Saturday 19 November 2011

Tuintractor: onderdelen en toebehoren

Tuintractoren zijn lichtgewicht en stevig gebouwd. Wat maakt hen aantrekkelijk is hun gemakkelijke operatability en een breed scala van hechting aan de binnenlandse tuinman helpen. Men kan kiezen voor een gas-of elektrisch aangedreven trekker afhankelijk van de grootte van de tuin. Tuintractoren hebben een horizontaal gemonteerd of een verticaal gemonteerde motor en bestaat uit een breed scala van tuingereedschap, onderdelen en toebehoren, zoals frezen, rotators, Dozer-messen, schijveneggen, walsen, frezen, etc.
Onderdelen en hulpstukken
De tuin trekker is een zeer nuttige gazon en tuin product. Echter, mensen met behulp van tuintractoren zijn soms geneigd om ongevallen, simpelweg omdat de veiligheid handboeken en maatregelen niet serieus worden genomen. Men moet begrijpen de mechanismen van deze bijlagen ervoor te zorgen dat er geen ongewenste voorval zich voordoet. Hier is een lijst van de onderdelen en toebehoren van een tractor.
Cultivator: Dit is ook wel bekend als ploeg, en zoals de naam al doet vermoeden, het fundamentele gebruik is om de bodem diep te cultiveren. Deze bijlage is gemonteerd op de trekker met een drie-punts aan de breedte en de diepte van zijn rimpels aan te passen.
Schijveneg: Dit is de uitvoering gebruikt om het oppervlak van de grond te bewerken, in tegenstelling tot de ploeg. Het volgt de dezelfde techniek van actie, zoals de cultivator, maar het voornaamste doel van de schijveneg is het voorbereiden van de bodem. Het breekt de brokken van de bodem om een ​​fijnere afwerking en betere grondbewerking leveren aan de aanplant.
Frontlamellen: Deze messen zijn gebruikt voor het maaien en egaliseren gras. Gehecht aan de tuin tractor, kunnen ze hydraulisch worden gecontroleerd en aangepast aan de zwaarste plekken te bereiken. Frontlamellen bespaart tijd en geeft een professionele afwerking aan het gazon.
Dozer Blades: Dit zijn zware metalen bladen gemonteerd op de voorzijde van de trekker en zijn over het algemeen gebruikt om zand, puin en zware objecten te verplaatsen.
Sikkel Bar Maaiers: Ze zijn zware maaiers maakt van gras makkelijker te snijden in moeilijke gebieden als op grond van een hek, rond de grote bomen, rond vijvers of meren en zelfs wegbermen. De sikkel balkmaaier maakt gebruik van meerdere snijmessen die gemakkelijk kunnen doorsnijden ruw of dik gras gemakkelijk door heen en weer bewegen.
Tiller: een helmstok beslag heeft brede gebruik in zowel open en smalle ruimten. Bodem kan bebouwd worden per de diepte eis van de zaden of zaailingen. Het helpt ook om te verwijderen en onkruid controle en je draai de bodem tussen de rijen van het gewas gedurende het groeiseizoen. It kassa de plant blijft bij hakken en begraven in de bodem.
Versnipperaar en Shredder: Deze bijlage is een zware stalen body die twee functies vervult: hakken en versnipperen. De versnipperaar mes chips boomtakken voor grond-clearing en de shredder die is aangebracht aan de bovenkant van het beslag flarden bladeren, stengels en tuinafval, terwijl het verzamelen in een kamer.
Veegmachine: Deze bijlage is bedoeld voor onderhoud op de grond en netheid. Het is eigenlijk een penseel dat bestaat uit verschillende borstels secties en kan worden gedraaid op elk drie standen: rechts, links, en recht. Het verwijdert bladeren, stokken en puin van het gazon, trottoirs, opritten, enz.
Sneeuwblazer: De sneeuwblazer beslag wordt gebruikt voor het ruimen van sneeuw uit de tuin pad of trottoir. Ze zijn licht, gemakkelijk te manoeuvreren en kan uitblazen veel sneeuw.
Tuintractoren zijn sterke motoren op wielen. Zij voeren een aantal vervelende en back-breaking taken met gemak, die veel tijd en energie kan besparen. Goede zorg en het onderhoud van de tuin trekker en van zijn bijlagen zal zorgen voor de efficiëntie en levensduur. Een tuin trekker is betrouwbaar, duurzaam en een tuinman beste vriend of vriendin!

No comments:

Post a Comment