Thursday 3 November 2011

Tips voor het kweken van kruiden Indoors

Het kweken van kruiden binnenshuis, is niet alleen hobby, maar ook een leuke manier om een ​​prettige sfeer in het huis te maken en bieden voedzaam voedsel voor het gezin. Een aantal fundamentele en belangrijke dingen te onthouden voordat het kweken van kruiden binnenshuis zijn, om een ​​goede voedingsbodem en meststoffen, een goede bodem drainage, veel ruimte, ventilatie en zonlicht voor de planten zorgen.
Bodem; bodem wordt beschouwd als het belangrijkste medium voor planten om absorbeert voedingsstoffen. De grond wordt gebruikt voor binnenshuis tuinieren moet drainage. Er moet ook worden brokkelig en rijk aan voedingsstoffen.
Planten, het algemeen worden jonge boompjes direct geplant in de kruidentuinen, maar sommige mensen verkiezen om zaden te gebruiken. Genoeg zaden moet worden gezaaid, omdat slechts weinigen van hen opgroeien tot jonge boompjes te vormen. De beste planten die u kunt beginnen met, voor binnen tuinieren zijn basilicum, rozemarijn, aloë vera, munt en tijm.
Oppotten; De container wordt gebruikt voor aanplant kruiden moeten minimaal 6 cm diep. Het algemeen aparte potten worden gebruikt voor verschillende kruiden. Kan echter een container lang genoeg om veel planten herbergen ook worden gebruikt. Sommige mensen willen gebruiken opknoping manden voor planten. Ongeacht de gebruikte de verpakking moet de bodem altijd worden verspreid in verschillende lagen. De basis van de container moet worden gevuld met steentjes in om een ​​goede drainage te vergemakkelijken. Boven de laag met steentjes, moet grind worden verspreid. Zand gemengd met fijn grind moet de volgende laag te vormen. De laag boven het zand bevat organische mest; die helpt om de bodem te verrijken als een voedingsbodem. Regelmatige bodem moet worden gebruikt voor het oppotten de plant in de bovenste laag. De pot of container gebruikt voor het planten mag niet worden gevuld met grond tot aan de rand, gelijk heeft behoefte aan een diepte van een centimeter voor het besproeien.
Voedingsstoffen en meststoffen; Organische mest is de beste vorm van kunstmest, dat kan worden gebruikt voor kamerplanten. Organische meststoffen te doen verspreidde zich langzaam in de bodem, maar ze zijn effectief op de lange termijn voor de voeding van de plant. Het toevoegen van kalk aan de bodem resulteert in een gezonde groei van planten.
Drenken; Water de planten als en wanneer nodig. Overstromingen de container met water wordt niet aanbevolen. Overmatig water leidt tot bodemerosie, drainage van nutriënten en het verhoogt ook de luchtvochtigheid, waardoor een gunstig klimaat voor ongedierte om te groeien. Bladeren beginnen te draaien geel, wat een teken is van een overmaat water. Water aan de plant mag niet te koud. Plotselinge verandering in de bodemtemperatuur kan belemmeren de groei van de plant.
Bestuiving; Bij afwezigheid van insecten en natuurlijke ventilatie, bestuiving van de bloemen van kamerplanten moet manueel worden uitgevoerd. The pollen kunnen worden overgedragen van de ene bloem naar de andere met de hulp van een penseel.
Arrangement; De potten beplant met kruiden worden bij voorkeur geplaatst op vensterbanken. Ze kunnen ook worden geplaatst in andere delen van het huis, maar de bottom line is te regelen potten op een zodanige wijze, dat ze genoeg zonlicht. Het wordt aanbevolen om het venster te gebruiken in het zuid-oosten richting voor het plaatsen van de potten. Tijdens de zomer, moeten de planten uit de buurt van licht voor enige tijd van de dag. Het verhoogt hun groei sterk.
Het bestrijden van ziekten; De lucht in de woning is meer vochtig als in vergelijking met de tuin patch buiten. Vandaar, plagen de neiging om de kamerplanten meer dan de buitenlucht die van invloed zijn. De meeste van deze plagen zuigen het blad en zijn aanwezig op de ventrale zijden van de bladeren. Het sproeien van water helpt bij het verwijderen het ongedierte.
Keukenkruiden; De kruiden die gebruikt kunnen worden voor het koken worden hierna aangeduid als culinaire kruiden. Enkele veelvoorkomende binnen gekweekt kruiden zijn bernagie venkel, fenegriek, basilicum en munt. Vers gekweekte keukenkruiden toe te voegen smaak aan voedsel en ook de voedingsstoffen die deficiënt zijn in de dagelijkse voeding.
Hoewel, binnenshuis tuinieren lijkt een eenvoudige klus, het vergt kennis en vaardigheid voor het kweken van een gezonde plant. De uitvoering van deze kennis op het juiste moment blijkt te zijn nuttig. Planten moeten worden beschermd tegen verschillende ziekten en plagen. Tuinieren vergt veel werk en vooral, je moet om tijd met uw planten. Ten slotte is de inspanning die je in de tuin, maakt het een aan de activiteit.

No comments:

Post a Comment