Thursday 17 November 2011

Hoe weet ik of een Meisje Zoals Jij

Ze keek hem met fladderende wimpers, en gespoeld wangen terwijl hij daar zat aan een tafeltje in de omgeving af of ze werkelijk was op zoek naar hem. Na ongeveer twee minuten begon ze te spelen met haar haar en was direct naar hem te staren met de dromerige blik die hij ooit had gezien.Vastgesteld dat dit het was, liep hij naar haar toe en zei: Hallo ik ben Josh. Zorg om met me mee voor een kop koffie?, Totaal verrast door dit, het meisje keek hem aan en zei: Hi. Ik ben Monica, en sorry ik kan niet een kopje koffie bij je, ik wacht op mijn vriendje. Hij zal hier nu elke minuut ..
Het is altijd veel meer handige en voor de jongens bepaalde vaste tekens en symptomen die zal bevestigen of een meisje is geïnteresseerd of niet, maar laat me deze onderbreking je nu hebt.Maakt niet uit hoeveel ze fladdert haar wimpers, of speelt met haar haar, kun je nooit zeker weet of een meisje houdt van u, tenzij ze zegt. Herinner me de eerste regel te volgen als je wilt weten of een meisje die je leuk vindt, is dat geen gebruik maken van algemene klachten en symptomen te achterhalen haar uit - ieder meisje anders is.
Hoe weet ik of een Meisje Zoals Jij - Cliches
Hier zijn enkele van de tekenen dat zijn populair door de jaren heen als 'trefzekere manieren om te weten of een meisje van je houdt'. Sommige van deze lijkt misschien een beetje dom, maar mensen beweren om deze om te werken, ik persoonlijk denk dat deze niet van toepassing op elk meisje die je ontmoet. Het maken van inferenties over gevoelens van een meisje alleen door de manier waarop ze kijkt naar u of door de manieren waarop ze flutters haar ogen zou kunnen lijken erg romantisch en slap, net als ze het zien in de films, maar nogmaals, als alleen dingen zien in de romantische Chick Flicks zou uitkomen, zou het leven heb een fluitje van een cent. Hier zijn vijf domste clichematige 'hoe om te weten of een meisje houdt van u tekenen':; Ze speelt met haar haren terwijl je praat met u of tijdens het kijken naar jou. Echt! Nou, het zou kunnen zijn dat zij is de Dove conditioner dat maakt je wilt raak je hair.haven 't gezien de advertentie eh gebruiken?) ; Ze raakt haar nek. (Serieus? Wat als ze is met een stijve nek die pijn doet echte slecht? ). ; Ze kijkt je aan met dromerige ogen en kijkt naar je lippen. (Nou ja, over de dromerige ding. Zorg ervoor dat het niet dope en als voor uw lippen, kan je een paar ketchup of mosterd uit dat broodje je gegeten voor de lunch!). ; Ze lacht bij elke grap die je maakt, zelfs als het een crappy is. (Nou ja, kunnen ze net beleefd.) ; Ze bloost als ze je ziet. (Mag herinnert ze zich een aantal domme grap over je haar vriend vertelde haar vorige week.) ; Nou, het is gezegd dat non-verbale signalen veel zeggen, maar dan non-verbale signalen zoals deze zijn aanwijzingen van tijdelijke fysieke aantrekkingskracht die misschien niet per se de mogelijkheid van een betekenisvolle relatie.
Hoe weet ik of een Meisje Zoals Jij - Mijn versie
In het geval de meisje is echt van je houdt, hier zijn enkele van de gedragspatronen die misschien krijg je dichter bij te weten wat ze voelt. Vergeet niet, lichaamstaal signalen meer over de fysieke aantrekkingskracht dan op lange termijn verbintenissen en relaties. Als u een van die mensen die elke relatie waarde in hun leven, dan is fysieke aantrekkingskracht kan slechts een deel van wat je zoekt. Aan het einde is de emotionele band en compatibiliteit dat de meeste zaken. Kijk voor de volgende tekens om te weten of een meisje serieus je houdt van:; Ze nooit je negeert. Ze besteedt aandacht aan u wanneer u spreekt en nooit verandert een aanbod om tijd te besteden met je (tenzij ze natuurlijk een echte reden is). ; Ze probeert om nooit te doen alsof als ze om je heen. Ze is zichzelf, dat betekent dat ze is comfortabel met je mee. ; Ze altijd behulpzaam u. Ze zal gaan van de weg om u te helpen met je werken zonder ooit te klagen en als je haar te bedanken, ze zal vertellen dat je liever niet. ; Ze is de eerste om u te feliciteren met je prestaties of speciale gelegenheden. ; Zij raadt u aan en ondersteunt u wanneer u een laag gevoel. Is zij het die aldus Do geen zorgen ik zal er altijd voor je zijn en stokken aan haar woord. , Ze is comfortabel terwijl tegen je praat over bijna ieder en alles. ; Ze roept u op om te zeggen welterusten, en zorgt ervoor dat u ooit de liefste droom. ; Ze is oprecht bezorgd over uw gezondheid en zelfs klikt op je voor niet gezond te eten of eten op tijd. ; Anne biedt met u kan chatten urenlang en bespreekt haar ervaringen en haar dromen. ; Plaats van passerende flatterende aanvult, zal ze eerlijk met u en vertellen u wat ze wil as en antipathieën over jou. ; Ze aarzelt niet om haar lange terms dromen en aspiraties met u delen. Als ze vertelt over haar toekomst, ze noemt u in. ; Als u dit artikel vond, wilt u misschien ook om te lezen hoe te vertellen als een jongens je houdt

No comments:

Post a Comment