Sunday 6 November 2011

African American kinderen Kapsels

Kinderen worden geboren zorgeloos en actief. Als het leuk is de tijd, ze niet de zorg voor alles, zelfs als hun kleren te krijgen gescheurd, hun handen vies of hun haar krijgt messed up! Met kinderen steeds een puinhoop aan het eind van de dag, moeders vinden het erg moeilijk om zorg en stijl haar. De taak wordt een grotere uitdaging voor moeders die te maken hebben met Afrikaans-Amerikaanse haren, die van nature ruw en broos, en gemakkelijk verward raken. Gelukkig zijn er een aantal grote Afro-Amerikaanse kapsels die niet alleen geven hun haar een nette look, maar ook stijl die het in een modieuze volgorde.
Verschillende Afrikaanse Amerikaanse kinderen Kapsels; Vlechten: Braid kapsel is een van de meest populaire en logische kapsel voor jonge meisjes, want het geeft hen de vrijheid om te spelen zonder dat hun haar valt op het gezicht. Het geeft niet alleen een nette verschijning, maar ook voorkomt dat het haar schade als gevolg van stof en warrelnetten van haar. Vlechten het haar verdelen ze in drie delen - buitenkant links, midden en uiterst rechts. Neem de uiterst rechts bos en schoot hem over de middelste, zodat het het midden bos en het Midden-bos wordt nu de buitenste juiste is. Neem nu de buitenste linker bos en schoot hem over de middelste, zodat het het midden bos en de middelste bosje wordt de buitenste linker bos. Herhaal deze stappen tot aan de lengte van de haarpunten. ; Cornrows: Cornrows handhaven van een nette sportieve denken aan de een vlecht, maar heeft een iets meer stijl toegevoegd. Het kan verder worden pepped met innovatieve afscheid stijlen, zoals zig-zag patronen, enz.; Gedeeltelijke Cornrows: In deze stijl is het haar cornrowed van de hoofdhuid tot een bepaalde lengte en de rest van het is ofwel vastgebonden als een paardenstaart of kunnen verder worden vormgegeven met behulp van wat haar accessoires. ; Dreadlocks: Met de soort activiteiten die kinderen houden zichzelf bezig met, waardoor ze een Bob Marley look met dreadlocks, misschien niet erg aantrekkelijk de meeste ouders. Echter, korte dreadlocks pak sommige gezichten erg goed en ziet er schattig uit op kinderen. ; Twists: Wel heel simpel, een paar dikke kronkels over het gehele hoofd, vastgezet met decoratieve clips, is een andere goede manier om een ​​leuke look te geven aan uw kind. Het is een eenvoudig alternatief voor uitgebreide vlechten. ; Style Up dat Crop: kortgeknipt haar heeft altijd een hit met actieve jonge jongens zijn. Behoeft echter de haren niet van dezelfde lengte over de hele hoofdhuid. Een gewas kapsel kan altijd worden gevormd en anders vormgegeven. Bijvoorbeeld, zou een boxier vorm perfect voor een ovaal of peervormig gezicht. ; Midden Curls: Voor jongens dit is een alternatief voor bijgesneden kapsel. Jongens 'haar kan worden gehouden een beetje lang vergeleken met die in bijgesneden kapsel. Echter moet het haar goed geconditioneerd worden om te voorkomen dat verstrikt raken. ; Paardenstaarten: Dit kapsel is geschikt voor alle lengtes en texturen, en kan gedragen worden door meisjes van alle leeftijden. ; De natuurlijke krullend van Afrikaans-Amerikaanse haar, geeft volume aan hen, die vaak er goed uitzien op kinderen. De haren zouden kunnen worden geteeld kort in lengte, en haren op de voorkant kan worden teruggetrokken met haar bands. Haaraccessoires zoals kleurrijke kralen, spelden en clips zijn ook goede opties. Kralen van verschillende kleuren kunnen worden gebruikt aan het einde van micro vlechten en cornrows. Spelden die komen in verschillende kleuren en grote ontwerpen kunnen ook worden gebruikt om kapsels te personaliseren.
Handige tips voor Afrikaans haar
Zwart haar zijn grof en droog in vergelijking met de Kaukasische haar. Het is zeer fragiel en gemakkelijk breekt indien adequate kam niet wordt gebruikt. Een regelmatige haarverzorging met de juiste haarverzorgingsproducten kan ervoor zorgen gezond haar. De volgende tips kunnen helpen om goede zorg van vlechten uw engel te nemen. ; Gebruik een grove kam. Natural zwijnen borstels zijn zeer geschikt voor zwart haar. ; Een hydraterende conditioner goed voor zwarte haren. ; Gebruik van natuurlijke oliën kan nuttig zijn om haar te hydrateren. ; Gebruik elastische banden in plaats van elastiekjes om het haar te binden. ; Zoals ieder kapsel heeft zijn eigen etniciteit, Afrikaanse kapsel heeft zijn eigen eigenaardigheden. Alles hangt af van een goede haarverzorging en weinig inspanning die kan uw kind benijdenswaardige dreadlocks of een zeer stijlvolle cornrow kapsel.

No comments:

Post a Comment