Thursday 3 November 2011

Super Bowl Party Ideas

Super Bowl is uitgegroeid tot een van de meest bekeken voetbaltoernooi in de Verenigde Staten van Amerika. Het is niet alleen beperkt tot voetbal kijken, maar is uitgegroeid tot een grote bron van entertainment en ook een reden om een ​​feest voor uw familie en vrienden te gooien. Het is een soort van een casual feest en je kunt bedenken van een aantal creatieve ideeën om de partij spannend en onvergetelijk. Het is belangrijk te onthouden dat alle gasten niet geïnteresseerd zou zijn in het kijken naar het spel, maar sommigen zouden aanwezig zijn op het feest gewoon om vrienden te ontmoeten en plezier hebben. Daarom is het belangrijk om beide soorten van de gasten vindt en de partij te regelen.
Uitnodigingen
Er zijn geen strenge regels over de manier waarop u uitnodigingen voor een Super Bowl Party te sturen. U kunt bellen tot je vrienden of stuur een mail te informeren over het feest. Indien u wilt opwinding over de partij te maken bij voorbaat, kunt u zeker een uitnodiging sturen kaart. Men kan creatief met de uitnodiging kaart worden door het ontwerpen van het als een toegangskaartje voor de wedstrijd of u kunt kiezen uit het brede scala van uitnodigingskaarten beschikbaar in de markt.
Decoraties
Versieren het huis kunt uw Super Bowl Party kleurrijke look. Men kan zetten spandoeken, vlaggen en bijpassende ballonnen de kleur van iemands favoriete team. Als u gasten die ter ondersteuning van de rivaliserende team, zou het altijd goed om te versieren rekening houdend met zowel de teams. Een ding dat je kunt doen is verdeel de tv-kamer in twee delen, een voor je favoriete team en een voor de rivaliserende team. U kunt kopen tafelkleed, bekers, papieren borden en servetten van de Super Bowl toernooi die beschikbaar zijn in de markt.
Overeenkomen met de decoratie, kan men vragen aan de genodigden te kleden in shirts van hun favoriete team. U kunt ook kopen gekleurde plastic kralen kettingen, voetbal caps en tatoeages van zowel de teams. Onder pompons voor de gasten om hun favoriete team aanmoedigen. Gelet ratels, fluitjes en andere herrie maken instrumenten zullen meer plezier tijdens het bekijken van het spel.
Eten en Drinken
Voedsel is een van de belangrijkste dingen om te overwegen, terwijl het plannen van een partij. Het is gemeld dat Super Bowl is de tweede hoogste voedselconsumptie dag na Thanksgiving. Bereid de menulijst op voorhand en beslissen of om eten te koken thuis of rekruteer je nog cateringdiensten. Als u het bereiden van voedsel thuis, probeer eenvoudige gerechten als voorgerechten, sandwiches of hamburgers te maken en hen een dag voorafgaand aan het feest. Dit is belangrijk, want als je probeert om een ​​overvloedige maaltijd zelf maken, is er een kans dat u missen op de wedstrijd. Koop genoeg bier flesje kartons en vergeet niet om hen te dienen gekoeld. Je moet ook blijven non-alcoholische dranken in voorraad voor diegenen die niet te consumeren drank.
Activiteiten
Men kan plannen spelletjes of activiteiten worden gespeeld tijdens de rust of commerciële onderbrekingen. Wedden is gebruikelijk tijdens het kijken naar een Super Bowl wedstrijd. Echter, omdat het illegaal is bet te doen, het alleen als een sport. Een ander interessant spel is dat je kunt vragen van de gasten op te schrijven van de naam van het bedrijf of product waarvan de commercials ze denken zou komen op t V. Iemand die gokt rechts wint het spel. U kunt een voetbal trivia spel waar je voor te bereiden een vragenlijst over de Super Bowl feiten. Men kan spelen dit spel tussen de groepen door het noteren van de punten van elk team, en een die de maximale score, wint. Een ander interessant spel dat u kunt opnemen is een voetbal scrabble. Je kunt geven prijzen aan de winnaars van het spel, zoals een voetbal, sweatshirt of jersey van hun favoriete teams. Je moet altijd onthouden uit te geven partij gunsten aan de gasten.
Denk aan meer innovatieve ideeën en laat uw partij lijken op een feestelijke gelegenheid. De main doel van een Super Bowl partij is dat iedereen moet plezier hebben and you, as een host, moet proberen te maken het de most plezierige partij die wellicht uw gasten nooit would forget for een lange time.

No comments:

Post a Comment