Thursday 3 November 2011

Potted Planten

Nu wie zou niet graag wakker worden te midden van de greens voordat men begint de dagelijkse routine van het haasten naar het werk! Nou ja, niet iedereen is gelukkig genoeg om te werken in een stad met een prachtige baldakijn van groen over heeft. Dit is de reden waarom ik weet dat veel groene vingers, die urenlang minutieus preening hun prachtige tuinen! De inspanning is zeker de moeite waard als je de prachtige bloemen in bloei te zien! Echter, sommige mensen hebben beperkingen zoveel ruimte is betrokken en zij hebben te denken en anders van plan om wat groen in hun huis hebben. Potplanten een ideale optie voor diegenen die wonen in compacte appartementen en willen in contact met de natuur. Potplanten bewaard binnenshuis vereisen speciale zorg vanuit uw kant zij volledig rekenen op u voor hun dagelijkse behoeften. Als je een voorliefde potplanten binnen uw huis en zoeken naar manieren om de zorg voor uw potplanten, dan zijn hier enkele tips en methodes die u helpen om mooie planten in potten groeien binnen uw huis.
Potplanten: Hoe wordt de juiste pot te selecteren; Wanneer u uit het kopen van potten, krijgen niet verleiden door het design. Altijd zorgen dat u controleren om te zien of er gaten aan de onderkant van de pot, waardoor het water vrij uit kunnen stromen zal helpen. Planten moeten altijd voldoende drainage systeem om goed te kunnen groeien. Trouwens, heb je niet altijd nodig fancy potten om planten te laten groeien. Bijna elke houder kan volstaan ​​als een pot per uw gemak en budget. Voor degenen die op huur en die vaak verschuiven, kunnen ze gebruik lichtgewicht containers planten groeien. In dergelijke gevallen zelfs plastic containers zou goed werken.
Potplanten: Het belang van de bodem; Er is groot verschil tussen planten die worden geteeld in de grond en die geteeld in potplanten. De bodem en de voorwaarden voor de plant geteeld in de natuurlijke omgeving verschillen van die binnen gekweekt. Potplanten kan de neiging om uitdrogen vaker dan die geteeld. De bodem moet het mogelijk maken een goede afvoer van water, omdat een overmaat aan water kan de wortels beschadigd raken met alle vocht. Altijd in voor een goede kwaliteit grond, omdat dit de basis voor de teelt van gezonde planten. Soms kan zelfs toevoegen polymeer korrels op de bodem. Deze korrels zijn zeer effectief, ze de neiging om vocht uit de bodem en het vrij te geven terug als nodig!
Potplanten, vermijd het gebruik van de bodem van elke tuin. Dit is gebonden aan meer problemen voor u als gevolg van de aanwezigheid van onkruid en insecten te voeren. Een veiligere optie zou zijn om naar een gereputeerde verkooppunt, die kan u de juiste soort van de benodigde grond.
Potplanten: Onderhoud en reiniging van hen; Binnen potplanten ook de neiging om veel stof en vuil te verzamelen. Dit geeft het een zeer saaie kijken naar de gehele installatie. Je moet altijd onthouden dat de plant moet schoon bladeren hebben, zodat er een gezonde uitstraling voor de hele plant. Gebruik een zachte, vochtige doek om de bladeren vegen is de bladeren zijn van een gladde afwerking. Je kunt zelfs een kleine spray fles strooi er wat water over de plant.
Potplanten: Eis van licht, het verstrekken van de juiste soort van omgeving is vereist voor potplanten. Deze planten hebben een goede bron van natuurlijk licht voor hun groei. De hoeveelheid licht moet worden gegeven aan de plant hangt ook af van de soort plant. There zijn specifieke indoor planten die minder hoeveelheid licht nodig en er zijn bepaalde planten die meer zonlicht nodig hebben. Altijd potplanten op zo'n plek, waardoor het een matige hoeveelheid licht. Als uw flat niet hebben dan een dergelijke bron kunstlicht is een betere optie om potplanten groeien.
Potplanten: Wijze van planten in de pot; Als u gekocht een plant uit een kwekerij, zou je nodig hebt om te waarborgen dat is gedrenkt in de originele verpakking een uur voordat u het overschrijven naar uw pot. Houd nauwkeurig alle wortels, terwijl de overdracht van het in de andere pot. Voorzichtig verspreiden some van de wortels als ze te verward elkaar. Zet de plant op de top van de bodem mix in de nieuwe pot en blijven vullen in kleine hoeveelheden van de bodem in deze. Pat voorzichtig. The steel moet boven het oppervlak van de bodem tijdens het planten. Don't ever Vul de pot volledig met de bodem; laat ten minste een centimeter aan de top. Zodra de plant is vastberaden in de pot, het water van de container. Dit proces zal u helpen om de wortels vestigen in de bodem.
Ik hoop dat deze tips zou u helpen om mooie en gezond uitziende planten te telen en helpt u ook om heel dicht bij de natuur. ; Als het kweken van planten is je hobby is, lees er alles over tuinieren verhoogd bed, Als je van plan bent om een ​​overdekte tuin hebt, kijk naar sommige factoren in verband met binnenshuis tuinieren

No comments:

Post a Comment