Thursday 10 November 2011

Korte Emo Hairstyles

Emo kapsels zijn het resultaat van emo muziek die ontwikkeld in 1980. De eerste, populaire emo muziek bands waren 'Rites of Spring' en 'Embrace'. Hun muziek was eigenlijk een sub-genre van de punk rock muziek die melodische tunes had en de lyrics inbegrepen sterke persoonlijke emoties en soms self-bekentenissen. Deze emo kunstenaars droegen zwarte modieuze kleding en had stijlvolle haarsnitten. Ze maakten een openbare vertoning van hun emoties via hun songs. Langzamerhand werd het een modetrend, bij de jongeren het kopiëren van de mode-als de muziek, en werd bekend als emo, wat stond voor emotionele of 'Emocore'. Het kapsel werd genoemd emo kapsel en is nogal een trend onder de jeugd nu.
Korte Emo kapsels
Emo kapsels is een van de meer populaire haarstijlen onder tieners deze dagen. Het hele concept van deze tiener kapsel is te kijken verschillend. In het algemeen kan de emo kapsel worden beschreven als hebbende lange, geverfd zwart en rechtgebogen franjes die geborsteld naar een kant van het gezicht betrekking een oog of soms beide de ogen. Ook is opgemerkt dat emos (personen die de sport emo cultuur) zoals de kleur zwart. Ze verven hun haar zwart en kleed in het zwart, die een emotionele of opzichtige houding vertegenwoordigt.
Korte emo kapsels zijn geworden in de mode, omdat ze zeer beheersbaar en veelzijdig. Getting een korte emo haarsnit is gemakkelijk, als u hebben rechte haar. Your kapper kan je vertellen wat emo kapsel past u de beste volgens uw mogelijkheden, persoonlijkheid en stijl.
Most emo kapsels functie lagen met verschillende lengtes. Enkele van de populaire korte emo kapsels zijn:; Gelet slanke shags die nauwe worden gesneden om het hoofd en verdeelden aan een kant. ; Een bob-als knippen is ook zeer populair, dat dezelfde haarlengte functies overal zonder een goede verdeling. Het haar is ingesteld op ene kant met de hulp van haarmousse, zodat de zijkanten een rommelige look te geven. ; Een andere populaire korte haarsnit onder tieners is het klassieke korte kapsel. In dit emo kapsel, het haar is scheermessnit aan de achterkant, waardoor lange slanke delen van haar aan elke kant. ; Mannetjes algemeen de voorkeur het verrijkte kijken, waar het haar is piekerig en korte aan de achterkant, maar heeft lange franjes op het voorhoofd. Sommige vrouwtjes ook sport deze haarsnit. ; Golvend, bijgesneden look is een andere grote emo kapsel, die zachte, korte golven functies dicht tegen het hoofd. Het kapsel is gemakkelijk te onderhouden, maar duurt lang voor het haar terug groeien. ; Ongeacht de stijl, korte emo kapsels feature drie basiselementen. Eerste, het haar is altijd zwart van kleur. Mensen die niet beschikken over zwarte haren moeten verven ze zwart. Ten tweede, ze asymmetrisch, het haar is schokkerig en scherp gesneden lagen. En tenslotte, het haar is kaarsrechte. Steil haar kan worden bereikt door moderne straightening strijkijzers en haargels.
Kortom emo kapsel omvat niet alleen verven van het haar zwart, maar ook shading het haar met verschillende kleuren zoals levendig rood, blauw of paars. Hollywood actrice Kate Winslet droeg de emo kapsel paarse strepen in de film Eternal Sunshine van de Spotless Mind, die zeer werd gewaardeerd door de mode gurus. Veel meer beroemdheden hebben KBC-groep emo kapsel including Keira Knightley, Rihanna, Jennifer Aniston en Jessica Simpson.
Hoewel veel kritiek geboekt in het verleden, vanwege suïcidale tendensen onder emos, de emo mode en kapsel is zeker niet hetzelfde als was enkele jaren geleden. Korte Emo kapsels zijn uniek, en spreken veel over de stijl van de drager. Vandaar dat sport de korte emo kapsel, als het bij je past en geniet van haar unieke schoonheid.

No comments:

Post a Comment