Tuesday 24 January 2012

Patio Design Ideas

Gelet een patio in de achtertuin, is tegenwoordig steeds een behoefte, eerder dan een loutere trend. Patios niet alleen toevoegen aan de schoonheid van het huis, maar ook maken de achtertuin een comfortabele plek om tijd te besteden. Een buitenruimte gebruikt voor recreatie, bijeenkomsten of gewoon maaltijden, is bekend als een patio. Het is algemeen gebouwd in de achtertuin, als een uitbreiding van de woning en grenzend aan een tuin. Een terras is een leuke manier om het vloeroppervlak van de woning uit te breiden. Het goede ding over patio's, is dat ze genoeg ruimte, frisse lucht, daglicht en een rustige ambiance om quality time door te brengen te bieden.
Belangrijke punten in gedachten worden gehouden voordat het ontwerp van een terras, is dat het zou moeten fuseren met de architectuur van het huis en moeten ook duurzaam zijn.
Constructie
Voordat men begint met de bouw van een patio, moet hij controleren of een vergunning nodig is voor hetzelfde. Een patio geconstrueerd kan worden in een rechthoekige vorm of anders de randjes kunnen afgerond worden. Patio's in de olden dagen werden gemaakt alleen vanuit blokken van stenen; echter materialen zoals bakstenen, beton, straatstenen, etc. zijn gebruikt tegenwoordig. De stenen die beschikbaar zijn voor terras aanbouw zijn de 'echte steen' en de 'fineer steen'.
Patio Design Ideas
De planningsfase is net zo belangrijk als de eigenlijke ontwerpen van het terras. Men moet tevoren kunnen beslissen, de regelingen hij wil laten rond de patio. Er zijn veel creatieve ideeën kan men implementeren in patio ontwerpen.
Zonneschermen, Met het oog op schaduw voor de patio bieden, zijn verschillende soorten luifels gebruikt. Zonneschermen zijn tegenwoordig gebruikt, omdat ze zijn draagbaar. De luifels bieden bescherming tegen het felle zonlicht. De verschillende soorten paraplu's gebruikt als voortenten zijn de houten, aluminium en offset Ones. Luifels dienen te worden tegen weersinvloeden, scheurbestendig en schimmelwerend. De paraplu's should kantelen in een hoek die helpt belemmering vormen voor de zonnestralen, op verschillende tijdstippen van de dag. Om zich tegen de kracht van de wind waait, moet de ribben van de paraplu zijn vervaardigd van glasvezel. Hout en metaal paraplu's zijn niet zo duurzaam in dit geval.
Meubelen; plastic meubilair wordt vaak gebruikt in patio ontwerpen tegenwoordig, maar van hout is het beste materiaal geschikt voor elk soort van meubilair zelfs vandaag de dag. Als men kijkt uit naar houten meubelen use, teak hout is de beste optie. Het is duurzaam en waterbestendig.
Looppaden; Deze functie is toegevoegd aan patio's die een aangrenzende tuin. Looppaden, toestaan ​​dat een kijken naar de verschillende prachtige kenmerken van de tuin.
Planten, en de look van een terras wordt versterkt door het te omgeven met verschillende planten. Als het terras is omgeven door dichte begroeiing, de illusie van het hebben van meer ruimte dan beschikbaar is, wordt gecreëerd. Overigens, de planten zorgen voor een schone en frisse omgeving.
Openhaard; Het is ook mogelijk de installatie van een open haard voor het terras. Daarvoor moet men de bouw van een stenen kader. Tegenwoordig, speciaal vervaardigde metalen open haarden zijn eveneens beschikbaar.
hectische levensstijl van vandaag heeft een zware tol op onze geest en lichaam. Dus eind de dag, een behoeften een mooie en rustige plek om tijd doorbrengen. De toevoeging van een patio naar de achtertuin is zeker de investering waard.

No comments:

Post a Comment