Wednesday 9 November 2011

College Theme Party Ideas

Bright college dagen, o zorgeloze dagen die vliegen,; Om u te zingen we met onze glas geheven op een hoge.; Laten we drinken een toast omdat ieder van ons herinnert; Ivy-hoogleraren in klimop overdekte hallen gedekt. ~ Tom Lehrer
Zorgeloos en vol leven - dat is de essentie van het college herinneringen. College dagen zijn enkele van de beste dagen en niet uit wat je gestudeerd of die school ging je, je zou altijd ten minste een groot geheugen van uw college dagen dat je nooit kan vergeten. College dagen zijn over het genot, plezier, stoeien en natuurlijk een heleboel partijen! College partijen zijn de momenten waarop alles wat je wilt doen is een geweldige tijd met je vrienden te hebben zonder zorgen op alle. Nou als je een van die gelukkige mensen die nog genieten van hun college dagen en genoot van elk moment, dan is dit het artikel voor jou.
College Theme Party Ideas
College party is een evenement dat bijna alle het college vertrekkers kijken ernaar uit om, voor sommige of de andere reden. Themafeesten zijn geweldig voor het college dagen, sinds themafeesten iedereen te laten kleden in innovatieve kostuums en accessoires en maken de sfeer van het feest best leuk gevuld. Sommige van de dingen om te onthouden terwijl de planning van een college themafeest:; maak het niet moeilijker dingen. Gebruik een thema dat is simpel en gemakkelijk uit te voeren. ; Zorg ervoor dat je goed over te brengen het thema van tevoren, zodat mensen tijd hebben om te plannen en bereiden zich. ; Onthouden van obsceen of vulgair thema aangezien niet iedereen kan worden comfortabel mee. ; Ervoor dat uw thema zichtbaar is samen aan de hand elk element te beginnen met de locatie, de decoratie en natuurlijk de gasten en hun kostuums. ; Hier zijn twee van de meest populaire college themafeest ideeën die zijn een must-proberen!
De Classic College Thema partijbeginsel 1 # Toga Party
Nou, het begon allemaal met de 1978 flick Animal huis dat het idee van een toga partij populair. Een toga partij is voornamelijk gebaseerd op thema kostuums waarin iedereen wordt verondersteld te kleden in toga's. Conventioneel is een toga zou een stuk mantel gedragen door mannen in het oude Rome te zijn, echter in een partij, zowel jongens als meisjes moeten verkleden in toga. Hoewel het hebben van een toga partij, alles wat u hoeft te doen is creatief te zijn met een stuk stof (misschien zelfs bladen in het geval u niet de tijd hebben om een ​​doek kopen) en drapeer uzelf met de doek om een ​​toga te maken. Om dingen interessant - gebruik van accessoires die gaan met de toga. Plastic zwaarden, leren sandalen, een aantal interessante juwelen of misschien zelfs een kroon. Toga partijen zijn echt leuk en de kostuums te maken voor misschien wel de grootste ijsbreker!
De Classic College Themafeesten Idee 2 # Pool Party
Er is niets als een grote pool party wanneer de zomerzon is up, en alle jongens en meisjes willen doen is een duik in het zwembad. Dit is een geweldig idee; alles wat je nodig hebt is een groot genoeg zwembad locatie aan de partij te hosten. Blij met de gasten met koele margarita's en cocktails. Hebben sommige lippen smakken hapjes te gaan met de koele drankjes. Als voor het eten, kunt u een koele snack bar en een buffet met een lichte en heldere menu dat het weer zou passen. Versier het zwembad met een aantal unieke en coole praalwagens. Als voor de dress code, zullen mensen natuurlijk wan om te kleden in zwemkleding van hun keuze, dus zorg dat je een fatsoenlijke ruimte of kleedkamers voor de gasten en natuurlijk douche kamers voor mensen vóór en nadat ze in het zwembad te maken. Zonnige parasols en stoelen en ligstoelen zonnebaden zijn een must-have voor de pool party decor.
College themafeest ideeën zijn een geweldige manier om te beginnen die meer plezier en vermaak toevoegt aan uw kostbare studietijd. Je wilt niet degene zijn die oud worden, kijken terug op uw studententijd, zucht zijn en wensen u had meer plezier!
Lees meer over Party Planning

No comments:

Post a Comment