Wednesday 30 November 2011

Keuken LICHTIDEEEN

While verbouwen van een keuken, hebben huiseigenaren moet zich ervan bewust dat verlichting de inrichting van de keuken, en dus de programma's gebruikt voor de verlichting moeten strategisch geplaatst aanvult. Verlichting gaat een lange weg in het toevoegen van die perfecte look van een keuken.
Een veel voorkomende fout die mensen begaan tijdens het aansteken van hun keukens is het installeren van slechts een plafondarmatuur in het midden van de keuken. Dit soort layout resulteert in de vorming van de schaduwen, wat kan ongemak een paar taken en krijgt behoorlijk vervelend. Een combinatie van natuurlijke en kunstmatige verlichting moet worden gebruikt om uw keuken makeover verplicht is.
Ook in gedachten houden dat de verlichting moet in overeenstemming zijn met de kleur van uw keuken. Voordat u aan boord van uw missie om het licht van uw keuken, een plan uit uw budget in overeenstemming met de beschikbare ruimte.
Verlichting in specifieke gebieden; In een keuken zijn er bepaalde gebieden waarvoor gedetailleerde verlichting om de gebieden te markeren. Keukenkasten, gootsteen gebieden en eetgedeelte nodig decoratieve lampen die visueel verbeteren van de uitstraling van de keuken. Wanneer you puck verlichting te gebruiken, zie toe dat je ze te installeren op beide zijden van de keuken als dit helpt bij het minimaliseren van schaduwen.
Koofverlichting; Dit soort verlichting wordt specifiek gebruikt om licht te verspreiden, zelfs in verhoudingen in gebieden in de keuken. Koofverlichting wordt gebruikt om de vorm van het plafond te benadrukken in een keuken. Het gebruik van lineaire armaturen, samen met reflectoren van essentieel belang is op licht-gekleurde plafonds voor koofverlichting om het gewenste resultaat te produceren. Bij deze vorm van verlichting, de selectie van optische reflectoren en een lamp tinten gepaard gaat met de verhouding van de ruimte is van het allergrootste belang. Bij het gebruik van pocket-verlichting, kunt u de installatie van een kleurenwiel dat de kleur van de gloed die uit de verlichting verandert. Koofverlichting impliceert een hoge mate van detail en precisie, dus zou het een goed idee om hulp van een professional.
Inbouw verlichting; Deze vorm van verlichting wordt steeds populairder in keukens over de hele wereld. Deze lichten zijn geïnstalleerd om de architectonische structuur van de keuken te vergroten, en kan worden geïnstalleerd op gebieden zoals de bovenste kasten en spoelbak gebieden. De trim stijlen in deze vorm van verlichting worden wereldwijd gebruikt voor hun lage helderheid emissie die verblinding vermindert. De lampen die worden gebruikt in deze vorm van verlichting zijn directionele lampen die het gebruik van reflectoren maken bij het beheersen van het licht, en diffuse lampen die de distributie door de omni-richting controle.
Accentverlichting; Deze vorm van verlichting wordt gebruikt om een ​​esthetische gevoel te nemen naar de keuken. Deze lichten aandacht verdienen specifieke deelgebieden in een keuken, zoals bestek of glaswerk. Accentverlichting wordt gebruikt om een ​​aantal exclusieve gebieden vertonen in een keuken. Het voegt ook een subtiele verandering in de sfeer van de keuken en is de moeite waard het geld.
Taakverlichting; Deze vorm van verlichting is vooral gebruikt om een ​​bredere verlichtingssterkte in de keuken te creëren. Taakverlichting wordt gebruikt om een ​​verbeterd contrast ratio in verlichting bieden. Verstelbare taak lampjes zijn verblindingsveilig-vrij en beperken de hoek van licht volgens uw behoeften. Asymmetrisch lampen zijn bedoeld te worden geplaatst waar een eigenlijke taak wordt uitgevoerd in een keuken.
Verlichting spelen een belangrijke rol in het uitvergroten van de visuele aantrekkingskracht van een keuken, de verlichting van de verschillende lichtbronnen moeten zorgvuldig worden gekozen in relatie tot het decor van uw keuken. Afgezien van de hierboven genoemde keuken verlichting ideeën kunt u implementeren van uw eigen ontwerpen te als het gaat om verlichting van uw keuken. Een goed verlichte keuken helpt bij het behoud van de charme van het decor in uw keuken.

No comments:

Post a Comment