Tuesday 15 November 2011

Snelgroeiende Evergreen Bomen

Groenblijvende bomen zijn die bomen welke feature bladeren hele jaar. Groenblijvende bomen geleidelijk vervangen hun bladeren hele jaar, met nieuwere bladeren vervanging van de oudere. Deze bomen groeien breed en dik en kan worden het beste middel versterking privacy in de buurt. Ze kunnen ook gebruikt worden om hekken en muren te bouwen rond uw plaats. Naast dit, deze bomen ook muffel geluiden en bieden ruime hoeveelheid schaduw in uw compound. Echter, er zijn nogal wat evergreens die een lange tijd om te groeien te nemen, en wachten op de boom om te groeien kan heel omslachtig. De beste manier om snel privacy bereiken is door opplant snelgroeiende groenblijvende bomen rond het huis.
Sommige van de snelgroeiende groenblijvende bomen dat u kon plant zijn:
Fijnspar (Picea abies); Deze grote groenblijvende naaldboom groeit heel Europa en wordt alom gekweekt voor zijn toepassingen in bosbouw voor hout en papier. Ook gekweekt als sierboom in parken. Deze bomen groeien tot een hoogte van 35-55 m (tot een hoogte van een kerstboom binnen 2 jaar) met een stamdiameter van 1-1 ½ m. De scheuten van deze bomen zijn oranje-bruin en de bladeren zijn donkergroen en naaldachtige. Deze bomen zijn conisch wanneer jonge en groeien zuilvormig als ze volwassen. Deze soort kan weerstaan ​​koude klimaten en dus een favoriete altijdgroene boom geteeld in koude gebieden.
Leyland Cypress; Deze snelgroeiende groenblijvende bomen zijn heel populair in de VS en staan ​​bekend om hun dikte en dichte natuur. Aangezien deze bomen groeien zo dik, zijn ze in de volksmond gegroeid tot hekken, hagen, schermen en muren (beste voor de privacy) te bouwen. De boom groeit tot een hoogte van 3-4 ft een jaar en heeft bladeren die vederachtige en zacht om touch. Deze bomen zijn gemakkelijk te snoeien echter het sap van deze boom kan huidirritatie veroorzaken. Vandaar, is het best om beschermende kleding slijtage voordat snoeien hen. Leyland Cypress is droogteresistente en kan ook groeien op minder voedzame bodem.
Douglas Fir; Deze bomen variëren van medium, large tot zeer grote grootte en groeien tot 20-120 m in hoogte met vlakke en lineaire bladeren. De kegels van deze bomen feature persistente schalen en onderscheidend tridentijnse (drie puntige) schutbladeren die uitsteken van elke schub. Douglas Fir bomen worden meest geteeld, getrimd in een kegelvorm en vervolgens verkocht als kerstbomen in de VS. Het hout van deze boom is schaal gebruikt voor structurele toepassingen aangezien zij hebben de capaciteit om zware ladingen weerstaan. Deze bomen kunnen groeien tot een hoogte van 300 meter, maar kunnen ze bestand zijn tegen grote snoeiwerk.
Scotch Pine (Pinus sylvestris L.); Scotch Pine of Scots Pine is een naaldbomen groenblijvende boom die groeit tot een hoogte van 25-45 m met een diameter variërend 1-+1,7 m. Het onderscheidende kenmerk van deze boom is haar knaloranje geschubde schors die meestal wordt gevonden op de bovenste stam en takken. Op de onderste gedeelte van de stam, de schors functies een meer bruinachtige, donkere en harde verschijning. De bladeren zijn naaldachtige, gegroepeerd in pairs en blauwgroene in kleur. De kegels van deze bomen zijn hard en droog met schubben Daartoe vleugels functie. De levensduur van deze bomen scala 150 tot 300 jaar. Echter is de oudste Scotch Pine (in Zweden) geregistreerd worden ongeveer 700 jaar oud.
Gold Medallion Tree (Cassia leptophylla); Deze snelgroeiende semi-groenblijvende Braziliaanse bomen zijn geliefd om hun heldere gele bloemen die verschijnen in de zomer. Dit subtropische boom bereikt een hoogte van 20 m en verspreid tot 15-25 m in de breedte. Deze bomen hebben weinig water nodig en zijn bestand tegen hitte en droogte. Ze groeien het beste in de volle zon en hebben goed doorlatende grond. Ze worden vaak aangeplant als schaduwbomen of straat bomen en hun felle gele bloemtrossen ze heerlijk om naar te kijken.
Western White Pine (Pinus monticola); De westelijke White Pine is een enorme boom die groeit in gesloten groepen en open kronen en kan een hoogte bereiken van 60 m. De naald-achtige slanke, rechte bladeren optreden in trossen van vijf en zijn zacht om aan te raken. Deze bomen bevinden zich meestal op lage hoogtes, meestal op de drogere delen van Vancouver Island. Western White Pines gedijen in allerlei omgevingen. Echter, ze groeien het best op goed gedraineerde en voedzame grond. Een feit om te onthouden is dat deze bomen gevoelig zijn voor witte grenen blister roest, dat is een ziekte die verschillende delen van de schors tot oranje en sterven oorzaken.
Aanplant deze groenblijvende bomen in uw achtertuin zal verfraaien de omgeving van uw huis, tuin of erf. Die ontzagwekkende aangelegde look kan worden bereikt door alleen planten deze bomen, en aangezien deze snel groeiende, zou je niet zo lang wachten om de schilderachtige schoonheid te genieten.

No comments:

Post a Comment