Saturday 12 November 2011

Home Heating Systems

De traditionele oven verwarmingssysteem:
Een oven is eigenlijk ontworpen om te trekken in de lucht van het huis. De getekende lucht wordt meegezogen in een leiding-werk-systeem en gericht op gebied een 'warming', waar het wordt opgewarmd voordat ze omgeleid naar de woonruimtes. De nieuwste modellen van de oven verwarmen systeem te gebruiken blowers opnieuw circuleren van de lucht die wordt geleid en opgewarmd. De oven verwarmen systeem kan ook worden gevoed met gas, olie en elektriciteit, een natuurlijk de traditionele kolen of hout. De circulerende lucht die wordt getrokken door het filter helpt om zich te ontdoen van het stof en andere deeltjes aanwezig zijn in de kamers.
Other oven home verwarmingssystemen:
Er zijn gas en olie ovens nu beschikbaar dat een piloot licht voor de warmtewisselaar warm. De circulerende lucht wordt hier opgewarmd voordat het wordt gerecirculeerd terug door het huis. Het gas of olie fueled ovens hebben een speciaal ontworpen rookkanaal van waaruit de uitlaatgassen worden gegooid van de woning. In de elektrische oven, verwarming zijn er stroken of elementen die helpen om de warme lucht. In vergelijking met de andere ovens, de elektrische oven is schoner en eenvoudiger in gebruik. In een bos of kolen oven verwarming, het ontwerp geschikt voor een gesloten verbrandingskamer. Het is in het vuur vak dat de brandstof wordt verbrand. De ingebouwde warmtewisselaar wordt de ruimte waarbinnen de lucht wordt geleid en omgeleid en automatisch opgewarmd voordat ze geleverd aan de gewenste ruimte in het huis.
Een ander innovatief verwarmingssysteem omvat het gebruik van metalen ramen. De metalen openingen kan opgewarmde lucht om te ontsnappen aan het systeem en de stream wordt vervolgens omgeleid naar het huis. De metalen ventilatieopeningen zijn meestal geplaatst in de vloeren of op de wanden van de verschillende kamers. In het huis oven verwarming, er is altijd een thermostaat. De temperatuur zeggenschap de instellingen de thermostaat die meestal gemonteerd op muur. De thermostaat geeft de bestaande temperatuur van de kamer. In het geval van de woning oven verwarmings-systemen die olie te gebruiken als brandstof, zijn de tanks met de olie begraven.
Elektrische warmtepomp home verwarmingssysteem:
De warmtepompen in feite shuffle warmte van de ene ruimte naar de andere. Deze armaturen werken in beide richtingen, tot de kamers warmte in de winter en zo airconditioners te dienen tijdens de zomer. Warmtepompen zijn ontworpen om warme lucht uit de buitenlucht halen - van de grond of water. De afgezogen lucht wordt dan opgewarmd door het systeem als verdere noodzakelijke en verspreid. De metalen vent ontwerpen en filters zijn zeer vergelijkbaar in werking met degene die gebruikt voor gedwongen lucht ovens. Hoewel de thermostaat lijkt vergelijkbaar, de elektrische warmtepomp home verwarming thermostaat regelt ook voor airconditioning omvat.
Plint home verwarmingssysteem:
De plint kachels kijken als lange, metalen eenheden met complexe elektrische elementen binnen. Elk van de metaal-eenheden heeft zijn eigen regeling, gemarkeerd in stappen. Echter dit home verwar aangeven kamer binnentemperatuur. Er zijn een aantal woningen dat de bodemplaat kachels te gebruiken als de enige bron van warmte. Zij hebben ook stap in waar de kamers zijn moeilijk te outfit met leidingwerk. De plint huisbrandolie systeem is duurder dan een van de oven ontwerpen.
Hydro home verwarmingssysteem:
Dit is een ander type woning verwarmingssysteem, waarbij warm water stroomt door buizen onder de vloer. De units waardoor het water is gericht lijken op degenen in de plint kachels. Een hydraulisch systeem kan ook worden geïnstalleerd in het plafond van de woning. CV-systemen zijn ook voorzien van onder beton sneeuw en ijs te houden van accumuleren. Het systeem werkt met de re-richting van de ketel verwarmde water naar de kamers te verwarmen.
Ruimte home verwarmingssysteem:
De draagbare kachels worden gevoed door gas of kerosine of elektriciteit. Het gas kachels kunnen vrijstaand of bevestigd aan een muur.

No comments:

Post a Comment