Thursday 17 November 2011

School Ideeën van de Partij

Tāmy's driftbuien begon toen haar moeder afgekeurd van een jurk tāmy gezocht voor het schoolfeest. Volgens haar moeder, de outfit was te schraal en al helemaal niet geschikt voor een 14-jarige schoolgaande kind. 'Maar alle andere meisjes dragen kleding zoals deze' was een prompt antwoord van de 14-jarige meisje, ze zei dat ze wilde niet te worden bespot en uitgelachen als ze droeg een saaie outfit naar de school partij. 'Mam! Niemand gaat me alsof ik me kleed van de manier waarop je me wilt ".
School partijen zijn niet meer hetzelfde. Het is niet meer over leuke feesten met ballonnen en confetti. Een schoolfeest wordt verondersteld te zijn leuk, maar nogmaals het concept van plezier heeft ondergaan een zee veranderen. In het geval u niet van gehoord, er tevens sprake zijn schokkende gevallen waar ouders net verloren hun verstand en aangemoedigd zeer ongezond gedrag onder hun kinderen. Er was zelfs een verhaal over een moeder die huurde een stripper 16e hun zoon's verjaardag, natuurlijk de vrouw werd gearresteerd voor haar blunder, maar hoe kunt u dan het denkproces te verklaren, en hoe doe je alle kinderen stoppen met denken dat het oke om vraag en genieten van deze dingen? Kinderen moeten plezier hebben, maar de definities van plezier moeten opnieuw worden gedefinieerd voor zeker.
School Ideeën van de Partij: dingen om te onthouden, voor zover mogelijk maximale ouders en leerkrachten te betrekken bij de partij planningsproces. ; Altijd kies een thema dat geschikt is voor de kinderen. Denk aan hun leeftijd groep en kies een thema in overeenstemming. , In het geval u hebben niet de partij in de school, kies een locatie die geschikt is voor iedereen (met inbegrip van de ouders die zouden worden vallen buiten de kinderen). , Verzamel bijdragen van de Partijen bij voorbaat, voor de partij planning proces te waarborgen is on soepel uitgevoerd en alle voorzieningen zijn getroffen. ; Zorg ervoor dat u kinderen vragen voor suggesties om het feest nog leuker te maken voor hen. Vraag hen wat voor soort thema's en spelletjes die ze zouden willen op het feest. ; Denk aan innovatieve dresscodes, leuke spelletjes en activiteiten die de kinderen kunnen echt genieten. ; Niet aan te moedigen ongezonde gedrag zoals drinken, roken, of zelfs drugs en seks. , Zodanig dat het schoolfeest minimum nog niet toereikend volwassene heeft. ; Laatste en het belangrijkst, onderhouden van een gezonde relatie met je kinderen, zodat u ze kunt vertrouwen wanneer zij op elk feest. ; School is een tijd waarin kinderen op een beïnvloedbaar leeftijd en moeten worden behandeld met de grootste zorg en discretie. Schoolgaande kinderen hebben de neiging op te pikken gedachten en ideeën van bijna alles dat ze worden blootgesteld. Het plannen van een schoolfeest misschien een geweldig middel van viering voor de school kinderen, maar je moet heel voorzichtig zijn over het soort dingen die je ook in de partij. Het plannen van een schoolfeest is een lastige klus, omdat je moet weten waar de lijn te trekken. Schoolfeest ideeën moeten worden spannend, maar dient niet te worden over de top. De thema's mogen niet worden saai en somber, maar ze moet nog steeds passen in de school decorum ook. Schoolfeest ideeën leuk kan zijn en toch binnen de grenzen van de school decorum. Kies uit interessante thema's en maken het feest tot leven komen met een aantal geweldige muziek, leuke spelletjes en een lip smakkend menu voor de kinderen.
Toen we kinderen waren, mijn zussen en mij benijdde de volwassenen in ons gezin toen ze gingen naar partijen om zich te vermaken. Echter, de afgunst was heel korte duur en al snel waren we weer terug in onze eigen wereld waar er waren zo veel dingen te doen dat de pret nooit leek te eindigen. Kunnen worden was het gewoon dat we hadden het zo druk gamboling rond parken, uitgevoerd in de tuinen, genieten van de schommel in de achtertuin of rijden onze fietsen op de straten, dat we echt nooit de behoefte aan een speciaal feest om plezier te hebben gevoeld. Evenals voor vandaag, misschien hebben de kinderen voldoende mogelijkheden om te spelen te beginnen met de videospelletjes en de eindeloze lijst van computerspelletjes, maar er zijn momenten waarop je nodig hebt om hen eraan te herinneren dat er meer zin om plezier en feest dan gizmo-games, televisie sets, alcohol, drugs en seks.

No comments:

Post a Comment