Wednesday 23 November 2011

Hoe maak je een huwelijk te plannen

Een huwelijksceremonie is het meest memorabele moment van je leven. Je zal altijd willen dat de bruiloft een groot succes te zijn, met iedereen van familie tot vrienden en bureaucollega's deelname aan het evenement. Zodra het huwelijk planning begint, start je het gevoel de verwarring over waar de ceremonie binnenshuis of buitenshuis, wat te dragen, de versieringen, houdt etc. Maar, een beetje voorzichtig en voorzichtige planning zal ervoor zorgen dat het blijkt leuk te zijn in plaats van dan wanordelijk. Hier zijn een paar dingen die je moet in gedachten te houden aan deze dag een groot succes te maken.
Bepaal de datum en locatie
Een van de eerste stappen, nadat je besloten hebt om te trouwen, is het vaststellen van de datum van het huwelijk. Het is raadzaam om een ​​regen-date te houden, in geval van onvoorziene omstandigheden. Zodra de data zijn besloten, informeer dan uw buurt en dierbaar zijn, zodat ze van tevoren van plan om de bruiloft bij te wonen te maken. Na de huwelijksdatum, komt de vraag van de locatie, waar de ceremonie zal worden gehouden. Nu, het is hier dat je eerst moet beslissen over het bedrag dat u kunt uitgeven aan de bruiloft. Als je een redelijk goede begroting, dan is een outdoor bruiloft is een goed idee. Een openlucht bruiloft zal uiteraard kost je een beetje meer plus, als het weer is niet coöperatie, het zal een probleem zijn. De beste oplossing hiervoor is, het plannen van een locatie die beschikt over een buitenzwembad en een overdekte faciliteit of in een woestijn locaties in Las Vegas, waar de kans op regen onderbreking van nihil.
Beslissen over het type van Wedding
Eens, de datum en de locatie is besloten, is het tijd om na te denken over de aard van de ceremonie, die het echtpaar liever. Er zijn een heleboel zaken die het best aangepakt, als het paar brainstormen over hen. Sommige van de kwesties die besproken moeten worden zijn 'Wat zou het thema van de bruiloft zijn?', 'Wie zal er na de versieringen?', 'Wie zal het menu voor te bereiden?', 'Wie zal een goede cateraar te vinden?' , 'Wie zal er na de uitnodigingen?', enz. Het is handig om het diner, waar de ceremonie zal worden gehouden te houden. Dit bespaart een hoop tijd. Kies een plaats waar is geschikt voor een paar extra mensen. Uw bruiloft receptie moet niet kijken overvol. De reserveringen moeten goed op voorhand, omdat het zou kunnen krijgen moeilijk te boeken van een feestzaal op korte termijn. Een lijst bijhouden van de contactgegevens van alle mensen, wie u wilt uitnodigingen verzenden naar. De inhoud van de uitnodiging moet kort en zoet. U kunt de uitnodigingen creatieve door het toevoegen van een romantisch gedicht. Het verstrekken van een kaart van de locatie kan een nuttig plus voor uw gasten.
Nadat u heeft bevestigd het aantal van de gasten die het bijwonen van de receptie, het is tijd om te zoeken naar een cateraar. Catering duur is; dus als je wilt om de begroting zoveel mogelijk te beperken, kunt u van plan bent een eenvoudige maar elegante menu houdend met de voor-en afkeuren van uw gasten.
Het is ook belangrijk om deze mooie momenten te vangen in de video of foto's. Daarom zal je nodig hebt om een ​​professionele bruidsfotograaf huren. Don't get een fotograaf, omdat zijn diensten goedkoop zijn. Zelfs indien een goede fotograaf kosten een beetje meer, de huur zijn diensten, omdat aan het eind van de dag, hij is degene die zal nemen de foto's die je koesteren voor de rest van je leven.
Beslissen over wat te dragen
De bruid is altijd bezig met de gedachte van 'wat te dragen op de dag van de bruiloft'. De bruid moet de mooiste persoon op de huwelijksceremonie zijn. Het kiezen van een trouwjurk kan een zeer verwarrende aangelegenheid, maar het is altijd het beste om te gaan shoppen met je moeder of een van je vrienden. Niet al te veel mensen als het zal een hoop verwarring te creëren. De hedendaagse mode is de open-schouder kijken, waar de banden van de bruidsjurk of jurk niet te dekken de schouders. Dit geeft de bruid een sensuele, maar stijlvolle look. Je kan ook opteren voor een ontwerper trouwjurk, maar als je een krap budget, het huren van de jurk is een goede optie.
Huur een Wedding Planner
Als je een werkend persoon en denkt dat je zal moeite bij het regelen van de details, dan kunt u het huren van een weddingplanner. Een bruiloft planner is een adviseur die de plannen van de bruiloft voor de bruid en bruidegom, en zorgt ervoor dat de bruiloft precies gaat de manier waarop het paar willen. Hij / zij zal gaan over alle details met het echtpaar, rechts van de huwelijksgeloften, snijden de bruidstaart aan de receptie.
Plan de bruiloft, op een zodanige wijze dat u een extra dag om te ontspannen voor de bruiloft. Immers, het is uw bruiloft en u wilt dat perfect te zijn.

No comments:

Post a Comment