Wednesday 30 November 2011

Tattoo Care

Getting een tatoeage misschien geweest op je 'to-do' lijst voor een lange tijd, maar als je hebt eindelijk besloot nog eenmaal doen en voor alle dan zijn er een paar dingen, die u moet weten. Adequate veiligheidsmaatregelen en het onderhoud stappen zijn een must voor en nadat je een tattoo. Hier is een lijstje van dingen om te doen en dingen om te vermijden voor en na een tatoeage.
Tattoo Care: dingen om te onthouden voordat je een Tattoo
Allereerst, echt zeker weet of u klaar bent om een ​​tatoeage te krijgen. Sommige landen heeft een reeks leeftijdsgrens voor een persoon in aanmerking voor een tatoeage te krijgen, dus zorg ervoor dat u in aanmerking komt en zijn wettelijk toegestaan ​​om te genieten van het tatoeëren.
Ten tweede zorg ervoor dat je een geloofwaardige tatoeage kunstenaar die eigenaar is van een legale, veilige en schone werkplek te bezoeken. Vergeet niet dat besmette naalden kunnen meer schadelijk dan je denkt. Je wilt niet te eindigen met een infectie.
Zorg ervoor dat de tatoeëerder gebruikt gesteriliseerd en schone naalden voor elke klant. Naast deze, moet je nooit een tatoeage als je ziek bent of niet goed voelen. Ervoor te zorgen dat u over voldoende voedsel en wat rust genomen voordat je een tatoeage.
Vervoer getatoeëerd op een lege maag, of onder invloed van pijnstillers, alcohol of drugs kan schadelijke bijwerkingen, zoals misselijkheid, verhoogde bloeden en duizeligheid.
Tattoo Care: dingen om te onthouden nadat je een Tattoo
Welnu dat u eindelijk de sprong nam en kreeg je tatoeage, is het tijd om voldoende zorg te dragen voor die tatoeage, zodat er geen verdere schade wordt veroorzaakt. Een tatoeage is immers een open wond, hetgeen betekent dat u het vlees wordt blootgesteld aan lucht, die veel van besmettelijke bacteriën bevat open.
De tattoo artiesten legde een verband op de tattoo te beschermen tegen en in de lucht of andere infecties en u het verband te laten op voor een minimum van 2-4 uur, die oprecht moet worden gevolgd adviseren. Proberen te vermijden tattoo artiesten die zorgen voor de plastic bandage voor de tatoeages, aangezien dit een zeer ongezonde praktijk.
Na de gestelde termijn moet u de tatoeage wassen. Was uw tattoo met lauw water en raadpleeg uw tatoeage kunstenaar over het type van anti-bacteriële zeep, die kan worden gebruikt om de getatoeëerde gebied schoon. Geen gebruik maken van alle zalven en crèmes zonder recept. Vertrouw op de experts en het gebruik aanbevolen producten. Na de ontluikende fase, kunt u gebruik maken van een gewone zalf voor je huid maar je moet zalven en room, die hebben toegevoegd kleurstoffen en geurstoffen te voorkomen.
Veel mensen zijn niet zeker weet of ze kunnen douchen, baden of zwemmen na het krijgen van een tattoo. Het antwoord is het vermijden van zwemmen en hot tub activiteiten gedurende ten minste 2-3 weken na het krijgen van een tattoo. Een zwembad zou de bron van vele bacteriële infecties, die uw tatoeage kan infecteren worden. Een douche is prima hoor.
Het belangrijkste onderdeel is het voorkomen van de weken van de tatoeage in het water. Als voor de korsten dat zal ontwikkelen zodra de wond begint genezing, herinner dat geen kwestie wat je doet, niet probeert en scratch de onderkruipers of toepassen elke zalf aan. Het zal komen uit op zijn eigen, dus niet de tatoeage niet ruïneren door het krabben het.
In aanvulling op deze Zorg er dat je niet je tattoo bloot aan schadelijke chemische stoffen any and zelfs agressieve zon. Verzorg je tatoeage in om gezond te houden, schoon en mooi. Vergeet niet dat het krijgen van een tatoeage en pronken misschien wel leuk, maar enkel en alleen als je klaar bent om zorg te dragen voor de tatoeage en alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen te volgen.

No comments:

Post a Comment