Saturday 19 November 2011

Zelfgemaakte feestdecoratie

Het hosten van een feestje bij je eigen huis, geeft u de vrijheid om lading van de decoraties volgens uw eigen ideeën. U kunt om het partij als creatieve of zelfs maf als je wilt. U moet weten dat feestdecoratie zijn een onlosmakelijk aspect van de partij planningsproces. Het is een geweldige idee om al uw feestelijke decoraties maken thuis, want het zal niet alleen helpen u geld besparen op zijn kant en klaar Feestbenodigdheden, maar zelfgemaakte feestdecoratie ook een vleugje originaliteit geven aan uw feest en je uiteindelijk op plezier hebben tijdens het maken van deze decoraties.
Zelfgemaakte Party Decoraties - Confetti en Piñata
Laten we beginnen met enkele eenvoudige decoratie ideeën. Jawel, eerste in rij is confetti. Confetti is zeer makkelijk te maken, alles wat je nodig hebt is verschillende soorten papier, kranten, tijdschriften kranten, gekleurd papier en een paar goede schaar. Net versnipperen de papieren confetti thuis te creëren. Naast deze, als je wat glitter u kunt toevoegen aan de confetti te maken het interessanter. Piñatas zijn ook een geweldig idee voor zelfgemaakte decoratie en zijn niet zo moeilijk te maken als je denkt. Piñata's worden vaak gevuld met chocolade en een hoogte opgehangen. De gasten kunnen breken deze met stokken op zoek naar een verscheidenheid aan snoep en pralines gedoucht op hen. In het geval u denkt dat het maken van een papieren piñata zou te ingewikkeld zijn, krijg je alleen maar een grote ballon en vul hem met snoep en andere lekkernijen. Kleine ballonnen versierd thuis met gekleurde stiften of stok ons ​​kan een geweldige aanvulling op de zelfgemaakte decoraties net zo goed.
Zelfgemaakte Party Decoraties - posters en banners
Decoreren van uw muren of uw deur met zelfgemaakte posters en banners zal uw feest decoraties echt uniek. U kunt fun posters met interessante berichten voor de partij als Live For Today ...Plan voor morgen ...Feestje vanavond! of we fools of we dansen of niet, dus kunnen we net zo goed dansen en soortgelijke uitspraken die de perfecte feeststemming te stellen. Een ander goed idee zou zijn om wat tijdschriften en kranten foto's te verzamelen en de uitsnijdingen plakken op een vlakte kaart af te maken en interessante collage. In het geval u hebt ingesteld een speciaal thema voor uw feest, dan kun je altijd kiezen foto's die uw thema passen. Naast dit, als je goed bent in schilderen, kunt u uw eigen posters verf voor de partij, die de partij geeft een zeer originele en kunstzinnige touch.
Zelfgemaakte feestdecoratie - tafeldecoraties
De tafel decoraties zijn ook een belangrijk aspect van de partij decoraties. De tafelkleden, de servetringen, vazen, kaarsen en bloemen. Sparren van alle zet je beste tafelkleden, en zorg ervoor dat deze worden gereinigd en gestreken. In het geval u een specifieke kleur regeling voor de partij, volg gewoon het kleurenschema in uw decoraties. Bijvoorbeeld als u opgenomen olijfgroen in uw confetti, posters, spandoeken en ballonnen vervolgens met een eenvoudige olijf groen gekleurde kaart vellen die u kunt maken servetringen. Het enige wat u hoeft te doen is uitgesneden kaart vel strips, stok klittenband aan de uiteinden en een decoratieve zijde bloem in het midden. Voor de tabel centerpieces, net een rieten mand of een glazen schaal en vul deze met wat fruit, noten en bloemen. U kunt ook een aantal van uw zelfgemaakte confetti of maak uw eigen potpourri by mengen gedroogde bloemblaadjes met een aantal kleuren en parfum.
Zelfgemaakte feestdecoratie - feestartikelen
Feestartikelen zijn een integraal onderdeel van de decoraties en laat me je vertellen dat er een verscheidenheid van feestartikelen die gemakkelijk kan thuis gemaakt worden. U hoeft geen duur cadeau zakken en gastronomische chocolade voor elke partij die u host. Kijk voor de lege kartonnen dozen liggen in uw huis. Now of het selectievakje knap en toonbaar door steken een aantrekkelijke pakpapier op de buitenkant. Vul de doos met een aantal van uw vers gebakken batches van cookies en pretzels. Voeg wat amandelen, walnoten, of zelfs gedroogde abrikozen en cashewnoten in de doos. Nu sluiten de doos en bind het met een mooie satijnen veter. Met het oog op geven het een echt persoonlijke touch, maak kleine papieren kaarten die kunnen worden geplakt op de doos deksel. Schrijf de naam van de gast op ieder feest voor vak om verbazingwekkende zelfgemaakte partij op te richten gunsten.
Zelfgemaakte partij decoraties zijn een bron van vermaak voor de gasten, aangezien deze versieringen lijken nog veel meer originele en creatiever dan de run-of-the-mill feestdecoratie beschikbaar op de markt. Dus de volgende keer dat u van plan bent een feest, geniet van wat quality tijd met de familie als je samen om een ​​aantal interessante zelfgemaakte feestversieringen te maken. Veel plezier!

No comments:

Post a Comment