Friday 25 November 2011

Hoe houd Roses Fresh

Ik heb liever rozen op mijn tafel; dan diamanten rond mijn nek.; Emma Goldman
Rozen zijn perfect voor elke gelegenheid - als cadeau of voor decoratie. Iedereen wil houden fris en monter voor een lange tijd. Extra zorg nodig is in elke stap, dat wil zeggen van het snijden van rozen handhaven in een vaas. Je kan de levensduur van uw rozen door vast te houden aan de volgende richtlijnen.
Snijden van Roses
Snijden van rozen is een zeer eenvoudige taak, maar als het gaat om het behoud van de bloemen vers voor een langere tijdspanne, moet je voorzichtiger zijn. ; Water uw plant goed voor het snijden. Als u wilt dat de bloemen in de ochtend, het water de plant de vorige avond zelf te snijden. ; Snijd de bloemen in de vroege ochtend of in de avond. ; Zaag geen natte of vochtige bloemen. ; Kies altijd bloemen die niet volledig open, maar vermijd volledig gesloten bloemknoppen. ; Gebruik geen schaar voor het snijden, want ze kunnen schade veroorzaken aan de stengels. Get some scherp voorwerp of die gespecialiseerd zijn degenen op de markt beschikbaar voor dit doel. ; Carry een container met lauw water en dompel de stengels van de bloemen, al snel na het snijden. ; Re-snijd de stelen onder water om luchtbellen te verwijderen, wat kan leiden tot verwelking van de bloemen. ; Indoor Care
Zodra u doen de rozen overdekt, dient te worden bewaard in de container (met water) zelf gedurende een uur op een koele, donkere plaats. Als je niet onmiddellijk wilt gebruiken, plaats hem in de koelkast bij een temperatuur van 38 graden Celsius, totdat je hem uit. ; Vul 3/4th van de vaas of pot met warm water. Het water mag niet koeler dan de kamertemperatuur. ; Voeg de kant en klare conserveermiddelen en oplossen. Als ready made conserveermiddel niet beschikbaar is, dan maak je het voor jezelf door menging van gelijke delen van kalk soda en water. Conserveermiddelen helpen bij het behoud van de versheid van de bloemen. ; Verwijder bladeren die werden ondergedompeld in water. Er mag geen sprake zijn gescheurd, besmette, beschadigde of bruine bladeren aan de stengel van snijbloemen. ; Snij de stengel van elke bloem apart (liefst onder water) in een hoek van 45 graden om gemakkelijker absorptie van water te vergemakkelijken. Snij een halve inch van de onderkant van de steel en leg de bloemen in de vaas. ; Je moet snijd de stengels en bladeren, en het water te veranderen in de vaas op dagelijkse basis. This helps van dat ze niet fris en voorkomt rotten. Voeg meer conserveringsmiddelen iedere keer dat je het water. ; Voor een langere levensduur van de bloemen, de vaas te houden op een koele plaats, maar een warme plek kan helpen bij de opening van de knoppen. Houd de bloemen uit de buurt van direct zonlicht, kachels en airconditioners. ; Dezelfde methode is toepasbaar voor boeketten ook (sans het uitsnijden deel). Deze suggesties kunnen u helpen om uw rozen vers kan een week of meer. Probeer dit de volgende keer krijg je een boeket rozen of wanneer u van plan bent bloemstuk.

No comments:

Post a Comment