Thursday 19 January 2012

Trendy Plus Size Clothing

Moe van je vrienden het maken van een bespotting van uw maat? Verveeld van wordt verteld dat haar nodig om in vorm te raken? Bang dat je vitale statistieken niet overeenkomen met die van een supermodel? Dan heb je net het goed.
Plus size betekent niet dat je moet op een constante uitkijk om die heerlijke rondingen te verbergen. Maak het meeste van wat u hebt, door te shoppen op de juiste manier. Op zoek naar mooie, betekent niet dat je een grootte nul. Het geheim van mooi zijn ligt bij jou, het ligt in de overtuiging dat je mooi bent. Dus trek je sokken en opnieuw beginnen.
Voor Vrouwen
Jurken; Voor de plus size vrouwen die hoog genoeg om een ​​jurk te dragen, is het belangrijk om de bochten te accentueren. Dus gaan voor een lage taille, die de illusie van goed figuur maakt. Een open hals kan de look zeer aantrekkelijk. Vermijd glanzende materialen, maar voeg de blings bij matige of een dergelijke bijvoeglijk naamwoord proporties. Vermijd het dragen van strepen in welke vorm. Pasteltinten geven een frisse kijk niet uit wat de aanleiding is. Probeer en houd de lengte van de jurken net zolang tot de knie of misschien zelfs iets lager zal doen.
T-shirts, er is goed nieuws voor de plus-sized vrouwen die dacht dat t-shirts waren bedoeld voor de supermodellen. V-hals t-shirts zien er goed uit als je een paar extra kilo's. Zij brengen de aandacht op je prachtige gezicht. Ronde hals t-shirts kunnen ook goed uitzien als je het dragen aan een club. Wees niet bang om de sport gedurfde kleuren.
Casual Wear, plus size kleding houdt het rijk taille lijn. Het helemaal verbergt de buik vet en legt de nadruk op de kleinste deel van je taille creëren van een zandloper figuur. Tiny bloemenprints zijn een geweldige outfit voor een weekend uitje. Team ze met plus size denims of rokken.
Truien; De kasjmier en wol / katoen mix truien zijn zeer in zwang de bochtige organen. Plus size vrouwen kunnen gaan voor V-hals truien en vesten of een trui die een verticale lijn langs het midden schept om een ​​illusie van een mager lichaam.
Broek; Plus size vrouwen met zware heupen moeten voorkomen dat het dragen taps toelopende broek als ze je heupen kijken groter. Het rechte passen op geeft juist het lichaam een ​​hoge look, waardoor de verborgen hoogte.
Voor mannen
Shirts; Verticale strepen zien er geweldig uit op plus sized mannen als het maakt het silhouet langer. Voorkomen gelaagdheid als je shirts te dragen want het gaat om de grootte. Koopt de grootte die u past correct. Het feit dat baggy shirts je slanker is een mythe!
T-shirts, V-hals of ronde hals zijn een goede optie. Deze halslijnen vestigen aandacht aan uw nek. Dus, zelfs als je een dubbele kin hebben, slims vaststelling van de hele look.
Pants; Voor vrijetijdskleding, kijk uit voor de donkere ribbroek met slanke strepen. Pinstripe broek ziet er fantastisch voor kantoor slijtage. Herinner aan een riem draag altijd,.
Dus wat als je weegt iets meer dan normaal. Dressing up zal helpen u bouwen uw vertrouwen. Koester die bochten, er zijn velen die velen zouden doden voor hen! Immers hoe meer je weegt, hoe meer er is om lief van je!

No comments:

Post a Comment