Saturday 12 November 2011

Bruiloft Games

Hoewel een bruids douche moet mooi en elegant, hoeft het niet een staid en saai is. Als u van plan een bruids douche voor iemand, dan als hostess you moeten ervoor zorgen dat uw bruids douche niet doet blijken te zijn een saai en saai evenement. Een bruids douche heeft een zeer aangenaam en leuk, zowel voor de gasten als de blikvanger van de ogen van iedereen-de bruid natuurlijk! Bruids douche games zal ervoor zorgen dat al uw gasten zich vermaken. Naast dit, als je een bonte menigte te vermaken, (dat is mogelijk omdat verschillende mensen die weten de bruid, maar weet niet met elkaar worden uitgenodigd samen voor de douche.) Dan bruids douche games als grote ijsbrekers en maak een vriendelijke sfeer.
Dingen om te onthouden, terwijl de planning Bruiloft Games
Allereerst uw doelgroep kent. Over games die denken kan worden genoten door iedereen naar de bruiloft douche. Vaak op tijden, misschien bruids douche games zijn gericht op de bruid maar niet noodzakelijk de bruid in het spel. Voorkomen dat dergelijke spellen en ook degenen die de bruid te laten deelnemen en plezier hebben zich, na al is het haar bruids douche! Naast deze, ook voorkomen dat games die kunnen blijken te beledigend zijn voor een van de gasten, want het kan de stemming van de hele partij ruïne. Plan games die niet te ingewikkeld zijn, omdat ingewikkelde spellen kan een tijdje uit te leggen aan de gasten en vervolgens daadwerkelijk beginnen met spelen. Er zijn verschillende bruids douche games die vereisen dat de gasten om bepaalde dingen van thuis te krijgen. Er is kans dat als gevolg van een of de andere reden, een of meerdere van de gasten gewoon in staat zijn om deze dingen te krijgen, en je hele plan geldt voor een toss. Vandaar is het beter om te voorkomen dat games die vereisen dat uw gasten om de dingen van thuis te krijgen.
Wat er in je portemonnee?
Dit is een geweldige bruids douche spel, dat de gasten zullen genieten zeker. Het is heel eenvoudig en vereist geen extra items om het spel te spelen. Als gastvrouw, alles wat je hoeft te doen om een ​​lijst van alle items die kunnen worden gevonden in de portemonnee van een meisje. Beoordeel elk item met een aantal punten, met de meest voorkomende items die het minst aantal punten en de meest ongewone voorwerpen met het maximum aantal punten. Zodra de gasten arriveert, kunt u lezen elke items en vraag iedereen om de punten naar gelang van de inhoud van hun portemonnee te berekenen. Voor items die niet zijn opgenomen in de lijst, vraag de bruid aan de rechter-en gunningscriteria punten volgens haar keuze. Aan het eind van het de persoon met het hoogste aantal punten wint.
Bruidegom Compatibiliteit Game
Dit is een leuk spel, dat zal interessant zijn voor de bruid als de gasten. Hiervoor moet je praten met de bruidegom en vraag hem over zijn hobby's, zijn favoriete film, zijn favoriete eten, favoriete kleur en ga zo maar door. Schrijf deze dingen en maak een vragenlijst van te maken. Op de bruids douche geven de bruid een doos vol haar favoriete pralines. Het aantal chocolaatjes moet gelijk zijn aan dat hij het aantal vragen in de quiz. Start quizzing haar gebruikt de vragen te zien hoe goed ze de bruidegom weet. U kunt doorgeven rond de vragenlijst onder de gasten, die om beurten vragen te stellen aan de bruid. Voor elk fout antwoord, de bruid heeft om weg te geven een chocolade aan de gast die is de vraag te stellen. Een variatie van dit spel kon worden dat u vragenlijst over de bruid maken en quiz de gasten te vinden hoe goed ze de bruid weten.
Het regelen van bruids douche games op je douche zal ervoor zorgen dat geen enkele van uw gasten zal vervelen op het feest. Bruids douche spelideeën kan eenvoudig worden geformuleerd met behulp van enkele van de populaire games zoals Chinese Whispers, bingo of poker, alles wat je hoeft te doen is nemen uw eigen wijzigingen en maak je eigen bruids douche games. In het geval je kan niet denken van bruids douche games jezelf, dan kun altijd krijgen inspiratie uit diverse bronnen. Er bestaan ​​verschillende bruids douche game kits die u voorzien van al het materiaal dat je nodig hebt voor de games als de instructies en suggesties. Het Internet is een geweldige bron tot enkele interessante bruids douche spelideeën vinden als goed.

No comments:

Post a Comment