Tuesday 15 November 2011

Decoratie ideeën voor Outdoor Bruiloften

Onthoud Phoebe's bruiloft in de beroemde sitcom Friends? Ik weet zeker dat elke sitcom minnaar zou hebben bekeken die aflevering met dromerige ogen, als Phoebe en Mike wandeling door het gangpad temidden van stapels sneeuw.Een onverwachte sneeuwval kan niet afgeschrikt Phoebe zal trouwen mike ook al draaien blauw in haar trouwjurk te wijten aan de vrieskou in haar trouwjurk, maar nogmaals, niet iedereen kan zo spontaan en aandoenlijk raar als Phoebe. In het geval u van plan bent een openlucht bruiloft, je moet niet vergeten dat je nodig hebt te zetten in extra inspanningen om de decoraties te zorgen, worden overal in de ceremonie.
Decoratie ideeën voor Outdoor Bruiloften
Er zijn verschillende dingen die je nodig hebt om in gedachten te houden terwijl de planning van een buitenshuis bruiloft en denken van decoratie ideeën. Decoraties omvatten alle elementen van het huwelijk te plannen, te beginnen vanaf de trouwlocatie op de bruiloft bloemen. Hieronder zijn enkele van de factoren die moeten worden opgevangen terwijl de planning van een openlucht bruiloft.
Het weer
In het geval u van plan bent een openlucht bruiloft moet je uiterst voorzichtig over het weer op de trouwlocatie. Je weet nooit wanneer het kan regen of sneeuw - Weer kan een spelbreker spelen en ruïneren uw bruiloft decoraties. Een openlucht bruiloft moet worden gepland in een passende seizoen als het weer is aangenaam. Als dat niet mogelijk is en u nog steeds graag op met een openlucht bruiloft, moet u alle voorzorgsmaatregelen te treffen om de trouwlocatie te beschermen tegen ruw weer.
Trouwlocatie
De decoraties voor buiten bruiloften ook afhangen van het aantal gasten en dus de grootte van de trouwlocatie. In het geval u van plan bent om de bruiloft hebben in een park, moet u ervoor zorgen dat de locatie is niet te klein of zelfs te groot voor uw gasten lijst. Tijdens het jagen opties voor een outdoor trouwlocatie, de sky is the limit. De trouwlocatie kan een park, een heuvel, of zelfs het strand.
Zitplaatsen
Nou, op zoek naar comfortabele en elegante zitinrichtingen is Dicey bedrijf in geval van een openlucht bruiloft. Je wilt niet tafelkleden vliegen of kaarsen flikkeren door de wind. Je wilt niet bloemdecoraties worden geruïneerd en ook wilt u uw gasten worden gedrenkt in de regen of bevroren in de sneeuw. (Quick Pointer - trouwen buiten wanneer je weet dat het gaat sneeuwen is een heel slecht idee, tenzij deze opnieuw als je kunt trekken uit een phoebe handelen.)
Verlichting
In het geval u met een openlucht bruiloft, dan is de verlichting is ook en belangrijke kwestie. Je natuurlijk niet wilt trouwen in schetterende zon, noch wil je aan het gangpad in de duisternis wandelen, waar je nauwelijks kunt zien elkaars gezichten. In geval er overmatige verlichting buitenshuis moet u het evenwicht door met tijdelijke onderkomens, die niet alleen bescherming, maar ook decoratief. Blokkeren teveel aan licht met tenten en gordijnen in de zaal. In het geval u met een strand bruiloft dan is er niets dat kan winnen van de parasols.
Accessoires en add-ons
Eerste regel van outdoor bruiloft decoraties - dingen eenvoudig te houden. Te veel bloemen, misschien te veel van flowy stoffen verpesten het effect. Pick-up elegante en eenvoudige meubels die versmelten met de omgeving, bijvoorbeeld houten tafels en tuinstoelen zou perfect zijn voor een tuin bruiloft. Gebruik bloemen die langer zal duren. Gebruik decoratieve items die niet zal uitdrogen (delicate bloemen) of weggeblazen door de wind. Use meubilair dat is prettig voor de gasten, maar ook gemakkelijk te vervoeren.
Decoratie ideeën voor outdoor bruiloften moet zodanig zijn dat zij gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd zonder grote ruzies. Het maanlicht, de heldere sterren, de rustgevende wind of de prachtig groene omgeving, de schoonheid van de natuur is prachtig zonder extra versieringen. Altijd onthouden om dingen eenvoudig te houden en de buitentemperatuur schoonheid aan de overname van de bruiloft decoraties in plaats van andersom andersom mogelijk te maken.

No comments:

Post a Comment