Saturday 26 November 2011

Hoe Eye Shadow Toepassen

Gevouwen ogen zien helderder kleuren dan de open ooit doen. - Elizabeth Barrett Browning
Als het gaat om make-up het belangrijkste om te onthouden is het verkrijgen van de juiste hoeveelheid make-up en het recht kleuren van make-up die past bij jouw huid en natuurlijk je gezicht de structuur. Oogmake up is een essentieel element van make-up, die zeer onder-rated. Perfect gedaan ogen kunnen eigenlijk accentueren het effect van uw hele gezicht en je transformeren van kleurloos voor Diva. Oogmake upfase omvat de drie essentiële: de mascara, het oog liner en natuurlijk de kwintessens oogschaduw. Hier I'll vertellen hoe je oogschaduw toepassing en ontvang de perfecte look voor uw ogen.
Oogschaduw tips - Picking de juiste oogschaduw
Ten eerste moet je weten dat er drie basistypen of variëteiten van oogschaduw. De geperste poeder of matte poeder type is de eenvoudigste, deze kan worden toegepast met een normale borstel of een spons borstel. De crème oogschaduw is glanzend en crème die gemakkelijk kunnen bijen van toepassing is en vermengd met je vingers alleen. Evenwel de room schaduw kan gemakkelijk worden vlekkerig en daarom moet worden overgoten met de gepoederde tint of shimmer. De losse poeder oogschaduw is doorgaans de beste keuze voor ogen schittert en glanst en moet alleen maar afgestoft als de final touch voor de oogmake-up. Er bestaat ook een optie van het oog potloden die gemakkelijk in het gebruik, maar kan een beetje hard op de huid. Dus je moet een oogschaduw op basis van uw voorkeur voor type huid, lange levensduur en werking te plukken. Als voor de kleuren, kunt u pick twee of meer dan twee kleuren en accentueren de schoonheid van uw ogen door subtiel blending deze kleuren rond de ooglid en Highlighting de wenkbrauw bot zijn.
Hoe te oogschaduw toe te passen
Nu komt de werkelijke vraag. Hoe ga je over de toepassing van de oogschaduw? Oog make-up ziet er perfect uit als het perfect wordt gedaan met behulp van de juiste techniek en de juiste kleuren. Getting your oogmake up rechts kan worden echt gemakkelijk als u aantal eenvoudige stappen volgen.
Essentie van oog make-up - Het creëren van de basis
Getting het recht base is de eerste stap naar goed oog-makeup. Het creëren van een schone bodem op het ooglid en het gebied onder de ogen is zeer belangrijk. Voordat u de oogschaduw je nodig hebt om het fundament-concealer van toepassing op uw oogleden en onder de ogen regio's. Eerst moet je aan de stichting toe te passen op uw oogleden met een tint die je huidskleur past. Je nodig hebt om de donkere kringen onder je ogen te verbergen met behulp van een concealer. Na dit moet je stof enkele doorzichtige poeder op het ooglid alsmede het gebied onder de ogen. De basis is klaar, nu kun je meenemen op je kleuren.
De toepassing van de oogschaduw
Vergeet niet, terwijl de toepassing van de oogschaduw u nodig heeft om zich op vier belangrijke gebieden. De streek net boven de bovenste eyelashes, het gebied tussen de wimpers en de wenkbrauwen, de regio net onder de wenkbrauw en in de regio onder de onderste wimpers. U kunt gebruiken een kleur die u wilt overeenkomen met u oogkleur of uw outfit op het ooglid. Het gebied boven en onder de wimpers kunnen worden gemarkeerd met eyeliner of oogpotlood, maar het subtiele gebruik van een donker gekleurde oogschaduw, zoals grijs, zwart, kastanjebruin of donker groen kan u helpen om een ​​dramatisch effect voor uw ogen. Zorg ervoor dat de oogschaduw aanbrengen met een lichte hand, of anders je misschien uiteindelijk verpest het hele ding. Nu, voorzichtig mengen in de kleur van uw keuze op het ooglid vanaf de hoek van je oog. Probeer en subtiel this kleur mengen met de vorige, echter niet te veel mengen. U kunt gebruik maken donkerder tinten zoals bruin en grijs voor de rokerige ogen effect of anders heen te gaan voor de subtiele tinten die bij je huidtint of accentueren kleur van je ogen. Na dat gedaan, het tijd is om gebruik een markeerstift buurt de wenkbrauw gebied. Zeer lichte kleuren zoals crème of wit zijn perfect om het hoogtepunt het gebied net onder de wenkbrauw. De markeerstift een onderscheid gemaakt tussen de wenkbrauw en het ooglid en dus maakt de wenkbrauwen look prominente en mooier.
Oogschaduw make-up tips
De belangrijkste regel is om de stichting en concealer gebruiken voordat het starten van uw oog make-up. Wanneer u meer dan twee tinten oogschaduw gebruiken, zorg ervoor dat u de kleuren blend echt goed zodat de verschillende lagen van kleuren niet zichtbaar zijn. Het oog make-up moeten alle mengen in vlekkeloos. Altijd gebruik maken van aparte penselen voor aparte kleuren, omdat het helpt om de gewenste look en creëert de perfecte mix zonder bijzondere kleur overweldigend de anderen. Hoewel de toepassing oogschaduw, altijd tik op de borstel om overtollige hoeveelheden te verwijderen en voorkomen dat er een dikke laag oogschaduw. Altijd proberen en het gebruik kleuren uit dezelfde familie bijvoorbeeld als u gebruik maakt van een licht roze oogschaduw op het deksel, dan kunt u in de buurt van kastanjebruine de wimpers en hoogtepunt met een crème of witte kleur en stof op sommige roze shimmer voor de uiteindelijke effect .

No comments:

Post a Comment