Saturday 5 November 2011

Cottage stijl versieren

Gezellig, comfortabel, luchtig en kleurrijk is wat cottage stijl versieren is alles over. Cottage stijl versieren is een van de meest populaire stijlen in het ontwerpen van de woning. In het geval u van plan bent om een ​​cottage-stijl huis te hebben voor jezelf, zijn er enkele belangrijke ontwerpen van elementen die je nodig hebt om in gedachten te houden. Met aandacht voor kleine details, kunt u uw huis te transformeren in een warme en gezellige huisje. Hier zijn een paar eenvoudige ideeën en suggesties, die u zal helpen om succesvol cottage-stijl inrichten op te nemen in uw huis.
Cottage stijl versieren: Het plukken van de juiste kleuren
Er is geen einde aan de aard van de kleurenschema's kunt integreren in uw cottage-stijl decoraties. Kleur regelingen kunnen voornamelijk worden opgenomen in uw huis met de hulp van gekleurde muren, gordijnen, en natuurlijk de meubilair. Cottage-stijl versieren kan het gebruik van licht en luchtige kleuren, die een koele en verfrissende kijk op uw cottage like leveren onder meer beige of citroengeel of serene wit. De traditionele Engels huisjes hebben een veel roze en groen in bloemenprints. Aards en groene kleuren zoals tinten van groen kan goed worden aangevuld met grote houten meubilair.
Cottage stijl versieren: Haal het juiste meubilair
Terwijl plukken uit cottage stijl versieren meubels, hoef je niet echt zorgen te maken over de meubels matching elkaar. U kunt kiezen uit verschillende stukken van verschillende plaatsen en meng het in de warme ambiance cottage stijl. Waaronder oude meubels die is doorgegeven sinds generaties kan ook een geweldig idee. Zelfs gerecycleerd meubilair kan een deel van uw cottage stijl thuis decor zijn. Comfortabel buitenhuis stijl stoelen, kunnen oude stijl kasten allemaal vinden een plaats in uw huis. In het geval u nog steeds van plan de dop van een paar big bucks, dan kun je ook antieke meubelstukken aan uw cottage te versieren. Oude opslag kisten kan ook een geweldige aanvulling op uw cottage stijl huis. Als voor de vloeren, het moet een houten. In het geval u op zoek naar andere handige opties, kunt u kunstmatige vloerbedekking die er uitziet als hout, maar het zal niets zoals de originele houten vloeren.
Cottage stijl versieren: Accessoires en Stoffering
Kleurrijke vintage tapijten zijn andere must-have voor cottage stijl decoreren. Warm gekleurde gordijnen, kussens met florale prints zijn precies de juiste touch voor cottage stijl decoreren. Kan je transformeren uw normale dubbel bed in een cottage-stijl bed door het toevoegen van een kopschot versierd met enkele franje en het kiezen van strooisel met warme cottage stijl florale prints. The gordijnen moeten frilly flowy zijn, en echt licht uit zodat voldoende licht door te laten. Als voor de accessoires, kunt u een breed scala van producten vanaf muziekinstrumenten, antieke vazen, of zelfs uw familiestukken. Zorg ervoor dat u niet te veel accessoires, aangezien dat kan een rommelige look te geven aan de hele tent te gebruiken. Als voor de belichting die je need ladingen van. Natuurlijke en warme verlichting is precies goed voor het huisje overdag. Als voor de nachten, kunt u vintage lampen en lampenkappen in een warme en gezellige verlichting effect te creëren. Een grote open haard is een andere must-have voor cottage stijl decoreren. Het creëren van een cottage-stijl sfeer hangt het bereiken van een juiste mix van de meubels, verlichting en accessoires voor uw cottage-stijl huis. Je moet ervoor zorgen dat u op te nemen al deze elementen gevarieerd en toch lukt om een ​​harmonieuze thema maken.

No comments:

Post a Comment