Friday 25 November 2011

Paars bloeiende planten

Paars bloeiende installaties zijn grote opties voor het creëren van een kleurenschema in een bloementuin. In plaats van de groeiende een uniforme kleur schaduw van geel, oranje, rood of roze, veel tuinders de voorkeur aan een mix van paars of blauw bloeiende plant. Paarse bloemen zijn wijd verspreid in elk seizoen, vooral in de lente. Dit kan te wijten zijn aan het feit dat de insecten bestuivers zijn aantrekkelijk met name voor blauw en violet kleuren. U kunt een breed scala van paarse bloemen, qua kleur schaduw en het type plant. Laten we een kijkje nemen in enkele van de meest gewilde paars bloeiende planten.
Vingerhoedskruid, Vingerhoedskruid is een tweejaarlijkse plant die rozetbladeren groeit in het eerste seizoen en bloeit in het volgende seizoen. De planten goed groeien in deels in de schaduw gebieden met zandige leemgrond. Voor een betere bloei, kunt u vooraf een aanvulling op de bodem met stikstofhoudende meststoffen tot bloei. De bloemen zijn diep paars gekleurd en buisvormige in vorm. Vingerhoedskruid bloemen zijn giftig, dus moet voorzichtig behandeld worden.
Campanula, Campanula, algemeen bekend als klokje genoemd, is een favoriet paars bloeiende plant voor bloementuinen, met name als gevolg van de grote variatie. Er zijn dwergsoort (hoogte minder dan 10 cm) alsook bosbouwrassen, die kan groeien tot 2 meter. U kunt elk van de jaarlijkse, tweejaarlijkse of herhalende soorten op basis van uw tuin planning. De Campanula planten groeien goed in vochtige, goed doorlatende grond. Zij moeten worden blootgesteld aan gedeeltelijke schaduw voorwaarden.
Rhododendron; Rhododendron is een diepe paarse bloem met bruine strepen, die het beste geschikt is voor aanplant in de zomermaanden. De bodem moet licht zuur (pH 5,5 tot 6,5), vochtig en goed gedraineerd. Regelmatig water is van essentieel belang omdat de installatie niet kan verdragen droogte. Rhododendron planten moeten niet worden blootgesteld aan direct zonlicht en harde wind. Mulchen is het raadzaam om zo houden de bodem vochtig en controle onkruid.
Aster Blauw herfst; Aster blauwe herfst is een zomer-bloeiende plant, die bloeit in trossen van diepe paarse bloemen. De plant is resistent tegen valse meeldauw ziekte en is een favoriete plant voor de teelt in containers, grenzen en bloembedden. Het is aan te passen aan elke goed doorlatende grond, er moet matig bewatering waarbij wortelrot en andere ziekten te voorkomen. Aster blauwe najaar vereist lange daglicht voorwaarde voor de bloei.
Monnikskap; Monnikskap is een vaste plant die komt in verschillende kleuren, de meest populaire is de witte en paarse kleur soorten. Hij groeit goed in een vochtige, kleigrond aangevuld met bladafval en organische meststof. Tijdens de bloei seizoen moeten de Monnikskap planten worden blootgesteld aan de volle zon. Het kenmerk van de plant is zijn typische zygomorf, afzuigkap-vormige bloemen die bloeien in tros bloeiwijze.
Delphinium; Hoewel Delphinium plant is moeilijk te groeien, de bloemen zijn zo mooi dat het de moeite waard is groeiende. Deze vaste plant plant moeten worden geplant in een diepe, vochtige en goed gedraineerde en neutraal tot licht alkalisch grond. Zorg ervoor dat de planten te beschermen tegen harde wind als ze hebben holle stengel. Delphinium installaties moeten worden aangevuld met organische meststoffen per jaar. You zich kan uitbreiden door te snijden na 2 - 3 jaar om de vitaliteit van de plant te herstellen.
Viooltje; Pansy viooltjes of gewoon viooltje is een van de meest gecultiveerde tuin bloemen. Het viooltje bloemen lijken gezicht markeringen, ze zijn geurig en eetbaar. Het is heel makkelijk te kweken en viooltje planten te behouden. Viooltje gedijt goed in vochtige grond, vandaar regelmatig water nodig is voor een goede groei van de plant. De plant is ziekte en bestand tegen ongedierte, en is verkrijgbaar in een breed scala van kleuren. As Pansy kan worden geteeld in elk seizoen, wordt het vaak beschouwd als een bloem voor alle seizoenen.
Dit zijn een aantal mooie paarse bloemen die je kunt overwegen groeien in uw tuin. Gebaseerd op de planning en de tuin lay-out, kunt u kiezen voor paars bloeiende eenjarigen of vaste planten. U kunt ook vullen trellis (indien aanwezig) met violet bloeiende wijnstokken.

No comments:

Post a Comment