Thursday 24 November 2011

Hoe kan ik een Apple Orchard Grow

Een boomgaard wordt meestal gedefinieerd als een uniforme aanplant van bepaalde installaties. De boomgaard geplant to commercieel produceren vruchten en groenten soortgelijke. Tijdens de aanplant van een boomgaard, uniformiteit, met betrekking tot de ligging van de fabriek of de soort en ondersoort van de plant wordt gehandhaafd. In Europa, zijn 'gemengde boomgaarden' (waarbij een verscheidenheid van planten zijn geplant) ook gevonden.
Het proces van planten, telen en het onderhoud van een boomgaard is zeer moeilijk, en vereist grote kennis van de plantkunde. Het totale proces vraagt ​​veel geduld en de bereidheid te werken. Men kan niet de vruchten plukken (in dit geval, appelen) van hard werken, totdat de planten groeien en vrucht dragen.
Cultivars van Appelen
Op dit moment hebben vele verschillende cultivars van Apple is ontwikkeld. Voor het kiezen van de juiste cultivar, moet men rekening houden met de volgende punten over de cultivar.
Gemiddelde grootte van de cultivar, de gemiddelde hoogte van de cultivar; Bloeiende seizoen Rijping seizoen Verplicht karakter van de bodem; Verplicht klimaat; Vereiste vrije ruimte voor gezonde groei, ook wat de prominente cultivars van Apple bomen; Pristine, Williams 'Pride, Liberty, Redfree, Enterprise, Jonafree and Goldrush.
Dwerg-en kleinbedrijf en Standard-en kleinbedrijf Bomen
Volgens hun maten de appelbomen kunnen worden ingedeeld in twee types, die dwerg-en kleinbedrijf en planten standaard maat installaties. De selectie is afhankelijk van de locatie en de aard van de boomgaard. De dwerg-en kleinbedrijf appel planten zijn geschikt voor een meer gepersonaliseerde en kleinere boomgaard. De dwerg-en kleinbedrijf installaties zijn eenvoudig te handhaven en minder ruimte nodig hebben. Het plukken van de vruchten is ook gunstig. De standaard-en kleinbedrijf planten groeien in grotere bomen. Deze planten vragen een grote ruimte en moeten regelmatig worden gehandhaafd, dat is moeilijk, wegens hun grote omvang en lange takken. Het grootste deel van de appel cultivars zijn verkrijgbaar in dwerg-formaat. Een gemiddelde dwerg-en kleinbedrijf plant groeit tot de hoogte van 10 meter. Aan de andere kant, kan de standaard-formaat apple plant groeien tot een hoogte van 15 tot 20 meter.
Locatie van de boomgaard en en plantage van bomen
Het kiezen van een geschikte locatie voor de boomgaard is altijd een lastige taak. De appel plant vereist zeer fel zonlicht voor een gezonde groei. De ochtenddauw is het medium waardoor besmettelijke ziekten verspreid in appel planten. De vroege ochtend zon verdampt de dauw, waardoor de preventie van ziekten. De boomgaard, dus moet worden geplant op een zodanige wijze, dat het heeft alle mogelijke vroege ochtend zon. De appel planten goed groeien in de bodem met een zandige textuur en zeer goed afdruipen.
Feitelijke proces van het planten
Het beste is om kleine appel planten krijgen vanuit het nabijgelegen kwekerijen. Het is uiterst belangrijk om de wortels vochtig te houden vóór het planten ze in de bodem. Als de wortels beginnen te drogen, dan is het raadzaam om ze te weken in water alvorens te planten. Te planten een appel boom, graaft een geul en plaats de plant erin. Zorg ervoor dat de wortels goed gespreid voordat die de loopgraaf. De dwerg-en kleinbedrijf planten moeten worden geplant op een afstand van 8 meter afstand van elkaar en een afstand van 14 meter moet worden overgelaten tussen de rijen. De standaard-formaat installatie dient te worden geplant op een afstand van 10 meter van elkaar en het is wenselijk dat een afstand van 16 meter wordt gehandhaafd tussen de rijen.
Snoeien
Het ideale moment om te snoeien de appelboom is maart. In de beginfase, afgesneden van de takken die beginnen te rotten of zijn aangetast. Snoei de bovenste takken zeer regelmatig (een per maand) en houd de top spits, om zo voldoende zonlicht voor de onderste takken te waarborgen. Het ongewenste en niet-symmetrische takken van de boom moet worden verwijderd om het saldo van de boom te behouden.
Bevruchting
De appelboomgaard moet worden bevrucht met de juiste meststoffen. Het is ook nodig om een ​​bodem test uit te voeren na elke twee of drie jaar en de juiste meststoffen en de hoeveelheid waarin het wordt gebruikt af te leiden. Een tijdige en juiste hoeveelheid kunstmest zorgt voor de groei van de boomgaard en kwaliteit van het fruit.
De appelboom vraagt ​​veel aandacht en bescherming. Als de boomgaard is goed verzorgd, produceert de meest heerlijke appels.

No comments:

Post a Comment