebben een probleem met vrienden hun vriendje is het feit dat sommige jongens hebben de neiging om zich als complete idioten als ze met hun man-vrienden. Eindeloze uren van roken, drinken en getoeter tijdens het kijken naar sport op televisie of genieten van een spelletje poker, laat geen ruimte voor het meisje. Meisjes het niet erg kerels tijd doorbrengen met hun vrienden zo lang als de vrienden niet te starten hogging alle tijd en aandacht.
Meisjes haat een willoos man - jongens het voortouw moeten nemen en controle over hun leven hebben. Girls don't hate werkloze jongens, ze haat mannen die niet de wil hebben om te werken. In het geval u op jacht naar een baan en worstelen om uw merk in de betrokken beroepsgroep te maken, zal je meisje staan ​​u bij, maar als je gaat zwelgen in zelfmedelijden en absoluut geen pogingen te trekken van uw sokken te maken en maak een wonen, dan kun je stoppen met dromen van het hebben van een vriendin!
Even belangrijk ding naast respect voor zichzelf, is dat de jongens moeten de meisjes eveneens te eerbiedigen. Meisjes haten het als jongens respect voor hen gebrek aan - zij hun familie, hun baan, hun hobby of hun gevoel voor mode. Geen enkel meisje is graag belachelijk gemaakt over haar werk, carrière, mode zin of zelfs haar make-up vaardigheden. Meisjes zoals jongens die weten hoe hen respect, vanwege de eenvoudige principe Als hij niet kan respecteren mij, kan hij niet love me.
Familie bashing is nooit getolereerd. Geen enkel meisje houdt van een man die niet respecteert haar familie en ouders. Dingen zoals onder-schatten een meisje's carrière opties of putting haar neer zal ook permanent zetten je op haar zwarte lijst. Meisjes haat het als ze voor lief worden genomen. Volgende keer dat u een plan maken voor het weekend uitje, vertel haar niet wat te doen, haar in plaats daarvan vragen. Meisjes als jongens die van mening zijn en respect voor hun meningen in de besluitvorming.
Bedrog is een ander probleem dat meisjes haten. Meisjes haten het als jongens tegen ze liegen en laat me u waarschuwen jongens die het echt maakt niet uit wanneer je komt met excuses als ik loog omdat ik niet wil je verliest of ik gelogen omdat ik niet wilde kwetsen je. In het geval je liegt, je bent zeker in voor een aantal grote problemen. Het leven is niet een romantische chick-flick, waar maakt niet uit wat je doet, het meisje zal naar u terug draaien aan het einde. Get real en wees eerlijk naar je meisje.
Girls kan absoluut hun man lonken niet staan ​​bij andere meisjes en ja. het is echt niet de lonken niet minder vervelend als het werd gedaan zonder hun medeweten, achter hun rug. Vroeg of later zal ze erachter! Meisjes haat het wanneer jongens proberen en rechtvaardigen dingen met lame redenen alsof ik zocht gewoon
We waren alleen te praten, een meisje weet wanneer u in gesprek bent naar een ander meisje met bijbedoelingen.
In het algemeen, geen meisje houdt van ongemanierd, lomp vent. Meisjes haten het als jongens volslagen scheldwoorden. Ook hygiëne is een kwestie die meeste meisjes zijn zeer gevoelig over. Meisjes haat jongens die graven hun neus of scheet, burp and oprisping. Een man zonder fundamenteel gevoel van hygiëne en etiquette is een absolute no-no. Voor zover de mode betreft, is niet elke meisje op zoek naar een trendy model, maar een man met een basis fatsoenlijke kleedkamer zin. Als voor de jongens die hebben een complete minachting voor de kleren die ze dragen, er zijn genoeg meisjes zijn die zitten te wachten om hen een makeover en bruidegom hen.
Een van de belangrijkste dingen dat meisjes haat is vergelijking met andere meisjes. Meisjes hate worden vergeleken andere meisjes, vooral als u toeterende voor de andere meisje. Zodat de volgende keer als je probeert dat te doen, worden voorbereid op een wrath-aanval of de ultieme stille behandeling. En in het geval het je ex-vriendin dat je zijn haar te vergelijken met - dan ben je dood. Een meisje heeft het volste recht om haar vriendje ex-vriendinnen haten.
Dus, daar ga je. Je hebt een lijst van dingen die meisjes haat jongens. Altijd hou van je meisje in plaats van te oordelen haar. Verwen haar, maar geen stikken haar, voor haar, maar geen haar huisdier worden geef haar genoeg tijd eindruimte en je zal de jouwe, krijg Treat Her Right en ze zal voor altijd van jou zijn.

No comments:

Post a Comment