Tuesday 8 November 2011

Gemeenschappelijke auto problemen

Een auto moet goed verzorgd zijn efficiëntie en duurzaamheid te verhogen. Een goed onderhouden auto is zuiniger op de lange termijn en stoot minder vervuilende stoffen. Het is gemaakt van vele verschillende onderdelen die interdependente op elkaar zijn voor hun functie. Hieronder volgen een aantal veel voorkomende auto problemen:
Bandenspanning; Autobanden mag niet worden opgeblazen of leeggelopen. Te veel druk kan de tractie, terwijl de lage druk verhoogt het brandstofverbruik. Zorgen voor de juiste druk in de auto banden brandstofefficiëntie te verbeteren en ook een langere termijn voor de banden.
Onvoldoende bandprofieldikte Diepte; Banden moeten minimaal 5mm profieldiepte; elke wijziging in deze kan de auto veroorzaken gaan van evenwicht. De trillingen gevoeld door het stuur, de stoel of de auto floor ontstaan ​​als gevolg van onvoldoende bandprofieldiepte.
Falende remmen; De gierende geluid van de rem moet een belangrijke oorzaak van bezorgdheid. A auto's remsystemen bestaat uit verschillende componenten, zoals trommels, remblokken, remklauw etc en een van hen kon de oorzaak voor defecte remmen. Een andere reden voor een niet reageert, wiebelende en langzaam rem zou kunnen zijn, een laag remvloeistof in zijn reservoir.
Niet-werkende airconditioning, gebrek aan koelmiddel in het systeem is de meest voorkomende oorzaak is van een niet-werkende airco. Het kan lekken of sijpelen van de compressor, O-ring afdichting of de pinhole in de condensor of verdamper. Compressor mislukkingen ook resulteren in het verlies van smering.
Verstopt luchtfilter; Air stroming door de motor is essentieel om motor en brandstofefficiëntie waarborgen. Luchtfilters moeten worden schoongemaakt, onderhouden en regelmatig vervangen.
Rook in de uitlaat; rook uit de uitlaat, vooral zwarte of grijze, is een signaal van uw auto niet goed functioneert. Your motor kon brandende olie, koelvloeistof of de brandstof injector could lekke worden beschouwd. Reparaties moeten gebeuren, afhankelijk van de oorzaak van de rook.
Olie druk; algemeen oliedruklampje gaat branden, wanneer de oliedruk daalt tot onder het minimaal gewenste niveau. Lage niveaus kan leiden tot oververhitting, leidt tot verlies van smering en motorschade zoals gebroken drijfstangen, beschadigd krukas tijdschriften, enz.
Constant Fused Bollen; Dit wordt veroorzaakt door de hoge stand van de dynamo spanning en moet onmiddellijk worden geverifieerd, zoals de batterij kan afgeven explosieve waterstofgas als de auto overbetaling.
Versleten ruitenwisser Blades; Beschadigde of afgestoken ruitenwisserbladen kan leiden tot ongelukken, omdat ze schade en vermindering van de zichtbaarheid van uw auto scherm. Ze moeten regelmatig gecontroleerd en vervangen.
Accu van de auto, de auto's batterij kan leeg zijn om een ​​aantal redenen, te weten; De batterij is niet opgeladen terwijl de auto wordt gereden. , Het licht of een andere power-trekken accessoire wordt overgelaten ingeschakeld. ; De batterij is oude en moet worden vervangen. ; Preventieve verzorging van de auto kan gaan een lange manier in haar efficiëntie. Men kan bijhouden van zijn service, onderhoud, en vervanging door in de handleiding. Belangrijker, altijd je auto onderhouden door een gekwalificeerde en erkende monteur.

No comments:

Post a Comment