Wednesday 25 January 2012

Heirloom Vegetable Seeds

Herinner me die heerlijke tomaten je oma opgepakt uit de moestuin? Zou het niet opnieuw uitvinden dezelfde smaak een prikkelende festijn voor uw smaakpapillen? Het antwoord op uw vragen liggen in de teelt van erfstuk groentezaden. Erfstuk planten, gegroeid uit erfstuk zaden, hebben hun oorsprong in het begin van de menselijke geschiedenis. In de oude tijden, open-teelt was de enige manier om van de teelt. Open teelt verwijst naar de bestuiving gedaan door vogels, insecten of via enige andere natuurlijke bron. De zaden bestoven door middel van open-teelt vormden de landbouwproducten van die tijd. Zo, te vereenvoudigen, kunnen we zeggen dat erfstuk groentezaden zijn die zaden die verspreid zijn door middel van natuurlijke mechanisme.
Als de methode van de teelt is volledig natuurlijk, de groenten gegroeid uit deze zaden verleidelijke smaken. Doorgegeven van generatie aan generaties, heirloom zaden nieuw leven inblazen de essentie van tuinieren. Als een aangelegenheid van feite, heirloom zaden zijn taaier dan regelmatige zaden vanwege hun genetica. Dit maakt ze resistent zijn tegen insecten en boerderij ongunstige klimatologische omstandigheden. Maar er is geen leeftijd lat voor het zaad te kwalificeren als een erfstuk zaad. Er zijn tal van heirloom groentezaden gezocht door mensen om verschillende redenen, zoals de historische tuinieren of voor het opnieuw uitvinden van het verloren proeven!
Heirloom Vegetable Seeds
Rode Tomato; Rode tomaat is de populairste heirloom plantaardige sinds een lange tijd. The erfstuk zaden deze groente groeien in toenemende mate beschikbaar zijn in de afgelopen jaren. Het heeft een zeer korte groeiseizoen en ook rijpt vroeg. De plant produceert veel tomaten in een enkel seizoen. Het duurt ongeveer 65-75 dagen om te rijpen, maar in milde klimaat omstandigheden is het bekend dat volwassen binnen 50 dagen.
Italian Green Calabrese Broccoli; Broccoli werd geïntroduceerd in het Westen door de Italianen immigranten. Deze groene, bloem vormige groente is rijk aan vitamine A en voegt slechts een paar calorieën. Als het groene kop is afgesneden, vele takken groeien van te maken. Het duurt ongeveer 60 tot 80 dagen om te rijpen en hoewel zijn hoofd vaak gegeten, ook de stengel, bladeren en knoppen goed koken opties te maken.
Sweet Corn Seed; De klassieke gouden graan werd voor het eerst gecultiveerd door William Chambers, een boer uit Greenfield, Massachusetts. Het duurt 75 dagen voor het zaad te laten rijpen en een 5-7 inch produceren lange, sappige, gouden maïskolf.
Purple Beauty Bell Pepper Seeds; De mooie paarse paprika plant is een zeldzaam gezicht zelfs kwekers erfstuk. De plant groeit een 3x3 inch paprika. In het begin is het smaragdgroen en dan rijpt om een ​​mooie diepe paars. Het voordeel van tuinieren deze paprika's is dat ze kunnen groeien in alle klimaatomstandigheden.
Cultiveren deze erfstuk veggies in uw eigen tuin garandeert zelfvoorziening. Bovendien kunnen de zaden worden opgeslagen in een goede vijf seizoenen. Een voordeel van de groeiende erfstuk fruit is dat zij een grotere voedingswaarde dan de hybride planten hebben. Probeer je hand op tuinieren met heirloom zaden en genieten van de gezonde en smaakvolle maaltijden!

No comments:

Post a Comment