Friday 25 November 2011

Pre Marriage Vragen

Liefde is blind - huwelijk is de eye-opener - Pauline Thomason
De vreugde en de opwinding die wordt gevoeld, terwijl die in de liefde dan anders bent te vergelijken met iets in deze wereld. Dit is iets wat ik weet zeker dat iedereen zou mee eens ben. Is het je opgevallen toch, hoe koppels hebben een moeilijke tijd om samen na alle aanvankelijke opwinding? Dit is enkel en alleen omdat in tijden, liefde is blind, maar de meeste mensen de neiging om veel dingen over hun partners over het hoofd. Daarom ontstaan ​​er problemen als je je realiseert dat er zijn bepaalde dingen die de verenigbaarheid van het echtpaar na het huwelijk beïnvloeden. Veel paren waarschijnlijk geconfronteerd met deze situatie en de intelligenten weten hoe dergelijke situaties te overwinnen en toch houden ze hun relatie going strong. If huwelijk is wat je er over nadenkt, dan zijn er bepaalde dingen die je moet weten voordat u de sprong te wagen. Iedereen wil een gelukkig huwelijk en je kan zeker doen als je een aantal zaken gewist voordat u zegt "I Do '! Heb je je ooit afgevraagd bepaalde vragen over uw relatie? Heb je ooit nagedacht over de diepte van de relatie? Er zijn veel meer dingen die je moet weten over de relatie, zodat u alle feiten op een rijtje te krijgen. Elk paar van plan om de knoop moet een reeks vooraf huwelijk vragen klaar, zodat ze kunnen weten over zaken die hun leven na het huwelijk zal beïnvloeden. Pre huwelijk vragen zijn nuttig voor elke paar waarschijnlijk gaan gestage of zelfs koppels proberen om het besluit al is het concept van gearrangeerd huwelijk te nemen. Hoewel je zou kunnen vinden dit een vreemd concept, kan pre huwelijk vragen zeker blijken te zijn een zegen voor die op het punt om de knoop te zijn. Hier is een lijst van vooraf het huwelijk vragen, die u kan helpen, sorteren out een aantal problemen.
Pre Marriage Vragen: tot op de bodem van de zaak!
Wat is de belangrijkste reden achter de beslissing van trouwen?; Grappig is het niet? Jullie zijn allemaal Gung Ho over trouwen, maar veel koppels weten niet echt de reden achter deze zeer belangrijke beslissing. Ben je trouwen omdat je zien elkaar veel te lang? Is dit omdat je erg eenzaam? Wil je de knoop omdat je denkt dit zou de enige kans je hebt voor een relatie zijn stropdas? Denkt u dat uw leeftijd een belangrijke factor voor dit besluit? Ongeacht de reden, geen van deze moet worden de werkelijke redenen, het huwelijk is niet de oplossing voor problemen, kijk naar het in een ander licht en leren niet samen te koppelen verschillende kwesties.
Wat zijn uw doelstellingen op lange termijn als koppel?, Als een paar, moet u ervoor zorgen dat u samen bespreken doelstellingen op lange termijn. Dit zal u helpen om elkaar denken te kennen en helpen om te weten over de verenigbaarheid factor. Zorg ervoor dat u praten over de loopbaan plannen alsook familie problemen die zullen u helpen om de situatie te beoordelen en dienovereenkomstig te nemen effectieve beslissingen. Het zal ook helpen om te weten als je op dezelfde golflengte over bepaalde kwesties.
Wat is uw compatibiliteit niveau als een paar?; Hoe compatibel zijn u als koppel? Heeft u altijd aanpassen omwille van de relatie of is het andersom? Paren vandaag nodig om elkaar te begrijpen volledig alvorens te zeggen dat de woorden 'I Do'. Een compromis is altijd prima in elke relatie, maar het zou niet mogen gebeuren de hele tijd. Uw compatibiliteit is zeer essentieel om een ​​succesvol en gelukkig huwelijk hebben.
Hebt u gecontroleerd over de verantwoordelijkheden na het huwelijk?; Liefde kan je bepaalde zaken over het hoofd, die veel belang te houden na het huwelijk. Huwelijk zou betekenen veel van de verantwoordelijkheden en dit moet iets een paar moeten worden voorbereid zijn. Een paar moet dus om erover te praten voordat ze van plan om te trouwen. Deze verantwoordelijkheden zou een heleboel dingen op een dagelijkse basis. Je nodig zou hebben om te beslissen over de verdeling van een aantal van deze verantwoordelijkheden.
Hebt u een duidelijke idee over de rol die van u wordt verwacht?; Onder pre huwelijk vragen, dit is ook een van de belangrijkste zijn. Stellen leiden vóór het huwelijk een normaal leven terwijl ze verkering met elkaar. Post het huwelijk, de meeste dingen kan een ander perspectief hebben om het. Wat zijn uw verwachtingen van je partner? Het is heel belangrijk dat u uitzoeken deze problemen oplossen voordat je besluit om je partner te trouwen. U beiden moet de aard van de rol die je zou moeten spelen na het huwelijk op te geven. Dit zou helpen u om een ​​duidelijk beeld ongeveer hetzelfde te krijgen.
Hoe zit het met de gewoonten en tradities?; Als het echtpaar is afkomstig uit verschillende achtergronden, dan zou je in gedachten te houden hoe de beide zich zouden aanpassen aan elkaars gewoonten en tradities. Dingen als een gestage paar kan lijken anders voor het huwelijk en na het huwelijk ook. Na het huwelijk, kan deze problemen blijken te zijn een belemmering voor degenen die niet veel hebben geluisterd er in voorhand.
Hoe zit het met de acceptatie van gezinnen?; Als u de aanvaarding van de gezinnen, dan zou u moeten in gedachten te houden over het handhaven van de relaties ook. Het echtpaar moet definiëren wat wordt verwacht van elkaar naar beide families. Het onderhouden van goede betrekkingen met beide families helpt bij het ontwikkelen van betere obligaties. Het zou ook betekenen dat uw kinderen liefdevol grootouders ook. Probeer om elke andere gezinnen te leren kennen. Dit zal u helpen om uw obligatie als paar te versterken en tevens. Als de families goedkeuring is een moeilijke zaak, zou je kunnen nemen dat alle belangrijke stap zonder hun goedkeuring? Hiervoor moet u sorteren van uw prioriteiten en dat je waarschijnlijk zou moeten zeer stevig over besluiten dan even weten.
Ik hoop dat deze pre huwelijk vragen helpen u uitzoeken problemen voordat je pop de vraag zelf! Ik wens u veel succes met uw inspanningen!

No comments:

Post a Comment