Monday 28 November 2011

Basement Vloeren Ideeën

Tijdens het ontwerpen van uw kelder moet je weten dat de kelder vloer is een van de belangrijkste aspecten van de inrichting. Hier zal ik bespreken een aantal basement vloeren ideeën en suggesties die u kunt gebruiken om het dek van uw kelderverdiepingen.
Voordat je begint te denken van kelder vloeren ideeën, moet u denken aan een paar dingen. Allereerst denken wat je wilt doen met de kelder? Bent u van plan om er een berging, een logeerkamer, of een gaming / hobbyruimte? Denk wat je wilt doen, aangezien dit besluit zal de aard van de vloer nodig is in de kelder gebied van invloed. Als je eenmaal hebt besloten wat u wilt uw kelder te zetten in, dan kunt u kiezen uit een vloer stijl, die aan alle eisen voldoet. Terwijl het beoordelen van verschillende basement vloeren ideeën die je nodig hebt om te denken van de volgende dingen:; Ruimte meting: - Je moet een schatting van de vloer te hebben om een ​​vloer optie die haalbaar is voor het gebied in kwestie te kiezen. ; Waterdichtheid: Het is zeer belangrijk om ervoor zeker of niet u een vloeren optie die is waterbestendig vereisen. Omdat de gebieden, die gevoelig zijn voor lekkage en overstromingen kan zich niet veroorloven om water gevoelige vloeren hebben. ; Brandwerendheid: Het is altijd een veilige optie om een ​​vloer optie die resistent is tegen aanvallen van plukken. ; Budget: Je moet nadenken over de begroting en op een ruwe financiële raming, die u bereid bent om te besteden aan de kelder vloer te bepalen. Uw budget zal een belangrijke rol spelen bij het bepalen van het type vloeren optie je kiest. ; Stijl: U zult moeten nadenken over een bepaald thema of stijl die u opportuun is in uw kelder. Vloeren heeft in overeenstemming te zijn met de andere interieur elementen. ; Duurzaamheid: Afhankelijk van het soort gebruik je van plan bent voor uw kelder, de vloer moet duurzaam zijn en moet een minimum aan onderhoud nodig heeft over de tijd. ; Na behandeling van de dingen in gedachten worden gehouden vóór de afronding van uw vloer, kunnen we nu praten over de mogelijkheden Voor kelderruimten vloeren:
Basement Vloeren Idee 1 # Wood Vloeren
Hout vloer is een geweldige optie voor kelders die niet gevoelig zijn voor water of hoge luchtvochtigheid. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden waar u uw hout vloer waterdicht te maken, maar dat verhoogt de totale kosten van de vloer. Hout vloerafwerkingen kan hard hout of zachte houtpotentieel. Als voor de vloeren stijlen, kunt u parket pleinen, planken of stroken vloer volgens uw keuze. De houten vloeren maakt uw kelder vloer gemakkelijk te stofzuiger of veeg. Houten vloeren geeft een plaats een warme en gezellige uitstraling, maar het kan een beetje glad als het nat of zelfs als het droog. Van de houten vloeren wordt beschouwd als zeer duurzaam en vereist re-afwerking of onderhoud na ongeveer vijf jaar of zo.
Basement Vloeren Idee 2 # tapijt
Tapijt is een andere handige optie voor uw kelder vloer. Er zijn verschillende opties zoals vloerbedekking zeegras, jute of kokos. Een groot probleem met tapijt vloeren is dat het niet kan worden gewassen, maar kan worden gestofzuigd of schoongemaakt met een bezem. Een aantal van deze rassen vies gemakkelijk en zelfs vervagen met de tijd. In het geval u niet net als de vloerbedekking idee, kunt u gewoon gebruik maken van een elegante tapijt voor de kelder. Daarnaast bestaat er ook een mogelijkheid van het gebruik van duurzaam rubber matten die niet alleen waterdicht en duurzaam, maar ook zeer zuinig.
Basement Vloeren Idee 3 # Beton
In het geval u gaat voor de concrete vloer, kunt u gewoon verf op de betonnen vloeren om uw kelder vloer geven een eenvoudige maar kleurrijke touch. Betonnen vloer kan gereinigd worden met een vochtige dweil en vereisen een minimum aan onderhoud door de jaren heen. Betonnen vloer misschien een beetje hard gelopen worden en glad als het nat is. Echter, de gladheid kunnen worden overwonnen door het opnemen van een texture van de vloer. Betonnen vloer is een economisch vloeren optie.
Basement Vloeren Idee 4 # Mozaïek Tile / Keramische tegels
Met keramische tegels of mozaïek tegels is een zeer populaire idee Voor kelderruimten vloeren. Betegelde vloeren is eenvoudig te reinigen met een vochtige dweilen en vereist alleen onderhoud na overmatig gebruik door de jaren heen. De betegelde vloer geeft een zeer elegante uitstraling aan de kamer en kan te extravagant lijken voor een game room of een hobbyruimte. De betegelde vloer is ook erg glad als het nat is.
Na te hebben gelezen over alle de kelder vloer denkbeelden, onthoud dat het niet uitmaakt welk type vloer u besluit op te nemen in uw kelder, altijd een optie die is comfortabel, zuinig, stijlvol en vereist een minimum aan onderhoud te plukken. Aarzel niet om te investeren in dure opties die langere levensduur en een betere kwaliteit te garanderen, na alles wat je alleen wilt de beste opties voor uw huis te kiezen, worden uw salon of uw kelder.

No comments:

Post a Comment