Thursday 24 November 2011

Leuke vragen krijgen om iemand te weten

Vaak op momenten dat we mensen ontmoeten, hebben we de neiging om te vragen hen dezelfde set van saai en saai vragen. Ever gedachte van een leuke vragen krijgen om iemand te leren kennen? Hoewel dating is over het vinden van uw perfecte match, is het ook over nieuwe mensen ontmoeten en plezier maken. U hoeft niet gemarteld uzelf en uw datum, met hetzelfde parcours van de molen vragen. U kunt vragen de fundamentele vragen en hebben gedaan die u kunt gaan naar meer leuke vragen die ervoor zal zorgen zowel u als uw datum hebben een geweldige tijd.
Hier zijn een aantal leuke vragen, waarvan sommige grappig, sommige zeer creatieve en anderen, gewoon gekke! Maak uw keuze. ; U kunt van uw grappige vragen met een serie korte leuke vragen zoals - liefde of geld? Hoge salaris of jobtevredenheid? ; Beschrijf je zelf. Wat denk je over jezelf en denk je dat mensen je zien op dezelfde manier? ; Welke is uw meest favoriete boek ooit? , Welke is het een tv-personage dat je gewoon gek? ; Wat is uw smaak in muziek? ; Wat is je favoriete films genre? (Komedie / Romantiek / Suspense / Actie / Horror); Wat doe je als je je voelt erg verdrietig of depressief? ; Wat maakt je boos? Krijg je heel snel boos? Hoe doe je je woede te overwinnen? ; Welke is de beste vakantie die je ooit hebt gehad in je leven? ; Als je kon een lunch te hebben met drie willekeurige mensen (echte van fictieve / van elke periode, dood of levend), waarbij drie mensen zou je dan kiezen en waarom? ; Welke is uw meest dierbare herinnering aan de jeugd? Hoe was je als kind? ; Als krijgt een volledige vrijheid om opnieuw, welk beroep zou je dan kiezen en waarom beginnen? ; Wat is uw idee van plezier? Als de keuze krijgen om te werken voor een dag over te slaan, hoe zou je de hele dag? ; Wat is je favoriete moment van de dag, bent u een ochtendmens of een avondmens? ; Wat is het gekste wat je ooit hebt gedaan? ; Noem een ​​persoon aan wie u het meest liefhebben en een persoon aan wie u het meest haat. ; In het geval u en ik gingen uit en we hadden een gevecht. Hoe zou u zich probeert te patchen dingen?
Dat is de meest grappigste grap played op u of gespeeld door u? ; Als de keuze krijgen, welk dier zou je willen zijn? Hoezo? ; Wie was uw eerste crush? Heb je ooit vertel hem / haar over je gevoelens? ; Welke is uw meest favoriete plek op deze aarde?
Als je gestrand op een eenzaam strand, wat zijn de vijf dingen die je zou willen om te overleven? ; Naast dit kun je ook grappig woord vereniging of andere dating games die je date leuker te maken. Dus de volgende keer je uit op een datum, proberen een aantal van deze leuke vragen krijgen om iemand te leren kennen. Ik weet zeker dat je uiteindelijk met een paar goede lacht zo niet iets anders.

No comments:

Post a Comment